סיכום שבועי - באיחור אופנתי.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי - באיחור אופנתי. ../images/Emo183.gif

השבוע מ- 1 עד 10:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטי השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
הכרזת השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבוע טוב בנות, וחג שמח.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifראשונה?

השבוע מ- 1 עד 10: 6
השבוע במילה אחת: חביב
דבר טוב שקרה השבוע: ערב חג?
הממ... הרבה שופינג P:
דבר רע שקרה השבוע: בצפר ><
דבר מצחיק שקרה השבוע: חחחח החפירות הפילוסופיות של חברה שלי, ותקרית מביכה של חברה אחרת XDDDD
פאדיחת השבוע: לא שלי. טוב, קצת. קבלו -- באיזה יום בצהריים כשעליתי במדרגות ונכנסתי לאוטובוס אני רואה את חברה שליאדומה כמו עגבנייה ומצחקקת ממבוכה או משהו, ומישהו אחר מהכיתה שלי צמוד לידה וכולו מושפל. אז התיישבתי לידה ושאלתי אותה מה קרה, והיא אמרה לי שנפל לו הפלאפון מהיד והיא מתוך אינסטינקט שלחה יד לתפוס אותו וכמעט מחצה לו את החבילה XDDDDDDDDDDDDDDDD שיווווווווווו כמה צחקנו, והוא היה 2 ספסלים מאחורינו, כולו אדום ומובך חחחחחחחחחחחחחחח מסכני
דבר הזוי שקרה השבוע: חחח ואו, החפירות של חברה שלי. כל מיני דברים על היקום אנד סטאף, שתהיה בריאה XDDDD
שיר השבוע של טוקיו הוטל: היומאנויד בגרמנית D:
שיר השבוע בכללי: קרימינל של אינקיובווווווווס
להקת השבוע: שאלה רטורית
דיסק השבוע: מייק יורסלף
ציטוטי השבוע: מממ לא זוכרת. אבל היו כמה.
סרט/סדרת השבוע: ניו מווווווון אלוהים איזה טריילר ואיזה חתיכים הם היו, עומדים להם שם על הבמה בVMA גאאאאד
ספר השבוע: הארי פוטר 7
הכרזת השבוע: paris here we come
התחדשות השבוע: 2 חולצות ו2 ג'ינסים מTNT
התמכרות השבוע: קניות
מאכל השבוע: דג ברוטב קוקוס O:
משקה השבוע: אייס קופי
אדם השבוע: מיינה סיסטר
תמונת השבוע: אין כוח D:
תכנונים לשבוע הבא: פריס

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הפאדיחה ../images/Emo6.gif

תתחדשי על הכל :) אוווו ... פריס
תהני תומי, אתגעגע אלייך מאוד
שבוע טוב.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שנייה. ../images/Emo9.gif

