סיכום שבועי.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי. ../images/Emo166.gif ../images/Emo180.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע בכללי:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבוע טוב.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ר א ש ו נ ה. ../images/Emo98.gif

השבוע במילה אחת: אחלה
דבר טוב שקרה השבוע: ביום ראשון השתחררנו ב- 11:00, שזה משהו לא רגיל
טיול לירושלים. :)
דבר רע שקרה השבוע: טיול לירושלים >< כל השרירים תפוסים
מתכונת באנגלית - רק התחלנו איתן, וכבר נמאס לי
דבר מצחיק שקרה השבוע: בטיול לירושלים היינו עם מדריך ממש מטומטם ומורה שלא מבינה שום דבר מהחיים שלה >< אז באחד המקומות היו בדיוק לידנו המון תיירים והמורה והמדריך פשוט המשיכו ללכת ואני, בת דודה שלי וחברה שלי איבדנו אותם XD ואז ראינו כמה בנות מהכיתה שלנו אז הלכנו אחריהן והתברר שגם הן הלכו לאיבוד. וחברה שלי נכנסה ללחץ והתחילה להשתגע לנו שם
כשאני, בת דודה שלי וחברה שלי הלכנו לאיבוד אז כמו לפני - עמדו ליד קבוצה של תיירים XD והפלאפון שלי צלצל ואחד התיירים נבהל והסתכל עלי במבט של רוצח
הנהג של האוטובוס שלנו לא ידע איך להגיע למקום הראשון שבו היינו צריכים להיות בטיול, וגם כשאמרו לו לאן לנסוע הוא טעה פעמיים, ובמקום להגיע ב- 10:00 לאותו מקום הגענו רק ב- 12:00. ועם כל הסיבובים האלה, בסוף הלכנו ברגל
פאדיחת השבוע: אמממ... שהלכנו באחד המקומות וכמעט נפלתי בגלל אבן שלא ישבה נכון, והתיירים שהיו לידו הסתכלו עלי בצורה מוזרה
XD
דבר מוזר שקרה השבוע: אתמול הייתי עם חברות שלי בחוץ בערב, וראינו שני בנים שהסתדר שזה ילד מהשיכבה שלי ודוד שלו. אז אני וחברות שלי הלכנו ואני עצרתי לשנייה כדי לסדר את הנעל - אז גם שני הבנים עצרו והסתכלו עליו. וכשהמשכנו גם הם המשיכו וזה קרה כמה פעמים - בסוף אחד מהם התיישב על החומה והשני הלך והתיישב על הספסל מאחורה. והם הסתכלו עליו כאילו עשינו משהו
שיר השבוע בכללי: Three Days Grace - Never Too Late
Three Days Grace - BitterTaste Lostprophets - Can't Catch Tomorrow Beyonce - Halo Kings Of Leon - Sex On Fire
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Ich Bin Nich Ich - איך התגעגעתי לקול שלו מהתקופה הזו
Wenn Nnichts Mehr Geht Gegen Meinen Willen Automatic - סתם כי היום ילדה בכיתה ז' שמעה אותו בבית ספר, ושמעתי אותו גם על הדרך XD
להקת השבוע: טוקיו הוטל
דיסק השבוע: Schrei
ציטוטיישן: כשאני וחברות שלי היינו בארומה, ואחת מהן אכלה כריך אבוקדו: "אייייייכס, זה נראה כמו שרק ששמו אותו בבלנדר"
סרט השבוע: Confessions Of A Shopaholic - הסרט היחיד שאני זוכרת שראיתי השבוע XD
ספר השבוע: כמו שאמרתי בשבוע שעבר, אין בינתיים עד שיצא הספר החדש של דמדומים
התחדשות השבוע: שרשרת :)
התמכרות השבוע: מוזיקה.
מאכל השבוע: סלט.
משקה השבוע: מים XD
אדם השבוע: חברות שלי
אבא שלי
תמונת השבוע: מהטיול בירושלים
תכנונים לשבוע הבא: מתכונת במתמטיקה
מתכונת בהיסטוריה >< יום העצמאות
- - - וואו, פעם ראשונה שהסיכום שבועי שלי כ"כ מפוצץ
שבוע טוב.

