../images/Emo124.gifסטטיסטיקות בסימן: סופעונההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif
אני חייבת לציין שאני נורא מבסוטית. גם אנחנו מקבלים גולשים חדשים וגם הם נורא רוצים לזכות באדום אז הם כותבים יותר
סתם נו
בושו והיכלמו כל הותיקים פה שמגיע לו איתי (
) ועובר אתכם בלי להתבלבל!!! אז קודם כל איתי כפרווותתתת טוב שהצטרפת
אל תלך! ומזלטוב על האדום
עוד אין לי סטטיסטיקות חודשיות אבל נראה לי שמצבנו מאוד טוב *הערכה גסה- 1000 הודעות
* אז כל הכבוד לכם! אבל! ופה הבעיה נגמרה העונה (אוטוטו גם בארץ) ואני מכירה אתכם מספיק טוב
אתם כולכם תלכו לעיסוקיכם ולא נראה אתכם עד 25.9 שתחזור העונה. לא מקובל עליי
נתחייייילללל מזה שאני מאיימת עליכם בעזיבה
נמשיך בזה שאני בע"ה אתחיל ללמוד בקרוב אז אני אם לא אעזוב לפחוץ אצרף מישהו לניהול
ונסיים בזה שאם אתם תרדו במספר ההודעות, כשאני אבקש תוספות למשכורת (ממש
תוספת לניהול כמובן!) יגידו לי שלום על ישראל ויסגרו את הפורום
אז אני מצווה עליכם (כן, כן, אתם שיושבים שם מאחורי המסך והמקלדת ואומרים "אני?!?!") להיכנס לפורום, לעשות משחקים (לא אכפת לי כמה דביליים הם) ולחפור על כמה שפליסיטי הופמן מדהימה וטרי האטצ'ר קופה
הבנתם? יופי, אני שמחה שסגרנו את הפינה הזו
עוד נושא! וזה מאוד חשוב אז שימו
. אנטיבס (כפרע אני מצטערת שכחתי את השם
) אמרה, והיא לא הראשונה שאומרת לי את זה, שהיא לא נכנסה לכאן עד עכשיו מחשש של ספוילרים. אנחנו פורום ששומר על העניין, וכולכם מכירים את החוקים. אני מבקשת אקסטרה תשומת לב וגם את עזרתכם. אני לא נמצאת מול המחשב 24/7 (לפעמים כן
) ולפעמים אני מפספסת הודעות ספוילר. אם נתקלתם באחת או שתכתבו לי בפרטי ואני מיד אכנס לטפל בעניין או שאם לא מדובר בספוילר בכותרת הודעת "
מעליי" עושה את העבודה וחוסכת לכולנו צרות. כמובן בהנחה שלא קראתם ספוילרים שהרסו לכם
אני חסמתי לראשונה גולש בפורום, את מאור רותם. החסימה שלו אמורה להשתחרר או היום או מחר (בחיי שאני לא זוכרת
) והוא מן הסתם יחזור לכאן, אלא אם כן הוא ימשיך בהתנהגותו ואני אחסום עוד פעם נוספת. אני משתדלת להיות מאוד סלחנית עם כולם פה בפורום, חדשים וותיקים, ואני כמעט ולא מוחקת הודעות אם אפשר להיעזר בסימון שאמרתי קודם (ע"ע כמה שורות אחורה) אבל יש מצבים שאפילו אצלי מגיעים מים עד נפש. אז זו בקשה אחת קטנה בלבד: רק תשימו לב
אני גם חושבת שהפינאלה של הסדרה היה מספיק מלא עלילות כדי שלא נהרוס לכאלה שלא ראו אותו עדיין
(מיטל אם את קוראת, סורייייי
) נראה לי שבזה תמו הטפותיי. שיהיה לכם חודש מוצלח, כנסו לפורום, תציפו ותהיו לי בריאים
מתה עליכם
אני חייבת לציין שאני נורא מבסוטית. גם אנחנו מקבלים גולשים חדשים וגם הם נורא רוצים לזכות באדום אז הם כותבים יותר