סדנאות וירטואליות

wildspirit

New member
../images/Emo124.gif סדנאות וירטואליות../images/Emo70.gif

שלום לכם. אני מחפשת מתנדבים להעביר סדנאות וירטואליות בכל נושא שהוא. מי שמעוניין יכול להוסיף את ההודעה שלו לכאן או לשלוח לי מסר אני אשמח לכמה שיותר משתתפים כדי שנוכל להמשיך וללמד ולהעשיר את החברים שלנו בפורום. תודה לכולם טליה

תיקי פ

New member
שאלה , איפה יש קישור לכול הסדנאות

הוירטואליות שהיו כבר בפורום היום נתקלתי בסדנא שלך על יצירת כדור מחרוזים פשוט שיגעון , שלב אחרי שלב , אני חדשה בנושא ואשמח לראות סדנאות נוספות שקיימות . תודה תודה תודה תודה תודה תיקי פ

wildspirit

New member
סנדאות וירטואליות נוספות

נמצאות תחת מאמרים ותחת הקטגוריה סדנאות וירטואליות. שם תוכלי למצוא המון סדנאות שכבר התקיימו אצלנו בפורום תהני ונשמח לראות תוצאות

תיקי פ

New member
WOW ,תודה יש הרבה סדנאות

כולי התרגשות . וכמובן שאראה תוצאות

../images/Emo26.gifהמוזה שלי היום מ9 עד עכשיו

יושבת וחורזת שרשרת אופל ועגילי אופפל סריגת חרוזים תוספת חמסה קישוט לקיר (לבן) זה מה ביקש צמיד ועגילים תואמים בקיצור נהנת מהחופש אך איזה כייף בערב יגיע הבן עם המצלמה ואעלה יצירות של היום ושל החודש האחרון

Lilach434

New member
ברגע שאני אשיג את שני החרוזים האלה

ואעשה את הפרפר אני מוכנה להעביר סדנאה
ואני יודעת להכיו תנין

wildspirit

New member
דברי איתי במסרים ונקבע ../images/Emo3.gif

מי עוד מעוניינת להעביר?

ShadowiT

New member
שלום../images/Emo13.gif

טוב, דבר ראשון, אני גם מהאנשים הסמויים שרק צופים בפורום ומתרשמים מהעבודות. חשבתי שהגיע סוף סוף הזמן שגם אני אתחיל לכתוב
. אז בעיקרון אני אשמח לשתף ולעזור, ואני יכולה לתרום את חלקי בסדנאות הוירטואליות בלימוד דמויות של דולפין וצפרדע תלת מימדיות (הנה כמה תמונות).

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif שלום לך

שמחה לראות שיצאת מהארון
ושאת כאן איתנו ותודה רבה על העינות לעזור בסדנאות הוירטואליות... משליק הצפרדע והדולפין - מה שכן יש לי דולפין מצולם מחכה בסבלנות שאני אתייחס אליו להעלות כסדנה
נדבר במסרים ונתארגן??????

למעלה