SpongBobit

New member
חחח מצחיק טיול לירושלים ../images/Emo9.gif

והמתכונת בהיסטוריה זה היסטוריה א' נכון ?כלומר לאומיות וזה וזה חח ?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כן ../images/Emo122.gif

ויש לי הרגשה לא טובה בקשר למתכונת הזאת - למה יש כ"כ הרבה חומר ללמוד

SpongBobit

New member
באמת שזה יילך לך בקלות :)

תלמדי טוב ותחרשי ותהיי גאה בעצמך אח'כ חח !

e t a

New member
שמעתי קודם רטה מיש, עכשיו הזמן רק לסכמ"ש../images/Emo70.gif

חחח סילחו לי על החרוז הנוראי הזה. בהמשך הסכמ"ש תבינו למה הראש שלי עובד עכשיו בחרוזים
השבוע במילה אחת: תוכים
דבר טוב שקרה השבוע: ביקור בחוות התוכים בכפר הס
דבר רע שקרה השבוע: אממ... הרבה שיעורים בפסיכומטרי
דבר מצחיק שקרה השבוע: חחח כל הבוקר אני וההורים שלי היינו באיקאה וקנינו לי מיטה (יאי!!
) אז בקיצור, כל הדרך לאיקאה ניסינו למצוא וריאציות לפרסומת לקניון הזהב.. חח הנה כמה דברים שיצאו לנו: בחום בחורף בשרב - הולכים לקניון הזהב! באביב וגם בסתיו - הולכים לקניון הזהב! נזיר כומר וגם רב - הולכים לקניון הזהב! ג'ירף שימפנזה וארנב - הולכים לקניון הזהב! אם יש ראש יש גם זנב - הולכים לקניון הזהב! כל מי שאוכל חגב - הולך לקניון הזהב! אני אומר תלכו עכשיו - תלכו לקניון הזהב! אם תשאלו אותי, אגב - תלכו לקניון הזהב! חח קיצר זה המשיך ככה הרבה הרבה הרבה מאוד זמן.. חח עצוב ביותר
פאדיחת השבוע: חח.. קטע באמת מצחיק היום בבוקר הלכתי לקופת החולים של אבא שלי כדי להביא לו איזה טופס משם. בקיצור, הוא אמר לי לדבר עם מישהי בשם אורנה... נכנסתי לקופת החולים, ולא היה אף אחד בקבלה.. ניגשתי לחדר הצוות ושם ישבו שתי נשים, וכששאלתי מי זו אורנה אחת מהן אמרה "אני". קיצר, הסתכלתי עליה וישר זיהיתי אותה! חח זו אחת הלקוחות של מקדונלדס שקנתה ממני בזמן שעבדתי שם, ויום אחד היא הייתה עצבנית ופשוט עמדה וקיללה אותי חצי שעה, שלחה מכתב מטורף למשרדי החברה וקיצר עשתה המון בלאגן... חח ברגע שאמרתי שאני הבן של אבא שלי היא קראה לי "חמוד" והתנהגה כאילו לא קרה כלום XDXD
דבר מוזר שקרה השבוע: הכלבה שלי באה לשולחן כשהייתה ארוחה משפחתית, עמדה מתחת לכסא שלי, הקיאה - והלכה! חחח
שיר השבוע בכללי: Big red sail - Uzi Fox
שיר השבוע של טוקיו הוטל: אוטומטיק
להקת השבוע: OutrunPietro
דיסק השבוע: אלבום האוסף של בוב מארלי
ציטוטיישן: אני דיברתי עם מוכר בחנות של "עמינח" כדי לבדוק מיטות אני: "תגיד, המיטות בחנות הזו יקרות יחסית?" מוכר: "יחסית למה?" אני: "יחסית לממוצע - אם אתה לוקח את כל המיטות בארץ ומחלק את המחיר שלהן במספר המיטות - זה מעל או מתחת לממוצע?" מוכר: "אני לא יודע" (מתחמק) אני: "אבל זה המקצוע שלך, לא?" מוכר: "כן" אני: "אז אתה כנראה לא מקצועי כל כך!" מוכר: "כנראה" אני: "אתה יותר שאתה מתחמק בלי הפסקה, נכון?" מכר: "לפחות יש משהו שאני טוב בו" חח איזה אנשים הזויים פוגשים XD
סרט השבוע:
- יש אנשים שאין להם זמן לראות סרטים :(
ספר השבוע: הקטלוג של איקאה
התחדשות השבוע: מיטה מדהימה!!!!!!
התמכרות השבוע: תוכיםםםםםםםםםםם
מאכל השבוע: ניקוי!
משקה השבוע: שוקו!
אדם השבוע: מיכל
תכנונים לשבוע הבא: הרבההה לימודים וחגיגות יום העצמאות

