"נפרדנו כך..."

• פותח הנושא yessi
  • פורסם בתאריך

yessi

New member
../images/Emo124.gif "נפרדנו כך..." ../images/Emo7.gif

חברים יקרים לעירי האהובה (ממש...
), הגיע הרגע לומר שלום. בעוד שבוע בדיוק אני מתחילה את שירותי הצבאי בשורות מערכת העיתון "במחנה". ובגלל שאני מחוברת לרשת רק דרך העבודה, אני נפרדת היום. היה לי נורא נעים לדעת שיש חבר´ה צעירים עם המון עניין בחיים בכל התחומים האפשריים. כאחת שמוזיקה ממלאת את חייה, אני שמחה לדעת שיש בחולון בני נוער עם המון מוטיבציה לפתח ולקדם את המוזיקה (על כל כיווניה!) פה בעיר. מעבר למוזיקה, חשוב חשוב חשוב להעלות את הנוער רמה אחת למעלה בעיר. כמי שעסקה שנתיים בפעילות חברתית במועצת הנוער העירונית, אני רוצה לקוות שבני הנוער ימשיכו להיות מעורבים, איכפתיים, הומניים ובעלי מוטיבציה לפעול. כל תנועות הנוער (ואני לא אציין שמות כדי לא לקפח...) הן העניין האמיתי פה בעיר. הן הדור הבא של האנשים המסתכלים אל האופק, אל המציאות ומנסים למצוא פתרונות לבעיות. תמשיכו להיות מלאי אהבה לעצמכם ולמי שסובב אתכם. הכי חשוב להיות אמיתיים. יקיריי, אל תפסיקו לחלום! מאחלת לכם רק אושר ואהבה. כל השאר יבוא לבד...
גדולה ו-
חם לכולכם!

סבגבג

New member
סיווני!!!!!!!!!!!

יפהההההה..... אחלה גיוס... וואלה רפי אמר לי על זה משהו אז אמרתי שאני אקפוץ לפעם אחרונה אבל כנראה שאיחרתי את המועד.... לא נורא אני אמצא יום אחר אוהבת

למעלה