סטטיסטיקות בסימן:Rumour Has It..

adii1201

New member
../images/Emo124.gifסטטיסטיקות בסימן:Rumour Has It..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סתם, הכותבת היא בהשראת השיר של אדל, אל תתלהבו
בכל מקרהההההההההה רומר האז איט שיש לנו למעלה מ-900 הודעות החודש אז הרשו לי להעניק לכם
ו-
סתם כדי לסבר לכם את אוזן, בחודש הקודם היו לנו 775 הודעות מה שאומר שאנחנו בהחלט בדרך הנכונה למעלה
קיפ אפ דה גרייט וורק גייז
(אנד גירלז אופ קורס
) אז כמובן שתודה רבה לכל אחד מכם שפתח שרשורים מעניינים, שהעלה נקודות חשובות ושטרח להיכנס לפורום הזה ולהגיב
עלו פה רעיונות למשחקים (שאתם תסלחו לי שאני לא זוכרת, אני זקנה
) שאני מאוד רוצה לעודד אז כל מי שיש לו רעיון, אני מרשה לכם להציף את הפורום
אבל! כידוע לכולכם, תמיד יש רק אדום אחד הטוען לכתר בכל חודש מחדש, ועכשיו, אותו אחד מהחודש שעבר שבשקט בשקט *עדי אל תכתבי את מה שאת רוצה לכתוב
* תפס את מקומם של ותיקים ממנו, כבר חודש שני ברציפות
דוד ובן נדמה לי שיש לכם מתחרה חדש
לכל הנוטשים (אהמ, ג'יימס ומאור וטיי שנעלם לו לעיתים ומתן שקופץ להגיד שלום ולא חוזר ועוד ועוד) אתם מתבקשים באופן מיידי להתפקד כאן ועכשיו
תודה
אז אם לא הבנתם עדיין, האדום החודשי שלנו הוא עדיין אביב
או כפי שנאמר- אביב הגיע פסח בא, פסח הלך ואביב נשאר
(אני לא יודעת מה עובר עליי היום, אני לא מצחיקה אני מצטערת!) אז זהו! חודש מאי פיפול! חוגגים עצמאות!
יאללה נו אני מפסיקה לעשות לכם חור בראש
שיהיה חודש טוב

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifוואו

אני חתיכת חפרן! וזה כשהייתי בחופשה כשבוע בו לא הגבתי (מלבד הודעה אחת) בפורום. וכן בלי סיכום (+תגובות) לפרק 19 שראיתי באיחור רב. תחשבי מה היה קורה אם הייתי ממשיך לחפור גם בשבוע הזה... בכל מקרה - תודה רבה על ההאדמה המתמשכת. אני משוכנע שבחודש הבא מישהו אחר יתפוס את מקומי שכן אני מחר עוזב את הבירה פעם נוספת וחוזר רק אחרי האירוויזיון (ב15) ככה שמובטח לכם חצי חודש שקט מהצד שלי. אני שמח לראות שהפורום צומח וגדל, גם אם לא בהרכח בנושאים שקשורים לעב"נ. שבוע טוב!

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifלא עוזב

נבצרות זמנית... (אני אנסה להיכנס כמה שיותר אבל הדונגל של האינטרנט שלי לא יעבוד במדינה זרה...)

קונגרטס און יור ביג ווין../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

ואווו יפה לך אדוםםם יויוק
גמלי אין הרבה זמן בזמן האחרון
אני כבר נסיך בסטרונגהולד קינגדומס ויש לי 10 וויליג'ים לטפל בהם, מלחמה והמון המון אקשן
וחוצמיזה שאני כנראה עובר להולנד ביוני אז יש לי המון דברים לעשות גם מחוץ למשחק
הריייי לקייט ווויליאים! חבל שהתחילה לו קרחת בגיל כל כך צעיר...

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifהא? הולנד? למה?

מה עשית רע?!? ואני כבר לא יויו סטיק, התואר הרישמי הוא H.R.H Prince UHUstick, Duke of East Karmiel

snavgm

New member
ווליואם החתיך- מה זה הקרחת הזו? כל כך מוקדם?

תראו בתמונות...

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifד"א

תמיד עניין אותי - מי הם האנשים המחוקים?

למעלה