השבוע מ- 1 עד 10: * 7+
השבוע במילה אחת: * סבביישן
דבר טוב שקרה השבוע: * השתחררנו יומיים ברצף ב- 11:00 במקום ב- 14:30.
* קיבלתי 70 בבוחן במתמטיקה.
* ראש השנה.
דבר רע שקרה השבוע: * יום רביעי אחרי בית הספר, חזרנו ללמוד שוב מ- 16:30 עד 18:30
ולצערי הרב זה יהיה ככה תמיד. * לטום יש שפעת חזירים - מסכנון
דבר מצחיק שקרה השבוע: * השיחות המוזרות שלי ושל בן דוד שלי במסן - משום מה הן תמיד על דברים מוזרים ולא הגיוניים XD * כשהחזירו לנו את הבחנים במתמטיקה אז ילד מהכיתה שלי צחק עלי שקיבלתי 70, ואח"כ הוא הלך לקחת ת'מבחן וראה שקיבל 50 ובתבאס
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * Humanoid בגרמנית - השיר כ"כ יפה
שיר השבוע בכללי: * Three Days Grace - Never Too Late
... דנה הדביקה אותי XD * Lostprophets - Rooftops * Simple Plan - No Love * SimplE Plan - What If .
* Tinchy Stryder & Amelle - Never Leave You
להקת השבוע: * Three Days Grace.
דיסק השבוע: * Start Something - של Lostprophets .
ציטוטי השבוע: * ~ באמצע שיעור חינוך ~ המחנך: "אם תקשיבו – תגיעו להצלחה". חברה שלי: "כל הזמן אתם מוסיפים משפט נוסף לקיר". (והקיר בכלל לבן בלי כלום) המחנך: "איפה את רואה משפטים ?" חברה שלי: "הינה – שם". המחנך: "אם לא היו לך שורשים שחורים בין כל הבלונד הזה, אז היה טוב לומר מה שרציתי". XD * ~ באמצע שיעור מחשבים ~ ילד מהכיתה: "תגידו, מה השעה ?" חברה שלי: "נשארו עוד 4 דקות לסוף השיעור – איזה אושר !" המורה: "איזה יופי – יש לי שעון מדבר בכיתה".
סרט/סדרת השבוע: * הסרט של ג'קאס - אני ואחותי ב- 2 בלילה ישבו וראינו את זה, הערנו את כל הבית בגלל הצחוק שלנו
מאכל השבוע: * עוגה שאמא שלי הכינה.
משקה השבוע: * יין.
אדם השבוע: * המשפחה המדהימה שלי.
* חברה שלי. * בן דוד שלי - הטיפשות שלו יכולה להרוג XD * ועוד כמה אנשים שעשו לי את השבוע.
תמונת השבוע: * מה שאני ובת דודה שלי עשינו משעמום בשיעור מתמטיקה [במחשבון
]
תכנונים לשבוע הבא: * בוחן בספרות & בוחן בביולוגיה.
* ללכת לאוניברסיטה מבית הספר. * טיול לירושלים - אני לא מאמינה שאנחנו נוסעית ב- 21:00 בלילה.
- - - שבוע טוב בנות & חג שמח.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אני צ'יק שמאק XD

השבוע מ- 1 עד 10: 10, רילירילי היה 10 D: השבוע במילה אחת: מצוין. דבר טוב שקרה השבוע: מממ, הכל! ירדתי קילו וחצי, הייתי בירדן, עשיתי טרקטרונים, ניגנתי הרבה, ציירתי הרבה, הספקתי הכל. אני אוהבת שבועות כאלה. דבר רע שקרה השבוע: היה לי נורא עצוב בשני לילות האחרונים עם הגשם והכל. זאת הייתה התקופה של ההופעה, תקופה שנפגשנו בעזריאלי כמה פעמים, כל מיני תקופות כאלה עצובות. אבל עבר לי חח :-\ דבר מצחיק שקרה השבוע: ואאאאייי חחחחחחחחחחחחחחחח היינו אתמול בירדן ונכנסתי עם טייץ וחזייה של הבגד ים חחחחחחחחחחחחחחחחח וטבלתי את כולי כשיורד עליי מבול של גשם. ואמא החליטה לצלם XDDD אז אחר כך שישבנו באוטו היא הראתה לי את התמונות וזה היה אשכרה נראה כאילו אני בתולת ים. כי ישבתי על אבנים כאלה שעשו מפל כזה, אז הזרם היה חזק, וזה תפס את הרגליים שלי כאילו הן מחוברות ובגלל שהשיער היה פתוח זה היה נראה שאני גם בלי החזייה יואו כמה צחקנו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פאדיחת השבוע: אוקיי אז עשינו טרקטרונים והיה איזה קטע של הירדן שאמרו שאפשר להכנס והמדריך היה חתיך כזה. ונאי החלטתי שאני עושה טבילה קטנטנה. אז הכנסתי את הרגל והיה שם בוץ אז החלקתי וזה היה עמוק כמעט בכיתי נשבעת לכם XDDD דבר הזוי שקרה השבוע: מממממ חחחחחחחחחח
שיר השבוע של טוקיו הוטל: אוטומטיששששששששש
הומאנואיד
ופאיין אוף לאב.
שיר השבוע בכללי: היו הרבה, אין לי רעיון כעת XD להקת השבוע: סילברסטיין, פראמור ו30 סקנדס טו מארס, דיסק השבוע: א שיפ ווארק אין דה סאנד - סילברסטיין. ציטוטי השבוע: היו הרבה ושוב אינני זוכרת. סרט/סדרת השבוע: מונית הכסף XD ספר השבוע: חחחחח נייט ספר, יש פאנפיק של עצמי שהדפסתי ואני קוראת עם עצמי. הכרזת השבוע: מה הולך איתי? |: התחדשות השבוע: חולצה ושורט קצרקצרקצר וסקסי ברמות *-* התמכרות השבוע: טוסטים שעושים אצלנו בקפיטריה של הבצפר. יואו. להתעלף. מאכל השבוע: טוסט
משקה השבוע: מים. למרות ששתיתי טרופית בבצפר ובאלי עוד XD אדם השבוע: דנדי וניקס אהובותיי, דודות, אמא.
תמונת השבוע: דאטס ואט יו גט
תכנונים לשבוע הבא: שיכנס אוקטובר כבר ואז הספירה ליומולדת שלי תתחיל. וגם יהיה סוכות, ומפגש, ויהיה כיף נו! DDDD: שבוע מצוין בננות!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחח... הרגת אותי ../images/Emo6.gif

