סיגלי למה הבית מבולגן

אורא

New member
../images/Emo124.gif סיגלי למה הבית מבולגן

לבוא לעשות מסדר ... מה קורה, עוברים דירה או משהו
תהני מהנסיכה הקטנה, הלוואי עלי להיות דודה.... אור

לא מעבר דירה, רק החלפת ריהוט

קבלתי (דרשתי, סחטתי) מתנה ליום הנישואין מיטה מתכווננת חדשה, מתנה ליום ההולדת ארון לחדר ארונות . אז ככה יצא שעד שהחבר של האחיינית בא לקחת את המיטה ראיתי כוכבים. עכשיו הוא צריך לבוא לקחת את המזרון והארון ואני רואה כוכבים עדיין. כי הכל עדיין מאוד חדש ולכן מסרתי להם (בקושי בני שנתיים) אז עכשיו הבית נראה כמו מחסן, ואני ,,,,,,,,,, ש ו נ א ת !!!!!!!! בית מלוכלך, אני חולת נקיון בטירוף !!!!!!!!!

אורא

New member
לא בא לקחת תזרקי ...

אני החלפתי לני חודשיים את מכונת הכביסה שלי.. חבר טוב ביקש שנשמור לא את הישנה (בת 3 ) אבל עובדת מצויין פשוט רציתי משהו מסויים ופתח קידמי לא עליון בשביל לקנות מייבש. חיכיתי שבוע, התקשרנו אליו 3 פעמים לא הגיע, זרקנו, אחרי יומיים הוא בא לקחת.. כבר כל השכנים עטו על המציאה, והוא הפסיד.. אני שונאת להשאיר דברים בבית אחלה מתנות קיבלת תתחדשי ותהני מהם,

זה בדיוק מה שהודעתי לאמא שלי

שהיום עד 20:00 ואם לא אז ל פ ח !!!!!. יש הרבה אנשים שהיו מוכנים לקבל, אני אארוז את כל החלקים הקטנים ואדביק בשקית צמוד לאחד הדלתות של הארון, בכדי שיוכלו להרכבי בנוחות (אפילו סימנתי מאחורה את סדר הדלתות) המזרון חדש לגמרי ואורטופדי (פשוט לא מתאים לגודל ולגובה המיטה) גם אני מסרתי מכונת כביסה חדשה (בגלל הפתח העליון) לפני מספר חודשים והמצחיק היה שגם מסרתי למשפחה נזקקת וגם עשו עליי פוזות (יהודים, מה לעשות?) שהייתי מחוייבת לדאוג להובלה אליהם הביתה ולחפש בכל הארונות בבית איפה תעודת הביטוח שלה.

אורא

New member
המצחיק שעכשיו אחרי שקניתי

פתחנו דירה שירשנו (אני ואחי) ומצאתי מכונת כביסה חדשה ארוזה עם ביטוח והכל של AEG . אני נותנת אותה לגיסתי לעתיד, וגם יש לי סיפור עם ההובלה וכבר היה על זה ריב לא נורמלי.. החבר לא מוכן לסחוב לאחותו את המכונה, ואיך אני מעיזה לבקש דבר כזה
ואני מוחה על אפליה עדתית

טלאפ

New member
הצחקתן אותי

אנשים מקבלים מכן מתנות כאלה וגם מתלוננים? אני עוד בקטע של מכונת הכביסה החדשה של AEG היא גם מקבלת מתנה מכונת כביסה וגם מתלוננת? קצת חוצפה.

אורא

New member
היא לא מתלוננת ../images/Emo9.gif

האח שלה מתלונן שהוא צריך לקחת לה את זה... אבל ביום שישי בבוקר והפעם זה סופי לאחר דחיות של יותר מחודש המכונת כביסה תגיע ליעדה וביתה החדש...

למעלה