סיכום שבועי מפוצץ בסמיילים

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי מפוצץ בסמיילים ../images/Emo192.gif

השבוע מ- 1 עד 10:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
ציטוטיישן:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
הכרזת השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
איש השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - חחחחחחח, היה לי משעמם ורציתי לחדש את הסיכום שבועי XD בכל מקרה - שבוע טוב בנות.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכמשת לי להנאתי. ../images/Emo13.gif

השבוע מ- 1 עד 10: * 100.
השבוע במילה אחת: * סבביישן - חחחחח... נדבקתי למילה הזו
דבר טוב שקרה השבוע: * באר שבע. * חברה שלי ישנה אצלי.
* תל אביב עם אבא שלי, אחותי וחברה שלה.
דבר מצחיק שקרה השבוע: * ישבתי בחדר ומרוב שעמום שמתי לק לציפורניים – ובגלל שהבקבוק של האצטון גדול אז השתמשתי בקיסמי אוזניים במקום בצמר גפן. ובטעות הקיסם אוזניים נפל לתוך הבקבוק, ואני והשכנה [שהייתה בדיוק עם אחי בחדר] נלחמנו כדי להוציא את הקיסם בעזרת שני שיפודים XD * אני ואחי שיחקנו ביחד בסוני והוא החליט להרוג את השחקן שלי כל הזמן מרוב שעמום, ובמקום שאני אברח התחלתי לסובב את השחקן שלי במעגלים כמו איזה סתומה >< * אחות של השכנה שלי [שהיא בת 4] החליטה שהיא עושה לי בלגן אז היא התחילה לצעוק כמו משוגעת ולהסתובב בבית, אז לקחתי לה את הנעליים והחבאתי לה אותם והיא התיישבה על הרצפה ועשתה עלי חרם
* כשהיינו בת"א אז הלכנו לעזריאלי, אז אני וחברה של אחותי הלכנו לשירותים ואיך שנכנסים יש מראה [אתן בטח מבינות אותי] בכל מקרה – כשיצאתי אז חברה של אחותי הסתכלה על המראה וחשבה שאני הולכת למקום אחר והתחילה לקרוא לי כשאני בכלל לידה XD
ציטוטיישן: * אני ואחי באמצע משחק בסוני עם חיה מוזרה ביותר >< אני: "מזה הדבר המוזר הזה ?" הוא: "כלבתן !" אני: "שזה ?" הוא: "שילוב של כלב ותנין" XD * אני ובת דודה שלי מדברות על נסיעה לב"ש שבוע הבא. היא: "אה, ואל תשכחי להביא איתך רשת" אני: "למה לעזאזל את צריכה רשת ?" היא: "כדי לתפוס חיילים / בנים חתיכים"
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * Leb Die Sekunde
* Ready Set Go * Ghe * Hilf Mir Fliegen .
* Spring Nicht .. נכון איזה מדהים
http://www.youtube.com/watch?v=QcIs2QevCdo&feature=related
שיר השבוע בכללי: * Three Doors Down - This Is The Story Of a Girl * Simple Plan - Meet You There, Me Against the World, What If * Sum 41 - With Me, Speak Of The Devil * Lostprophets - To Hell We Ride, Make a Move, Always All Ways
להקת השבוע: * טוקיו הוטל.
סרט/סדרת השבוע: * חצויה – נגממממממממר
התחדשות השבוע: * כרטיסים להופעה של סימפל פלאן
התמכרות השבוע: * מוזיקה.
משקה השבוע: * קפה ארומה.
איש השבוע: * חברה שלי.
* בת דודה שלי – מתה עליה.
תמונת השבוע: * רררר... סקסי
תכנונים לשבוע הבא: * מחר – אשדוד.
* באר שבע עם בת דודה שלי – היא שיגעה אותי כבר
- - - שבוע טוב בנות.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif D:

