סיכום שבועי- מצטערת על האיחור.

../images/Emo124.gifסיכום שבועי- מצטערת על האיחור.

שבוע טוב לכולם!!! (כריסי בין זמרי הרוק הסקסיים XD>>זה די ברור כאילו..) -שיר השבוע של קולדפליי? -שיר השבוע לא של קולדפליי? -אלבום השבוע? -משהו טוב שעבר עליכם השבוע? -משהו רע שעבר עליכם השבוע? -תמונת השבוע?

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifחייבים להעיר את הפורום הזה איכשהו!!!

לאדעת איך אבל חייבים! שלא קרה מה שקרה לפני 3 שנים..מתי זה היה שסגרו ת'פורום?

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifחג אורים שמח!! ../images/Emo137.gif

-שיר השבוע של קולדפליי?
Swallowed in the Sea -שיר השבוע לא של קולדפליי?
מטרופולין - אין לי מקום -אלבום השבוע?
Kanye West-Graduation -משהו טוב שעבר עליכם השבוע?
מכרתי כרטיסים של אירוע חנוכה לנוער שהופיעו בו בית הבובות מאור כהן ופיטר רוט...והרווחתי 100 ש"ח לשעה!!!!!!!! -משהו רע שעבר עליכם השבוע?
לא הרגשתי טוב בכלל בכלל. -תמונת השבוע?
...אני לא מתלהבת מתמונות שלי בד"כ..וסליחה על הרברנות אבל זו תמונת השנה! מטורפת על התמונה הזו! טוב היא גם בנאדם שאני מאוד אוהבת.. ;)

Roy1232

New member
כנסו לפורום מגהדת' - אפילו אותו לא סוגרים

וזה אחרי שכבר שבועיים לא הייתה שם הודעה חדשה

politik59

New member
נראה לי שזה לא כ"כ תלוי בהודעות...

לפי מה שידוע לי, מה שחשוב לבעלי אתרים זה מספר האנשים הנכנסים לפורום, גם אם הם לא כותבים בו, כי זה מה שמעניין את המפרסמים. בטח יש כמה אנשים שהם קוראים סמויים והם מתעניינים בפורום הזה, אבל לא בא להם לכתוב, או שהם לא רשומים לתפוז, או שהם מעריצים חדשים. וגם חלק מאיתנו (אני לפחות
), נכנסים לפורום הזה הרבה פעמים רק כדי לבדוק אם יש משהו חדש. יכול להיות מצב שקיים פורום מאוד פעיל, אבל מספר האנשים שנכנסים אליו מדי יום, או שבוע, קטן יותר מממספר האנשים שנכנסים לפורום הזה. נכון שרצוי לכתוב משהו מדי פעם כדי לשמור על עיניין, אבל לא "חייבים" לכתוב כל יום, כמובן שמי שרוצה לכתוב הודעה או סתם לשאול שאלה- מוזמן בהחלט
.

למעלה