סדנה וירטואלית מס 10

wildspirit

New member
../images/Emo124.gifסדנה וירטואלית מס 10

zivat תעביר לנו את הסדנה מיד. אני מבקשת בכל לשון של בקה לא לשרשר לשירשור זה דבר - אפילו לא תודות
בשביל השאלות, התשובות והתודות יפתח כרגיל שירשור מקביל תודה תהנו

zivat

New member
ערב טוב בנות יקרות-סדנא 10

אני מתחילה להעלות הסברים לצמיד אני כאן לשאלות והסברים נוספים

zivat

New member
פירוט חומרים

חומרים מחט-12 כרית ווקס חוט נימו חרוזי ונציה קטן/בינוני חרוזי קריסטל גודל 6 סוגר כלל חשוב-לנסות לחשוב בהיגיון והמטרה שלנו לרקום ריבועים מ-12 חרוזים לכן כל צלע שןןה ל-3 חרוזים וכך אחרי כל סיום שלב לנסות לחשוב איך אני יוצרת ריבוע נוסף

zivat

New member
שלב 1

לגזור חוט נימו באורך פיסוק הידיים, למרוח את החוט בכרית הווקס כ-3 פעמים ולהשחיל את החוט במחט

zivat

New member
שלב 1 תחילת העבודה

להשחיל חרוז אחד להשאיר חוט בערך 6-7 ס"מ ואז לעבור דרך החרוז עם המחט כדי שזה ישמש כקשר של החוט

zivat

New member
שלב 3

להשחיל 11 חרוזים נוספים לחרוז הראשון שקיים בקצה החוט עם המחט לעבור בשלוש החרוזים הראשונים תוצאה – ריבוע כל צלע 3 חרוזים. להשחיל חרוז אחד להשאיר חוט בערך 6-7 ס"מ ואז לעבור דרך החרוז עם המחט כדי שזה ישמש כקשר של החוט

zivat

New member
שלב 4

להשחיל 9 חרוזים ולעבור עם המחט דרך הצלע הסמוכה של הריבוע ב-3 חרוזים ודרך 3 החרוזים הראשונים מתוך התשע שהשחלנו תוצאה- 2 ריבועים מחוברים

zivat

New member
שלב 5

חוזרים שוב על שלב 4 ולהגיע לחרוז הפינתי התחתון תוצאה- 3 ריבועים שמשמש לתחילת הצמיד ורוחב הצמיד

zivat

New member
שלב 6

מתחילים שורה שניה המחט נמצאת בחרוז הפינתי התחתון משחילים 9 חרוזים עוברים דרך 3 החרוזים מהרבוע העליון ומגיעים עד החרוז הפינתי התחתון מצד שמאל. תוצאה-4 ריבועים

zivat

New member
שלב 7

משחילים 6 חרוזים עוברים דרך 3 חרוזים של הקוביה האמצעית מהשורה הראשונה ודרך 3 חרוזים מהרבוע המקביל וה-3 החרוזים של הרבוע החדש כדי להגיע חרוז הפינתי מצד שמאל תוצאה-5 ריבועים

zivat

New member
שלב 8

חוזרים על שלב 7 וכך ממשיכים עד אורך היקף פרק היד לא לדאוג גם אם הקוביות לא סימטריות בשכבה העליונה הכל מסתדר תוצאה 6 ריבועים=2 שורות

למעלה