סט ליסט, 4/3

AeroTom

New member
../images/Emo124.gif סט ליסט, 4/3

The Black Crowes 04 March 2008 - Irving Plaza - New York, NY [ USA ] Goodbye Daughters Of The Revolution Walk Believer Walk Oh, Josephine Evergreen Wee Who See The Deep Locust Street Movin' On Down The Line Wounded Bird God's Got It There's Gold In Them Hills Whoa Mule - break - Poor Elijah - Tribute To Johnson (Medley) Sting Me Sometimes Salvation Rockin' Chair - encore - Let's Go Get Stoned (1st time played) Hey Grandma​
שוב קאבר חדש בפעם הראשונה, הפעם Let's Go Get Stoned שהוקלט במקור ע"י ריי צ'ארלס, אבל הגרסה של הקרואוז בנויה כנראה על גרסתו של ג'ו קוקר לשיר שמופיעה באלבום Mad Dogs & Englishmen. זהו שיר חמישי שהקרואוז מבצעים בהופעות מתוך האלבום הזה, אחרי: Girl From The North Country Space Captain Give Peace A Chance Feelin' Alright
לא פחות מ-4 קאברים מתוך 6 השירים מעבר ל-Warpaint המלא, כולל 2 אלו שבוצעו פעם ראשונה לפני יומיים.
שני הנציגים מ-Southern Harmony שהם Sting Me ו-Sometimes Salvation נמצאים הפעם שם בשירים המקוריים של הלהקה. הופעה הבאה - היום.

Aeroguy

New member
שנים!! שנים!! שנים שאני אומר את זה!

שנים רבות אני אומר שהקרואוז חייבים לעשות קאבר לשיר הזה... הוא פשוט תפור עליהם! ה-ל-ו-ו-א-י שהם יביאו את זה לאוסטרליה!
ואגב, הקרואוז עשו גם את Honky Tonk Women של הסטונס שנמצא במד דוגס, וגם את The Weight של The Band, שמופיע בגרסת הדלוקס של מד דוגס.

AeroTom

New member
או נכון!

ושלחתי לך גם SMS (קיבלת?) שאני מקווה שתקבל את זה בהופעות באוסטרליה. זה בהחלט עוד קאבר שממש מתאים להם. שמתי את גרסת Mad Dogs מקודם פה בעבודה כדי להיזכר. וטוב לראות אותך כותב בעברית סוף סוף!

למעלה