השבוע מ- 1 עד 10: 9 וחצי השבוע במילה אחת: סאב דבר טוב שקרה השבוע: ממממממממממממממממממממממממממ דבר רע שקרה השבוע:מממממממממממממממממממממממממממ דבר מצחיק שקרה השבוע:מממממממממממממממממממממ אההה השיחות עם חנה XDD פאדיחת השבוע:מממממממממממממממממממממממממממ אהה אני ובת של בת דודה שלי עשינו סיבוב בשכונה שלהם ופתאום 2 כלבים התחילו לקפוץ ולנבוח והיה לידנו ידיד שלה [והוא היה יפה XD- היא והוא בגיל שלי לא משנה XD ] והתחלנו לצרוח ורצנו לצד השני של הכביש והוא כולו התפוצץ מצחוק XD דבר הזוי שקרה השבוע:חברות הקומונה של all time low כולל אוי החלטנו לעשות מאמצים להביא אותם לארץ ובלי לערב עצומות וכאלה [כי בתכלס זה עזר רק עם טוקיו וזה לא מכורי XD ] אז החלטנו לפתוח טויטר ולהציף אותו ולבקש עזרה מאנשים בעולם XD והם אשכרה עוזרים לנו :O ואנחנו מתקדמות למטרה D: ציטוטיישן: אני וחנה במסן אני :" תגידי לה שהיא מציפה לנו את הטויטר " [על ילדה אחת מארה"ב שמנסה לעזור לנו XD ] חנה :"כן ? " אני :"לא " אני שולחת תמונה שלמה שהחברה של אלכס מאול טיים לואו שמה בטויטר חנה :" מה זה היא הורגת מליון ציפורים לארוחת בוקר ? ואז היא קוראת לסאבאסטיאן [הכלב של אלכס] באז ?!" אני שולחת לחנה תמונה של הכלב של אלכס אחרי מה שליסה[חברה של אלכס XD ] עשתה לו :( אני :" את כל הגבריות היא לקחה לו ! " חנה : " הוא נראה כמו פודל חלק "XD חנה : " אני אוהבת את ג'ון תראי הוא רצה לחבק אותי ואז הוא לא הצליח להוריד את הידים " חנה : " ג'ון הוא הבוב הבנאי שלי " חנה :" תראי איך הוא עבד עליי ! הוא בעצם עושה ' כזה גדול יש לי ' הוא עובד על כולנו " חנה : " ג'ון מסתובב רק עם המסכה שלו הוא שם אותה גם בלילה " אני :" כדי שתראי את מרטין ישן לידך ? " חנה :" כן :> " XDDDD חנה :" אני רוצה מרטי !" אני:"גם אני וגם קייל וכיילב ופולי וג'אק ואלכס " חנה :" עוד הזמנות ?" אני :" מרטין פדופיל ! :O " חנה :" כן אני יודעת " אני :" תראי איך הוא מעלה את הילדה הזאת ! "[באחת ההופעות האקוסטיות שלהם באיזה רדיו או משהו כזה ישבה שם ילדה אחת ושרה את כל השירים והוא אמר שהיא שרה יפה ] חנה :" כן הוא בוגד בפולי תראי הוא מקנא ! " אני : " כן ! ושימי לב הוא אמר לה את המילים של השיר [ כי היא לא זכרה XD ] ואז אמר לה ' אני אסתכל עלייך כדי שתוכלי לעקוב ' ! ואז שהיא ירדה מהבמה הוא עשה לה עיניים ! XD" XDD אני :" תראי את כיילב הוא חש ' משחק אבן נייר ומספריים ' וג'ונתן עושה מספריים לפני הזמן " חנה :" עכשיו כיילב חושב מה מנצח מספרים " אני:" תראי יש שם משהי שנחנקה ואז מרטי הביא לה את המים שלו " חנה :" אני חשבתי שהוא נגע לה באף " אני :" מגע הקסמים של מרטי " אני :" חח מרטי הורג אותי שהוא צועק על הילד המסכנה שתפסיק לסמס, ואז הוא כזה עושה לה ' אר יוו רייל טקסטינג וואן איימ און סטייג' ? איי הופ אייז קיוט ' ואז הוא כזה עוצר את השיר והולך לפלא שלו ופולי אומר לו כזה ' צבוע ' " XDDDD [סתם למי שלא הבינה את הבדיחה של מרטי - הוא שאל אם היא מסמסת כי הוא פדופיל וחש שהיא מסמסת לו ואז הוא אמר שהוא מקווה שהוא חמוד כי הוא דיבר על עצמו XD ואז הוא הלך לפלא' שלו כדי להוכיח שהיא שלחה לו XD ] מרטי [שר דה גרייט אסקייפ -בויס לייק גירלס סתם לידע כללי מרטי זה מרטין מבויס לייק גירלס -הסולן ] :" we can make it right . again . we can make it right . again. we can make it right . this is our solo " [תוך כדי שהוא שר הבנות בקהל שרו איתו שלא תחשבו שהוא מפגר והקטע עם הדיס אייז אוור סולו זה בגלל שהבנות חשבו שהוא יבקש מהם לשיר שוב XD ] טוב אין לי כוח יותר XD שיר השבוע של טוקיו הוטל:אין שיר השבוע בכללי:boys like girls- the great escape boys like girls - two is better than one boys like girls- thunder boys like girls - H/H all time low- damn if i do ya damn if i don't להקת השבוע:boys like girls all time low ספר השבוע:ניו מון [בעברית ] סרט/סדרת השבוע:גוסיפ גירל הכרזת השבוע:#ATLtoISRAEL התחדשות השבוע: התמכרות השבוע:שוקו וקורסאון D: מאכל השבוע:כנ"ל משקה השבוע:כנ"ל [לשוקו XD ] איש השבוע:כל קומות אול טיים לואו מוזמנות P: תמונת השבוע:יש 3 אתן לא תתנגדו אם אני אשים אותן נכון ? D: תכנונים לשבוע הבא:

