סדנת הכתיבה למד"ב ופנטזיה

Yuli Gama

New member
../images/Emo124.gif סדנת הכתיבה למד"ב ופנטזיה

ביום שלישי , 4/11/03 , אנחנו מזמינים אותכם לפגישה ראשונה של סדנת הכתיבה הרחובותית למדע בדיוני ופנטזיה. הפגישה תתקיים בסיפריה העירונית ע"ש מאיירהופ. ההשתתפות חינם. לפרטים : אתר הסדנה Theisfw.yoll.net מצפים לראותכם שם
יולי ואור

cwen

New member
יולי, תעשי רישום!

אם יבואו עשרה אנשים עם סיפור, ואתם מתחילים בשבע (מוקדם לי, כנראה לא אוכל להגיע) - אתם תהיו שם עד חמש בבוקר. וזה אומר שכמה אנשים שיביאו סיפור לא יזכו להקריא אותו בכלל, ואני לא יכולה לחשוב על משהו יותר מבאס. עוד הערות נשלחות באימייל!

Yuli Gama

New member
לכל צרה יש פתרון! ../images/Emo13.gif

מכיוון שהסדנה אינה חד פעמית, אלא מתוכננת לרוץ על בסיס דו שבועי, אין שום בעיה שהסיפור ש"פוספס" יוקרא בסדנה הבאה. נכון שרוב העבודה תהיה על טכניקות כתיבה, אבל בשום אופן לא נזניח קריאה וביקורת על סיפורים. הסדנה לא הולכת להיות במתכונת סדנות האגודה א) כי זה לא משהוא שניתן לעשות כל שבועיים (אלא אם כל המשתתפים יצליחו להביא סיפורים בפרקי זמן כה קצרים
) ב) כי כל סדנה היא באורך של כשלוש שעות. נשמח לשבת איתכם בחוץ לאחר מכן, אבל מכיוון שהסדנה מתקיימת באמצע השבוע, ולמחרת יש לימודים/עבודה, אנחנו לא הולכים לגלוש אל תוך הלילה. נ.ב מאוד אשמח אם תוכל לבוא

cwen

New member
תוכל??? ../images/Emo46.gif

את לא יודעת מי אני? ואת האימייל קיבלת? ולהגיע אני אוכל רק בסביבות שמונה, וגם זה בהנחה האופטימית שיהיה לי רכב. נראה.

Yuli Gama

New member
../images/Emo6.gif אופס

אני כותבת מהמחשבים של הפקולטה הם בולעים אותיות מהמסך (וגם נקודות ופסיקים) כך שאם ההודעות שלי נראות מוזר לאחרונה, זו הסיבה. יש לך את הטלפון שלי? שאוכל לכוון אותך איך להגיע לספריה עצמה (אם תמצאי רכב :) )

murmur

New member
ארבעה בנובמבר ולא הרביעי

אני אנסה להגיע, רחובות זה רחוק... להביא סיפור שפורסם בפורום או לכתוב אחד חדש (יש אחד מתבשל אבל אני לא יודע אם הוא יהיה מוכן עד המפגש)

Yuli Gama

New member
תודה, יתוקן

עדיף להביא אחד חדש, אלא אם יש לך סיפור שאתה ממש רוצה לשמוע עליו דעה שניה. (או את הראשונה פעם נוספת
)

למעלה