../images/Emo83.gif ר א ש ו נ ה. ../images/Emo98.gif
השבוע במילה אחת: אחלה
דבר טוב שקרה השבוע: ביום ראשון השתחררנו ב- 11:00, שזה משהו לא רגיל
טיול לירושלים.
דבר רע שקרה השבוע: טיול לירושלים >< כל השרירים תפוסים
מתכונת באנגלית - רק התחלנו איתן, וכבר נמאס לי
דבר מצחיק שקרה השבוע: בטיול לירושלים היינו עם מדריך ממש מטומטם ומורה שלא מבינה שום דבר מהחיים שלה >< אז באחד המקומות היו בדיוק לידנו המון תיירים והמורה והמדריך פשוט המשיכו ללכת ואני, בת דודה שלי וחברה שלי איבדנו אותם XD ואז ראינו כמה בנות מהכיתה שלנו אז הלכנו אחריהן והתברר שגם הן הלכו לאיבוד. וחברה שלי נכנסה ללחץ והתחילה להשתגע לנו שם
כשאני, בת דודה שלי וחברה שלי הלכנו לאיבוד אז כמו לפני - עמדו ליד קבוצה של תיירים XD והפלאפון שלי צלצל ואחד התיירים נבהל והסתכל עלי במבט של רוצח
הנהג של האוטובוס שלנו לא ידע איך להגיע למקום הראשון שבו היינו צריכים להיות בטיול, וגם כשאמרו לו לאן לנסוע הוא טעה פעמיים, ובמקום להגיע ב- 10:00 לאותו מקום הגענו רק ב- 12:00. ועם כל הסיבובים האלה, בסוף הלכנו ברגל
פאדיחת השבוע: אמממ... שהלכנו באחד המקומות וכמעט נפלתי בגלל אבן שלא ישבה נכון, והתיירים שהיו לידו הסתכלו עלי בצורה מוזרה
XD
דבר מוזר שקרה השבוע: אתמול הייתי עם חברות שלי בחוץ בערב, וראינו שני בנים שהסתדר שזה ילד מהשיכבה שלי ודוד שלו. אז אני וחברות שלי הלכנו ואני עצרתי לשנייה כדי לסדר את הנעל - אז גם שני הבנים עצרו והסתכלו עליו. וכשהמשכנו גם הם המשיכו וזה קרה כמה פעמים - בסוף אחד מהם התיישב על החומה והשני הלך והתיישב על הספסל מאחורה. והם הסתכלו עליו כאילו עשינו משהו
שיר השבוע בכללי: Three Days Grace - Never Too Late
Three Days Grace - BitterTaste Lostprophets - Can't Catch Tomorrow Beyonce - Halo Kings Of Leon - Sex On Fire
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Ich Bin Nich Ich - איך התגעגעתי לקול שלו מהתקופה הזו
Wenn Nnichts Mehr Geht Gegen Meinen Willen Automatic - סתם כי היום ילדה בכיתה ז' שמעה אותו בבית ספר, ושמעתי אותו גם על הדרך XD
להקת השבוע: טוקיו הוטל
דיסק השבוע: Schrei
ציטוטיישן: כשאני וחברות שלי היינו בארומה, ואחת מהן אכלה כריך אבוקדו: "אייייייכס, זה נראה כמו שרק ששמו אותו בבלנדר"
סרט השבוע: Confessions Of A Shopaholic - הסרט היחיד שאני זוכרת שראיתי השבוע XD
ספר השבוע: כמו שאמרתי בשבוע שעבר, אין בינתיים עד שיצא הספר החדש של דמדומים
התחדשות השבוע: שרשרת
התמכרות השבוע: מוזיקה.
מאכל השבוע: סלט.
משקה השבוע: מים XD
אדם השבוע: חברות שלי
אבא שלי
תמונת השבוע: מהטיול בירושלים
תכנונים לשבוע הבא: מתכונת במתמטיקה
מתכונת בהיסטוריה >< יום העצמאות
- - - וואו, פעם ראשונה שהסיכום שבועי שלי כ"כ מפוצץ