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif עוד אנימציה וציטוט D:

מרטין שר :" and i can't pick up the pohne -because i'm playing right now "

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

בהצלחה עם ההבאה שלהם לארץ.
שבוע טוב.

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifסכמ"ש נבוט XD

השבוע מ- 1 עד 10: 100000 השבוע במילה אחת: מגניב לאללה
דבר טוב שקרה השבוע: ~יומולדת
~בת מצווה לאחותי ~שיחות מטורפות עם שיוש XD ~קניתי את a crow[..] ואת number ones של מיייייייקללללל!!!
~מצאנו כלבבבב! צ'ויס פרדוארד היפה שליי!!!
~קונצרט דבר רע שקרה השבוע: ~לא ממש רע, אבל שהבת מצווה של אחותי נפלה לי בול על היומולדת... ~הממ... זהו |: דבר מצחיק שקרה השבוע: ~השיחות עם שיוש באמצע הלילה XDD ~חחחח היום בקניון, נכנסנו לפקטורי 54, סתם לראות דברים, ואיזו שמלה פושטית עלתה 1100 שקל. זה פשוט מגוחך. פאדיחת השבוע: הממ... קונצרט? חח דבר הזוי שקרה השבוע: ~נבווווווטטטטט XD ~מישהו אחד, די מציק, התקשר אליי לאחל לי מזל טוב. והממ.. הוא לא בדיוק ידע מה לומר. ואני כולי "אהה.. |:" והוא שותק. פחח.
זאת הייתה שיחה הזויה. ציטוטיישן: ~"את ובילההה!!ה לבדדדדדד במרתף! עם הצמיגים שלו!!" XDDDDDDDDDDDD ~"הוא מתעלה על היכולת פיצול שלך ונהיה דק ומשתחל בחריץ מתחת לדלת! ואז הוא מתנפח חזרה ונהיים לו צמיגים!!!!!! אבוי!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברנדון עם צמיגים. הרגתי את עצמי
כל השיחה אצל שי והיא לא רוצה לשלוח לי >_> אז תקראו את הכל בסכמ"ש שאני אכריח אותה לעשות ותדעו שזה אמור להיות גם פה. תפעילו קצת את הדמיון ביצ'ס D: שיר השבוע של טוקיו הוטל: vargessena kinder שיר השבוע בכללי: הווווווו megalomaniac, new skin, a certain shade of green וכל light grenades ו-a crow left of the murder של אינקובוס
להקת השבוע: נחשו -.-" ספר השבוע: הווו NM סרט/סדרת השבוע: חף מפשעע!! סדרה גדולה! הכרזת השבוע: "כאן גרים בכיף; תומי, מייקי ונבוט בעלם המאושר." התחדשות השבוע: 2 דיסקים ו1000 שקל
התמכרות השבוע: הממ מאכל השבוע: המממממ משקה השבוע: מים חח איש השבוע: שיושששש
תמונת השבוע: איןו לי כוח, אח"כ.. תכנונים לשבוע הבא: צפון
שבוע מעולה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מזל טוב לשתיכן. ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

תתחדשי על הכל - שבוע טוב.

