סיכום חודשי

../images/Emo124.gif סיכום חודשי ../images/Emo144.gif

איך עבר החודש הראשון של 2007
משהו מיוחד שעשיתם בו
על מה הייתם מוותרים
הרגע של החודש
למה אתם מצפים בחודש הקצר של השנה (פברואר)
האיש/אישה שעשה/תה לכם את החודש
שיר החודש:
שיר החודש של ריטה:
ספר החודש:
סרט החודש:
תוכנית טלויזיה של החודש:
מסר לעם:

|שטיל|../images/Emo146.gif

איך עבר החודש הראשון של 2007
סך הכל בסדר...
משהו מיוחד שעשיתם בו
אממ... ספינינג? מתה על זה
על מה הייתם מוותרים
על הפיגוע היום...
הרגע של החודש
כשחברה שלי חזרה מח"ול לפני שבועיים, וכשנפגשנו עם עוד חברה והבת המדהימה שלה יום למחרת
למה אתם מצפים בחודש הקצר של השנה (פברואר)
הולך להיות חודש מעורב ריגשית.. לא פשוט מצד אחד, מלא שמחה עם אחים שלי ואחיינית שלי שמגיעים לביקור מולדת מצד שני, ומלא הופעות שאירגנתי לי כדי שיהיה שמח
האיש/אישה שעשה/תה לכם את החודש
tt.. החברה המדהיהמ שלי... חולה עליה
שיר החודש: לא יודעת... היו הרבה...
שיר החודש של ריטה: אממ... אם אתכסה בפנים
ספר החודש: למרבה הצער לא היה אחד כזה... אין לי סבלנות לספרים לאחרונה...
סרט החודש:
תוכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו 4
מסר לעם: תן חיוך- הכל לטובה
שבוע טוב שיהיה

סיכום חודש ינואר

איך עבר החודש הראשון של 2007 בעיקר לימודים, התחיל לאט ועכשיו על סף תקופת המבחנים הזמן עובר כמו טיל משהו מיוחד שעשיתם בו הייתי בהרבה ימי הולדת של חברים על מה הייתם מוותרים על העבודות שאני צריכה להגיש... הרגע של החודש למה אתם מצפים בחודש הקצר של השנה (פברואר) להופעה של ריטה, כמובן ! ולראות סופסוף את חבר שלי שעושה עכשיו את שביל ישראל
האיש/אישה שעשה/תה לכם את החודש חברים שלי בלימודים שעוזרים לי כשצריך
שיר החודש: שיר של ריטה או רמי או שניהם ביחד...
ממש לא משנה.... שיר החודש של ריטה: בוא עם HCTRA ספר החודש: לא מצליחה לקרוא ספרים כמו שצריך, אבל הספר האחרון שהתחלתי לקרוא זה "בית השינה" של ג'ונתן קו והוא מומלץ ביותר (פעם שניה שאני קוראת אותו) סרט החודש: מזמן לא ראיתי שום סרט ! תוכנית טלויזיה של החודש: ניפ/טאק מסר לעם: תהיו טובים ונתראה בהופעה
ליבי

pc girl

New member
../images/Emo199.gif

איך עבר החודש הראשון של 2007? בסדר פחות או יותר... משהו מיוחד שעשיתם בו? התחלתי לכתוב סיפורים קצרים
על מה הייתם מוותרים? על הרבה דברים... הרגע של החודש? נמנמנמ... רגעים טובים עם אנשים טובים... למה אתם מצפים בחודש הקצר של השנה (פברואר)? נמנמנמ... האיש/אישה שעשה/תה לכם את החודש? שני חברים טובים... שיר החודש: סוס עץ של החלונות הגבוהים... וירח של שלמה ארצי שיר החודש של ריטה: לך ספר החודש: סרט החודש: נשים מושלמות תוכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו
מסר לעם: יהיה טוב (?) לילט

Dug E

New member
../images/Emo9.gif

איך עבר החודש הראשון של 2007? אחלה:) משהו מיוחד שעשיתם בו? ההופעה בהיכל התרבות עשתה לי תחודש:) על מה הייתם מוותרים? הרבה דברים לצערי
הרגע של החודש? ההופעה בהיכל ועוד משהו שאני אשמור לעצמי
למה אתם מצפים בחודש הקצר של השנה (פברואר)?בעיקר הופעה בהיכל ב8 וחתונה של דן דוד שלי האיש/אישה שעשה/תה לכם את החודש? קשה למנות את כולם שיר החודש: פנטום האופרה בביצוע של נייטוויש שיר החודש של ריטה: חמצן סרט החודש: אלפא דוג תוכנית טלויזיה של החודש: נמלטים חזר :)

פגית

New member
../images/Emo187.gif

איך עבר החודש הראשון של 2007 ? עבר אחלה, יום הולדת של אבא ואז אני ואז חברה.. משהו מיוחד שעשיתם בו? חגיגות ימי הולדת ולמידה.. על מה הייתם מוותרים?על הלמידה למבחן מחר.. הרגע של החודש? יום הולדת 20.. למה אתם מצפים בחודש הקצר של השנה (פברואר)? להיות אחרי המבחן, ואחרי הניתוח שאני צריכה לעשות.. האיש/אישה שעשה/תה לכם את החודש? חברים טובים שיר החודש: טוב יש כמה, יש בי משהו לאסקולה הישנה ולכן, "לא ידעתי שתלכי ממני"\דני ליטני, עדיין כאן\שושנה דמארי, ובאמת שיר החודש:Adeste fideles\Placido domingo שיר החודש של ריטה: אם אתכסה בפנים ספר החודש: להית יחד -זה הכל\אנה גבלדה, אני קוראת המון(ספר לשבוע..) וזה אחד הטובים שקראתי ..מדהים.. סרט החודש: לא ראיתי סרט מלא זמן.. תוכנית טלויזיה של החודש: בנות גילמור מסר לעם: שיהיה כבר מחר בערב ארגגגגגגג

KING האחד1

New member
../images/Emo88.gif

איך עבר החודש הראשון של 2007: סבבה
משהו מיוחד שעשיתם בו: לימודי משפטים ברמת גן
על מה הייתם מוותרים: על ההחלקה שלי באמבטיה
הרגע של החודש: אה... לא יודע למה אתם מצפים בחודש הקצר של השנה (פברואר): להופעה של ריטה בת"א האיש/אישה שעשה/תה לכם את החודש: ריטה
שיר החודש: HURT שיר החודש של ריטה: חמצן ספר החודש: יונה ונער סרט החודש: הטייס תוכנית טלויזיה של החודש: גומרות הולכות מסר לעם: ריטה היא מלכה- תפנימו

למעלה