הדבר המצחיק של השבוע XDDDDDDD תתחדשי.
שבוע טוב מיש.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gifסכמ"ש באיחור ענק X_X

אין לי הרבה הזדמנויות להיות כאן בזמן האחרון X_X השבוע מ- 1 עד 10: 8 השבוע במילה אחת: חולני X_X דבר טוב שקרה השבוע: נשארתי בבית D: חופש! ראש השנה ♥ דבר רע שקרה השבוע: דלקת גרון X_X, אלגב-רע X_X" בצפר. דבר מצחיק שקרה השבוע: החפירות של ידיד סטופד שלי XD פאדיחת השבוע: לבוא יום כן ויום לא לבי"ס [מחר זה היום לא XD] בגלל הדלקת [מסתבר שבכל זאת אמא טעתה ולא הבראתי!!] דבר הזוי שקרה השבוע: אממ...ידידים שלי התחילו לשמוע מוזיקה גרמנית O_O ^_^ שיר השבוע של טוקיו הוטל: DDM, Ich Bin Da ו- Automatic ♥ שיר השבוע בכללי: השירים שצוינו לעיל XD להקת השבוע: ... XD ט"הט"הט"ה ♥ דיסק השבוע: היומנויד שלא יצא עדיין T_T ציטוטי השבוע: "...ראינו גם את הציורים של ליאונרדו דיקפריו..." המורה לאנגלית. "אם אתה תעיר עוד הערה על השמש או על הירח, אתה תראה את הכוכבים!!!11" המורה למדעים XDXD סרט/סדרת השבוע: האנה מונטנה, זאק וקודי, איי קרלי, תוכנית להגנת נסיכות [מה?!] ספר השבוע: להציל דגים מטביעה - אמי טאן הכרזת השבוע: אלגברה - HERE I COMEEEEEEEE!!!!! T_T התחדשות השבוע: פוסטרייייים *-* חבריםחדשיםבפייסבוק D: התמכרות השבוע: טוקיו הוטל, סינמה ביזאר, העוגיות של סבתא ♥ מאכל השבוע: העוגיות של סבתא XD משקה השבוע: מיםמיםמיםמים, הו מים בששון XD אדם השבוע: הרבה מאוד אנשים D: אמא, סבתא, החברים, החברות D: תמונת השבוע: אין~ תכנונים לשבוע הבא: לונדוווווווווווווון D: ♥

../images/Emo232.gif הוווווווו *-* איזו מותקקק 3>

אויש, תרגישי טוב ><"
וואי לונדווווווון אהובתי
תהני לך הכי בעולם
שבוע טוב :)

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif דאנקה דנדי 3>

אני מקווה מאוד X_X בשישי הרגשתי כמו ביל אחרי ניתוח הגרון שלו T_T גם אני מתה על לונדון 3> תודה רבהרבהרבה
שבוע טוב גם לך! D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תרגישי טוב. ../images/Emo24.gif

יאאאאא ... לונדון - איזה כיף לך *-* תהני.
שבוע טוב.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif Hehehe x3

דאנקהדאנקה
אני כ"כ רוצה לראות את אבניו Q שוב!! שבוע מקסים =w=

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifיא, שנה טובה נשנשים../images/Emo23.gif

שנים : O יש סמיילים חדשים! יאללה, עד היום לא עשו את הסמיילי שהצעתי וכולם אהבוXD

Xx Haley xX

New member