tokio girl

New member
../images/Emo110.gif סכמ"ש נבוט, ברנדון, ביל וצמיגים XDDD

השבוע מ- 1 עד 10: 100000000 השבוע במילה אחת: מעולה! דבר טוב שקרה השבוע: *התחלתי לעבוד *ראיתי את הבן דוד המתוק שלי *תומי הצחיקה אותי ברמות *חברות באו לישון אצלי *הלכתי לבריכה והיה כיף ברמות D: דבר רע שקרה השבוע: *נשרפו לי כל הכתפיים, והפנים.
דבר מצחיק שקרה השבוע: *השיחות עם תומיק, היה קורע XDD *אני, טל וחן הלכנו לבריכה, והיו מתנפחים, שאחד מהם זה מגלשה שבהתחלה יש מין מסלול מכשולים קטן כזה. אז כל פעם, שתיים מאיתנו עלו, והתנגשו בכל דבר שהיה לידנו בתוך המתנפח XDDD פאדיחת השבוע: *אממ... נראה לי שאין... דבר הזוי שקרה השבוע: *השיחות עם תומיק XDD *לברנדון נהיו צמיגים, וגם לביל!
ציטוטיישן: אוה... יש הרבה O: *תומי: "קרה משהו רציני שאני צריכה לדאוג בגללו? " אני: "נופ " תומי: "חסר לך אם כן " אני:" XDD" תומי:" אני אבוא עד אלייך עם נבוט -.-" " אני: "תראי " אני: "XDD" אני:" אני אשמח אם תבואי אליי D: אבל לי יש נבוט מוכן בארון " תומי: "OOOO:" תומי: "לא" אני: "ואני אחזיר לך מוחעחע" *הראתי לתומי את התמונה של הנבוט הנסגד שלי *-* תומי: "את מרשה לי להתחתן איתו? *.* אני אבקש את ידו, מבטיחה D:" אני: "הוא שלי!" תומי: "אני גם אשים לו טבעת DDD:" אני:"כבר התחתנו מזמן! כמובן אחרי שהתגרשתי מהקיר :דאאא:" תומי: "התחתנת עם קיר? -.-"" *הסברתי לתומי מה זה פוליגמים(אני עדיין לא בטוחה שקוראים לזה ככה XDD ) תומי: "פוליגרמית XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD" אני: "פוליגמית. לא פוליגרמית." תומי: "אני אומרת פוליגרמית -__-" אני: "אבל זה לא נכון :דאאא: זאת מילת סרק! :דאאא:" תומי: "חחחחחחחחחחחחחחחח מילת סרק ()" אני: "המילה מבשילה אבל אי אפשר לאכול אותה :חכם:" * אני: "המצאתי מילה חדשה! D:" תומי: "נבוווווווווווטטטטטט? XD" *תומי מריירת על ברנדון אני: "תומיק )):" תומי: "מה? O:" אני: "אני מפחדת ):" תומי: "[בחיי שאם הוא יהיה יותר מתוק אני אאנוס אותו] את מפחדת שאני אאנוס אותו? :|" אני: "לא" תומי: "אז ממה? מהנבוט? O:" *אני וחברה שלי מדברות במסן והיא מראה לי תמנות מהחופשה שלה בחו"ל. היא: "זה עץ שמשתין מים למאכל ^^" *אני ותומיק כותבות סיפור הזוי לגמרי עלינו, על מייק, ברנדון ובילה בחופשה ביחד D: אני: "והם מתחילים להרביץ אחד לשני, ואז, אני מתפצלת לשניים, ואת והחצי הראשון שלי מושכות את ברנדון,ומייק והחצי השני שלי מושכים את ביל XDD. ואז אנחנו מפרידים בניהם! ואני מתחברת חזרה D:" שיר השבוע של טוקיו הוטל: Durch Den Monsun שיר השבוע בכללי: Incubus - New Skin
להקת השבוע: כמו תומי D: ספר השבוע: סנדל וכל השאר. סרט/סדרת השבוע: אמממ... סרט השבוע: שומר ראש במבצע
ואנסטסיה |טמבלכפול| הכרזת השבוע: "נבווט זה סגיד... *-*" "אנסטסיה זה סגיד *-*" "אין כמו הסרטים הישנים של דיסני" התחדשות השבוע: אמממ... כוויות >< וזהו? התמכרות השבוע: אנסטסיה XDDD נבוטים
מאכל השבוע: קוסקוס
משקה השבוע: נסטי... איש השבוע: תוווווווממממממיייייייייקקקקקקק
(זה עדיין ארוך לי מידי -_-) תמונת השבוע: רק רגע... אני די בטוחה שלי ולתומי תהיה אותה התמונה XDDD תכנונים לשבוע הבא: הרבה צחוקים, להיות אצל סבא וסבתא ללילה, להיות אצל דודה שלי ללילה, להתרגש מזה שאני טסה לאנגליה XDD עוד הרבה

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifנבווווווטטטטטט!!!!!!!!

