סוף סוף!! תמונות מההופעה!!!

../images/Emo124.gifסוף סוף!! תמונות מההופעה!!!

כן כן הגיע הזמן! ישבתי ושמתי כיתוב על רוב התמונות! העלתי הכל לשרת מסריח ביאהו והנה זה! התמונות שלי מההופעה של קין! אני מצטערת לא מחקתי הרבה תמונות שדרשו סינון, חוץ מכמה ממש מזוויעות שלי כשיש את טום שר ליד הקהל (אבל לא ממש לידי עדיין), שכמה שזה מגניב להראות לכם תמונה שלי עם טום אתם יכולים להבין איך נראתי אחרי שעות של תור, המחצות בין 8000 אנשים וצרחות בלתי פוסקות. ובכן די לקשקש!!! הגיבו לי על הכל!!!
http://photos.yahoo.com/git_tt אני רוצה לשמוע את דעתכם! ובקרוב (?) הוידאו-ים שעשיתי
וגם ההופעה מהחנות של אפל
(כנסו לתיקיה של ALLY PALLY) ועוד 29 יום אני בהופעה בוומבלי בעזרת ה'!!
איזה כיף
נו יאללה תכנסו כבר לקח לי שנים
(מי אמר 3 חודשים ושלושה ימים ולא קיבל
)

justin9

New member
ראיתי... וכל מה שיש לי להגיד זה...

גמניייי רוצהההההההההההההה
זה נראה כל כך כיף!!!!!! הם כל כך יפים והיית ממש קרובה - גאה בך!!! טום נראה כל כך טוב
וטים נראה גם סבבה למרות שיש תמונות בהן זה נראה כאילו הרגע שפכו עליו דלי מים ובואו נסכם שאני חושבת שזה רק מים ולא משו אחר
וגם ריצ'ארד חמוד למרות שבקושי רואים אותו שם מאחור... הכרטיסים של ההופעה מושקעים - הם לפחות נשארו אצלך למזכרת לעולמי עולמים??? החולצות מהממות!!! תתחדשי ותחרשי עליהן! במיוחד כשאת חוזרת לארץ! איזה קהל מגוון!!! לא ייאמן, מכל הגילאים... התמונות האהובות עליי במיוחד: 26,27 - Frog Prince 43,44,45 - Put it behind you now (43 - הפוזה המפורסמת של טום) 55 - Your eyes open (תמונה חמודה למרום שטום יצא קצת מפחיד וטים נראה מותש) 82,83 - keane concert- tif(כי זה נראה כל כך כיף!) בקיצור גיתית, זאת נראית חוויה שתלווה לכל החיים ואני שמחה בשבילך שעברת אותה (ובעזרת השם גם פעם שנייה ) והלוואי וכולנו נזכה לחוויה מדהימה כזאת. תודה ששיתפת אותנו

Yeah I got to save the tickets../images/Emo6.gif

They're so cool! can you imagine how excited I was to get them? Do you get it that I only ordered the Tickets 3 days before the show!? 4 days before I thought I'll never gonna get to see keane!!! And btw I think you switch tim and tom!! tom is the sweaty singer!! and tim is rather hot! and has famous raping positions
It's funny- about picture 55 from YEO it was like the fifth song they played and they were already in that condition.... BTW I recommend to read my sikum hofaah to understand the pictures and the feelings better
I cant wait to show you all the videos!!! these are REALLY great!!!! OMG I still dont get it that I was there!!! so cool!!!!!

justin9

New member
לא.. אני דווקא די בטוחה

שלא התבלבלתי בין טום לטים והרי ההוכחה - http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/git_tt/detail?.dir=5eb6re2&.dnm=3b9bre2.jpg&.src=ph למה כבר אחרי השיר החמישי הם נראו מותשים? הם משתוללים? או שזה הגיל?
אממממ ואני גם די בטוחה שכבר קראתי את הסיכום הופעה ואפילו הגבתי עליו תבטיחי שלא יעברו עוד 3 חודשים עד שתעלי את קטעי הוידאו!

טוב אני אשתדל../images/Emo10.gif

אההה התכוונת לתמונה הזאת?
סבבה. טעיתי סליחה
ובכן את צריכה לראות איך הם צורחים על הבמה. טום ממש לא יודע לשיר (מבחינת לשמור על הקול שלו) לא פלא שהוא תמיד נהיה צרוד אחרי הופעות. ושיפסיק לעשן
זה מגעיל

../images/Emo7.gif../images/Emo122.gifלהרוג אותך עכשיו או אח"כ?!

זה נראה כה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הכל!!! הייתם כל כך קרובות לבמה, יכולתם לירוק על טום! והכרטיסים
והחולצות
(דרך אגב, כמה הם עלו??) כמה בנות הלכתם??וכמה מתוכם הכירו את קין לפני שאת עשית להם שטיפת מוח??!! (מבורכת, כמובן
)

../images/Emo2.gif

כיף לך!!!! איזה מגניב!! וואו! אני מקווה שנהנית (חח מן הסתם..
) =] דרך אגב, הם שרו את somewhere only we know ו- cristal ball?

למעלה