סדנת סיפורים!!!

Boojie

New member
../images/Emo124.gif סדנת סיפורים!!!

בפורום הסיפורים של האגודה הכריזו על כוונות לקיים סדנת סיפורים בחופש חנוכה (תחילת דצמבר), וביקשו ממני להודיע על זה גם כאן. לכל המעוניין, פרטים מלאים בהודעה שבלינק.

Yuli Gama

New member
איזה תיזמון :)

עכשיו השאלה היא אם יש טעם לארגן סדנה כזו בצפון או שפשוט לחכות לחנוכה :) אנשים! מישהו רוצה סדנה כזו בצפון?

Boojie

New member
אני הייתי ממליצה לך:

לכי לסדנה, תלמדי מנסיון של אנשים אחרים, ואז תארגני סדנה משלך. או יותר טוב, צרי קשר עם גל (בחור נחמד, באמת) ותשאלי אם אפשר להיות מעורבת בארגון. אולי ירצו לקיים את הסדנה בצפון? מי יודע? אולי ירצו לעזור לך לקיים עוד סדנה בתקופה שבין לבין? אולי ירצו לצרף אותך לצוות המארגנים? אולי אולי אולי? בקיצור, דבר ראשון צרי איתם קשר. אחר כך תחליטי...

silly nick

New member
אם את רוצה,

אני שוקלת לתרום חדר. בעייה - קיבוץ, כך שאי-אפשר להשתולל יותר מדי. צרי קשר - אייסי 33761785.

cwen

New member
לא מסכימה

אם יולי יכולה לאסוף מספיק אנשים עכשיו (ששה נראה לי מספר מינימלי סביר), אין סיבה שלא תארגן את הסדנה העצמאית שלה. אחרי הכל בסדנה שלנו מספר המשתתפים מוגבל, ולדעתי יש גם עדיפות לוותיקי הסדנאות הקודמות. ובכלל היא תערך עוד שלושה חודשים, כך שליולי יהיה זמן גם לארגן את הסדנה שלה וגם להגיע לסדנה שלנו. ובכלל, אני לא רואה פסול בסדנה שתערך בפורמט שונה מהפורמט שהיה לנו בשתי הסדנאות האחרונות. אני אומרת, אם את רוצה לארגן סדנה משלך, לכי על זה. זה בכלל לא סותר את האפשרות שלך להשתתף בסדנה שלנו. לגבי מספר אנשים מקסימלי (שאלתך מלמטה) אז שנים עשר נראה סביר, מהנסיון של הסדנאות הקודמות.

למעלה