גרררררררר
איזה כיף לכתוב הרבה ר' בלי שיצא לי פרצוף מפגר שמזיל ריר XDDDDDDDDDDDDDDDDDD חח ולא הייתה לי את התמונה על המחשב. כי לא שלחת לי אותה שוב.
את עוד חייבת לי שלט לחדר. XP

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אני בדיליי והזנחתי, אבל משקיעה ../images/Emo13.gif

השבוע מ- 1 עד 10:
סוף סוף שאני יכולה לכתוב את זה, 10
השבוע במילה אחת:
unbelievable.
דבר טוב שקרה השבוע:
לא משהו מיוחד. חברה באה אליי. אמא ואני לא רבנו *שיאחדש!שיואו!*
דבר רע שקרה השבוע:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - (למרות שיש לי, התנפח לי איזה הליקס באוזן שמאל, אבל אני לא אהרוס.)
דבר מצחיק שקרה השבוע:
אתמול בלילההההההההה XDDD
פאדיחת השבוע:
הייתי אצל חברה בבית, והייתי עם גופיה, ולא רציתי שהקעקוע יתפלק לי מול הוריה של חברתי, אז התיישבתי ישר בסלון (שזה בכניסה לבית.) ושהיא קראה לי לצאת. החלטתי לעשות סיבוב חד לכיוון היציאה, אז *תדמיינו מכאן בהילוך מהיר.* קמתי מהספה, עיקמתי את הרגל, הרגל עפה לי מהשטיח, והבתי גלבה. ואז, אמא שלה נעצה בי מבטים, וכל הבית הענק שלהם רעד מרוב הצחוק של העולם XDDDDD
><" B-| דבר הזוי שקרה השבוע: אתמול בלילה. היה מצחיק
ציטוטיישן:
מצטערת, אני זוכרת רק אלה. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "נראלי יש לי קשקשים בגבה." - "אז תחפפי אותה עם הד אנד שולדרס." והמבין יבין וכולם יבינו יחדיו עם המבין
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - "אבנר, גש להדליק את הנר." - "כן, אבנר. גש גש אל השמש." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
דנה? רוצה לומר דבר מה בעניין? Final day, אקוסטי לייב. (אל תדאגי, ניצני, לא בוגדת באחוות הגרמנים. הוכרחתי לנגן זאת. מכוון שלחברינו היקרים אין יותר הופעות גרמניות לשיר המדהים הזה, וכל הגרסאות בגרמנית אני כבר מכירה.. אז...) Frei im freien fall, tokio hotel - ich bin nicht ich, Tokio Hotel - Hilf Mir Fliegen. אני כל כך מאוהבת בלהקה הזאת. אינעל אחותם
שיר השבוע בכללי:
אני עומדת לא לסיים XDD
Saosin - Seven Years - Acoustic, הכי מומלץ בעולם. זה אומנם שיר ישן, אבל נזכרתי בו היום. פשוט מדהים.
Michael Jackson - ריממבר דה דאיי, דירטי דיאנה
, טאיי דונט קאר אבאוט אס, היל דה וורלד, יו רוק מיי וורלד, ארט סונג.
היו עוד. ברור. הוא כל היום מתנגן לי באוטו.
Savage Garden - to the moon and back. שיר שנכתב עליי. אני כ"כ אוהבת אותו וכבר שניםםםם לא נמאס ממנו.
Bryan adams - the only thing that looks good on me is you, when you love someone.
RHCP - Californication אני אפסיק כאן. אחרת זה באמת לא ייגמר.
להקת השבוע:
Paramore, 30STM, Pink Floyd, Silverstein
ספר השבוע:
-
סרט/סדרת השבוע:
"הרוקר.", "סקס בדייט הראשון." , "רסיסים." - נפלאות הדיוידי בוקס.
הכרזת השבוע:
אני אוהבת את העולם ואני שלמה עם הכלללללל
התחדשות השבוע:
קיבלתי שיר חדש מהמורה לגיטרה, נחשב?
התמכרות השבוע:
הפיצה. אתמול אכלתי הרבה ועוד השארתי על השולחן, קמתי בבוקר היום ואכלתי את השאר. XD אבל כמו הסמיילי, ההתמכרות הייתה להשאר עד הזריחה וללכת לישון ב-7 בבוקר עד הצהריים.
מאכל השבוע:
דומינוסססססססססס פיצה אתמול D:
משקה השבוע:
מים.
איש השבוע:
דנה, חברה, אמא, הפורום היקר, הבלוג של שיילי ומור חחחחח
תמונת השבוע:
Tag wird kommen ... weit weg von here... Memo an mich. Ich versprach dass fur uns beide.
תכנונים לשבוע הבא:
ללמוד את הסולו של קליפורניקיישן. להתחיל להזיז כל מיני דברים כלליים שכאלה שאני צריכה לעשות בזמן הקרוב.
"...that mistake was gold cause I know without you is something that I could never do. That was why, step on the cold and seven dates for me to Sell machines and tear on... Don’t treat me I’m to blame. Don’t treat me like I ever accused you!..."

למעלה