../images/Emo105.gif אני בדיליי והזנחתי, אבל משקיעה ../images/Emo13.gif
השבוע מ- 1 עד 10: סוף סוף שאני יכולה לכתוב את זה, 10
השבוע במילה אחת: unbelievable.
דבר טוב שקרה השבוע: לא משהו מיוחד. חברה באה אליי. אמא ואני לא רבנו *שיאחדש!שיואו!*
דבר רע שקרה השבוע: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - (למרות שיש לי, התנפח לי איזה הליקס באוזן שמאל, אבל אני לא אהרוס.)
דבר מצחיק שקרה השבוע: אתמול בלילההההההההה XDDD
פאדיחת השבוע: הייתי אצל חברה בבית, והייתי עם גופיה, ולא רציתי שהקעקוע יתפלק לי מול הוריה של חברתי, אז התיישבתי ישר בסלון (שזה בכניסה לבית.) ושהיא קראה לי לצאת. החלטתי לעשות סיבוב חד לכיוון היציאה, אז *תדמיינו מכאן בהילוך מהיר.* קמתי מהספה, עיקמתי את הרגל, הרגל עפה לי מהשטיח, והבתי גלבה. ואז, אמא שלה נעצה בי מבטים, וכל הבית הענק שלהם רעד מרוב הצחוק של העולם XDDDDD
><" B
-| דבר הזוי שקרה השבוע: אתמול בלילה. היה מצחיק
ציטוטיישן: מצטערת, אני זוכרת רק אלה. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "נראלי יש לי קשקשים בגבה." - "אז תחפפי אותה עם הד אנד שולדרס." והמבין יבין וכולם יבינו יחדיו עם המבין
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - "אבנר, גש להדליק את הנר." - "כן, אבנר. גש גש אל השמש." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
שיר השבוע של טוקיו הוטל: דנה? רוצה לומר דבר מה בעניין? Final day, אקוסטי לייב. (אל תדאגי, ניצני, לא בוגדת באחוות הגרמנים. הוכרחתי לנגן זאת. מכוון שלחברינו היקרים אין יותר הופעות גרמניות לשיר המדהים הזה, וכל הגרסאות בגרמנית אני כבר מכירה.. אז...) Frei im freien fall, tokio hotel - ich bin nicht ich, Tokio Hotel - Hilf Mir Fliegen. אני כל כך מאוהבת בלהקה הזאת. אינעל אחותם
שיר השבוע בכללי: אני עומדת לא לסיים XDD
Saosin - Seven Years - Acoustic, הכי מומלץ בעולם. זה אומנם שיר ישן, אבל נזכרתי בו היום. פשוט מדהים.
Michael Jackson - ריממבר דה דאיי, דירטי דיאנה
, טאיי דונט קאר אבאוט אס, היל דה וורלד, יו רוק מיי וורלד, ארט סונג.
היו עוד. ברור. הוא כל היום מתנגן לי באוטו.
Savage Garden - to the moon and back. שיר שנכתב עליי. אני כ"כ אוהבת אותו וכבר שניםםםם לא נמאס ממנו.
Bryan adams - the only thing that looks good on me is you, when you love someone.
RHCP - Californication אני אפסיק כאן. אחרת זה באמת לא ייגמר.
להקת השבוע: Paramore, 30STM, Pink Floyd, Silverstein
ספר השבוע: -
סרט/סדרת השבוע: "הרוקר.", "סקס בדייט הראשון." , "רסיסים." - נפלאות הדיוידי בוקס.
הכרזת השבוע: אני אוהבת את העולם ואני שלמה עם הכלללללל
התחדשות השבוע: קיבלתי שיר חדש מהמורה לגיטרה, נחשב?
התמכרות השבוע: הפיצה. אתמול אכלתי הרבה ועוד השארתי על השולחן, קמתי בבוקר היום ואכלתי את השאר. XD אבל כמו הסמיילי, ההתמכרות הייתה להשאר עד הזריחה וללכת לישון ב-7 בבוקר עד הצהריים.
מאכל השבוע: דומינוסססססססססס פיצה אתמול D:
משקה השבוע: מים.
איש השבוע: דנה, חברה, אמא, הפורום היקר, הבלוג של שיילי ומור חחחחח
תמונת השבוע: Tag wird kommen ... weit weg von here... Memo an mich. Ich versprach dass fur uns beide.
תכנונים לשבוע הבא: ללמוד את הסולו של קליפורניקיישן. להתחיל להזיז כל מיני דברים כלליים שכאלה שאני צריכה לעשות בזמן הקרוב.
"...that mistake was gold cause I know without you is something that I could never do. That was why, step on the cold and seven dates for me to Sell machines and tear on... Don’t treat me I’m to blame. Don’t treat me like I ever accused you!..."