סיבוב ההופעות החדש יוצא לדרך

caspit

New member
../images/Emo124.gifסיבוב ההופעות החדש יוצא לדרך

סיבוב ההופעות החדש של מתי כספי ("את האשה שלי") יוצא סוף סוף לדרך - מועדי ההופעות הראשונות פורסמו בלוח ההופעות באתר של כספי. נקבעו גם מועדים נוספים למופע משירי סשה ארגוב וגם הם פורסמו באותו מקום. לבחורה ששאלה על חיפה: יש עוד 4 הופעות שלא פרסמתי כי הן עדיין באופציה והן אמורות להיות בחיפה, תל אביב, באר שבע ולהבות חביבה.

שאלת הבהרה:

האם זהו אותו מופע בו אמורים להיות כל אותם שירים שלא היו עדיין בהופעות (כל אחד, שיר מלילה, יום שישי חזר וכו')?

caspit

New member
כן כן כן!!!

ועוד הרבה שירים מפתיעים!!! מתי הקריא לי שלשום את התוכנית של המופע - וזה נשמע מדהים!!! שווה ביותר!!!

והמופע הראשון מתקיים רבע שעה מהבית!

זה כמעט טוב (מדיי), אבל אני לא מתנצל, אני פשוט שם!
מי עוד?

trilliane

Well-known member
מנהל
אני רוצה לבוא, אם רק יהיה לי איך...

אם יש מי שמגיע וחוזר לחיפה ויוכל לקחת אותי טרמפ, אני אשמח להצטרף.

trilliane

Well-known member
מנהל
שאלת הבהרה נוספת: זה מופע עם נגנים?

(אני מתכוונת ל"את האישה שלי"). כי ראיתי שהמחיר המלא יקר למדי (90 ש"ח) וזה מחיר גבוה למופע של אמן בודד נטו. כמו כן, ראיתי שמנתס זוהר הוא אולם גדול למדי - מישהו יודע אם אלה כרטיסים מסומנים?

caspit

New member
עקב שאלה שעלתה:

ההופעות שעדיין באופציה בבאר שבע ולהבות חביבה הן "את האשה שלי". ההופעות שעדיין באופציה בתל אביב ובחיפה הן "מתי כספי שר סשה ארגוב".

caspit

New member
../images/Emo62.gifכמעט שכחתי! שירי ז'ובים../images/Emo62.gif

כמעט שכחתי לפרסם שתי הופעות נוספות: מתי ורחל כספי בשירי ז'ובים, בליווי תזמורת סימפונט רעננה. את הערב ינחה מתי כספי, בליווי תמונות מחיי ז'ובים, ותשיר בעיקר רחל (אבל גם מתי). את העיבודים כתב מתי. פרטים בלוח ההופעות באתר.

הלו ../images/Emo124.gif

כמעט שכחת לפרסם את זה גם [URL='http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=636']בברזילאית[/URL].

liavt

New member
חיפה?

אז יהיה משהו בחיפה? מתי שר סשה? את האישה שלי? תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
../images/Emo73.gif נואשת לטרמפ להופעה בטבעון

האם יש מישהו שמתכוון להגיע להופעה של מתי ב-27.1 ויוצא/עובר בחיפה? מסתבר שאני אפילו יכולה להזמין כרטיסים בהנחה דרך מקום העבודה שלי, אני אשמח להזמין כרטיסים מוזלים עבור כל מי שירצה, אם רק תהיה לי דרך להגיע... (ורצוי גם לחזור)

למעלה