נתח את העטיפה

TheImpactBoy

New member
../images/Emo124.gifנתח את העטיפה../images/Emo124.gif

והפעם
- Our Farewell (לדעתי, אחת הבלדות הכי מרגשות שלהם). 1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? 4. מה העטיפה באה להביע? 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? 7. דרג את העטיפה, מכוכב
ועד
כוכבים. ***שוב, תודה לעידן על הקרדיט***

עונה ../images/Emo13.gif

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? "אוי.. חבל.." 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? סביר להניח שיש, אני בכל אופן לא מצאתי את הקשר
3. מה הכי משך את תצומת לבכם? המממ הנרות אני מניח.. לקח לי זמן לקלוט ששרון מציצה מאחורה.. 4. מה העטיפה באה להביע? הממ.. חוסר בתקציב?
5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? המממ אין לי התנגדות לעטיפה אחרת אבל אין לי שום רעיון חח 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? לא ממש.. לא נראה לי 7. דרג את העטיפה:
וחצי

taroboy

New member
../images/Emo99.gif

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? נמנמ,נחמד. 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? לא חושב.. 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? הנרות 4. מה העטיפה באה להביע? אה..אמ... 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה?,יכול להיות נחמד עטיפה שונה..אבל זה גם נחמד. 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? נראה לי,כי זה מסתורי שכזה עם הנרות ושארון מציצה שם מאחור. 7. דרג את העטיפה, מכוכב ועד כוכבים.
*|

אזירפאל

New member
Our Farewell ../images/Emo47.gif

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? שהעטיפה יפה. אני דווקא נורא אוהב אותה. 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? אפשר לומר שכן. השיר הוא סוג של דו שיח בין אמא ובן, שהאמא מתה, והנרות, החושך ובכלל כל האווירה מתאימים. 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? המבט האמיתי של שרון. 4. מה העטיפה באה להביע? עצבות, נראה לי. 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? נופ. 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? היא מסקרנת, אבל לא יותר מזה. 7. דרג את העטיפה, מכוכב
ועד
כוכבים.

TheImpactBoy

New member
לא ידעתי שזה שיר על אמא שמתה :|

עצוב... זה על סיפור אמיתי או משהו?

עונה.

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? היא נחמדה. 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? כן, הנרות לזכר של האמא והאמא שכאילו מסתכלת במבט עצוב ודואג על הילד שלה ]: 3. מה הכי משך את תצומת לבכם?הנרות. 4. מה העטיפה באה להביע? נראה לי אבל ס: 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? אני חושב שהיא מתאימה 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? לא כ"כ.. 7. דרג את העטיפה, מכוכב
ועד
כוכבים.

למעלה