נקודה למחשבהכמה שאלות

../images/Emo124.gifנקודה למחשבהכמה שאלות../images/Emo41.gif

מישהו יודע כמה רייטינג פלורי עושה בפוקס קידס ?
מישהן יודע כמה רייטינג פלורי השיגה בפרקים הראשונים שלה בארגנטינה ?
נקודה למחשבה : פלוריסיינטה היא באמת סידרה מצליחה ... של כריס מורנה ... עכשיו תסבירו לי איך זה שבשאר הסדרות של כריס ( המורדים , קטנטנות , פינת אור , קיץ ניצחי ...) הרייטינג היה אפסי לעומת פלוריסיינטה ... ? כי כעיקרון זה אותם תסריטים , אותם מצבים , פונה כמעט לאותו קהל יעד ( בוא נוציא שניה את המורדים ואת קיץ ניצחי ) אבל לא יודע איך להסביר את זה... פשוט פלורי לא יותר ובה וגם לא פחות טובה משאר הטלנובלות של כריס ואני לא מבין איך זה שהרייטינג הוא כפול ב3 מהרייטינג של שאר הסדרות שלה ... יש לכם רעיום למה ?

כי יש שם שחקנים גם מרבלדה וגם

מציק'י גם מרנקון וגם מקיץ נצחי, כל אחד אוהב את הדמויות האלה, והם שחקנים טובים אז זה עושה את הסידרה טובה
חוץ מזה שגם למורדים היה רייטינג טוב, בעיקר כמו בעונה ה-1
וזה גם סידרה גם לילדים וגם לנוער היותר בוגר, עם קלילות כזאת, גם עצוב, גם שמח וגם רומנטי

עונההההה

מישהו יודע כמה רייטינג פלורי עושה בפוקס קידס? אני יודעת כמה באגנטינה...20% אבל חושבים שבגלל שחואן(פדריקו)אולי לא ימשיך בעונה ה-2 הרייטינג ירד ל-15% וזה המון!!! מישהן יודע כמה רייטינג פלורי השיגה בפרקים הראשונים שלה בארגנטינה? כנ"ל(מה שכתבתי למעלה) נקודה למחשבה : פלוריסיינטה היא באמת סידרה מצליחה ... של כריס מורנה ... עכשיו תסבירו לי איך זה שבשאר הסדרות של כריס ( המורדים , קטנטנות , פינת אור , קיץ ניצחי ...) הרייטינג היה אפסי לעומת פלוריסיינטה ... ? כי עכשיו השחקנים יותר מוכרים ומסדרה לסדרה משתפרים,לא רק השחקנים מקבלים יותר ניסיון והם לא חוזרים על טעיות בעבר אלה גם התסריט ניהיה יותר טוב ויותר מעניין כי הם יודעים עכשיו יותר ממה שהם ידעו בעונה ה-1 של קטנטנות הם יודעים מה הקהל אוהב יותר אז הם עושים את זה בהתאם!וככה כל הצוות והסט.....

בעונה הראשונה של המורדים

הרייטינג היה כמעט תואם לרייטינג של פלוריסיינטה כיום. ההתדרדרות החלה בעונה השניה והשיא היה במעבר הערוץ. כמובן שאם תשלבי את כל השחקנים של מכל הסדרות של כריס תהיה לך הצלחה שכן, כמו שאמרת, היא פונה לכל הגילאים, ולא כמו המורדים שפנתה רק לנוער, פינת אור וקטנטנות שפנתה רק לילדים היותר קטנים. הנה לך סדרה לכל המשפחה.

מאמי ...

עכשיו הסדרה "סימפסון" מתחרה בפלורי... והאמת היא שיש רייטינג של 1.5 לפלורר... ולהסימפסון כבר יש יותר רייטינגגגגגגג

קודם כל תמיד הרייטניג בהתחלה

של הסדרות של כריס מורנה הוא תמיד גבוה אבל תחכו קצת והמון יקלטו שזו סתם עוד סדרה תת רמה ומפגרת של כריס מורנה.

אני יגיד מה שבא לי!!!

וכן כל הסדרות שלה מפגרות והיא במאית (אם אפשר לקרוא לה ככה בכלל) דפוקה שלא יודעת לעשות סרטים וכל סדרה שלה אותה עלילה מפגרת שהיא ממציאה. אז את תירגעי ומיד כי לפחות אני רואה דרות איכותיות כמו "חברים" שהמורדים היו מתים להיות חצי מהם לשחק כמוהם, ולהרוויח שליש ממה שהם מרווחים.

חניניתה

New member
תגידי מה את חושבת שאת משיגה בזה

שאת אומרת לנו מה את חושבת... את לא מבינה שזה לא מעניין אותנו!!!! תמשיכי לחשוב מה שאת רוצה.. ותצאי מפה...בייייי ד"א.. אני בבית ספר פשוט יש לי שיעור חופשי אז אחנחנו במחשבים

למעלה