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תתחדש על המיטה ../images/Emo8.gif

הפדיחה והדבר הצחיק
חחחחחחחחח... עלאק: "הקיאה - והלכה" XDDDDDD שבוע טוב

SpongBobit

New member
../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת: נחמד חמוד
דבר טוב שקרה השבוע: אני אחרי המתכונת במתמטיקה, צו ראשון כושל פשוט היה נחמד, יציאה כייפית ודברים ששכחתי חח :)
דבר רע שקרה השבוע: מתכונת חח , צו ראשון מרוח,פרופיל 64 , מפגש פולין משעמם תחתתתת
שיר השבוע בכללי: עמיר בניון המלך :) וall out of love
שיר השבוע של טוקיו הוטל: monsoon חח
להקת השבוע: אין משהו מיוחד:)
התחדשות השבוע: הרבה נזמים,עגילים וזיכוי בH&M
התמכרות השבוע: וall out of love,איןן שיר ממכר במיוחד
מאכל השבוע: טוסט מעולה ( אכלתי עם חייל בצו ראשון,זו הסיבה חיחי)
משקה השבוע: מים ?
תמונת השבוע: העין שלי משנה צבעים חחח
תכנונים לשבוע הבא: שוב צו ראשון,אורטופד,טקס,יום העצמאות,ים,ה י ס ט ו ר י ה שבוע טוב נשמות תבלווו

פס ורוד

New member
עונננננה ! חדשה בפורם ! ../images/Emo194.gif

השבוע במילה אחת: ורדרד
דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: נבגדתי
דבר מצחיק שקרה השבוע: פאדיחת השבוע: נפלתי בצפירה דבר מוזר שקרה השבוע: שיחה הזויה עם אינדונזי שיר השבוע בכללי: the click five - jenny שיר השבוע של טוקיו הוטל: screm
להקת השבוע:the click five דיסק השבוע: וואלה , לא יודעת ציטוטיישן: אל תסתכל בקנקן תסכל בפס הורוד סרט השבוע: משחק ילדים 5 ו 4
ספר השבוע: הסוד שהולי שמעה התחדשות השבוע: התמכרות השבוע: סמים קשים, סתתתתם מאכל השבוע: גלידה שוקו בו
משקה השבוע: שוקו בשקית
אדם השבוע: גרי
תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: ללכת לים
אשמח להכיר אותכם פורום נחמדון ~~~^_^~~~

e t a

New member
חח אהבתי את הפאדיחה - נפלת בצפירה ../images/Emo6.gif

חח.. ברוכה הבאה לפורום שלנו
את מוזמנת לפתוח הודעה חדשה ולספר קצת על עצמך, וגם אנחנו נציג את עצמינו.. מקווה שתהני

פס ורוד

New member
היי כולם !!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

שמי ליהיא ואני לא ממש טובה בלספר
על עצמי אז תשאלו אותי שאלות ועני יענה אוקיי אבל מה שאני יכולה להגיד שאני אוהבת מאוד מאוד את טוקיו הוטל ובכללי רוק !!!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחח...

תפתחי הודעה חדשה ותספרי על עצמך קצת :) כאילו - שם, גיל, מקום מגורים. את יכולה לספר לנו גם איך התחלת לשמוע את טוקיו הוטל ואיזה שיר את הכי אוהבת
נשמח לדעת עלייך קצת יותר

פס ורוד

New member
היי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני תל אביבית מלידה ואני בת 13 אני מכירה את טוקיו הוטל מחברים שלי ומאז אני ממש חולה עליהם ומה שאני הכי הכי שונאת זה מוזיקה מזרחית לדעתי זה הסגנון הכי מגעיל שהמציאו אי פעם

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif

אוקי, אז אמממ... ברוכה הבאה לפורום הקטן והנאה שלנט
אני תהילה, בת 15 מירוחם :) השתלבות מהירה ונעימה

למעלה