סיכום שבועי.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי. ../images/Emo172.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע בכללי:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבת שלום.

e t a

New member
../images/Emo118.gifשומר מקום../images/Emo70.gif

אגב, בנות, מצטער שביום רביעי לא נפתח שרשור אוף והייתן צריכות להשתמש בשרשור ה"משומש"
שרשור חדש יפתח ביום ראשון. ואגב, לבנות שעדיין לא יודעות, שרשור
יפתח בכל יום ראשון ורביעי
אסכמ"ש עוד כמה שעות

e t a

New member
../images/Emo118.gifהתסכמשות מסכמשת בשיא הסכמוש../images/Emo70.gif

השבוע במילה אחת: שגרה
דבר טוב שקרה השבוע: רונדה בריטן, המאמנת האישית הכי מוכרת בעולם, מגיעה לארץ
והיא אפילו ענתה לי על מספר שאלות באירוח שלה בפורום אימון אישי בתפוז
דבר רע שקרה השבוע: ממ בעיקר לחץ מהפסיכומטרי
דבר מצחיק שקרה השבוע: חחחח יש לי מישהו בעבודה, ממש ממש נחמדה, ויש לו חברה כבר איזה משהו באיזור שנה.. בקיצור, בגלל כל מיני סיפורים שהוא סיפר לי אני בטוח במאה אחוז שהוא שונא את חברה שלו, וכל פעם שהוא אומר עליה משהו אני אומר לו "מה אכפת לך? אתה שונא אותה בכל מקרה!" חח מסכן.. הוא אוהב אותה נורא, הוא פשוט אדיש כזה, אז החלטתי שהוא שונא אותה
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע: אני וחברה שלי רבנו הרבה
.. וזה ממש נדיר אצלינו..
שיר השבוע בכללי: "כל הר וגבע" - המחזמר "צלילי המוזיקה" בעברית עם חני נחמיאס
שיר השבוע של טוקיו הוטל: World Behind My Wall - אחח.. זה שיר פשוט מקסים, והקליפ רק מוסיף.. האמת? אני שונא בדר"כ קליפים.. הם סתם הורסים. במקרה של טוקיו הוטל - הם פשוט יודעים איך לשחק אותה בקליפים שהם עושים.. כל הכבוד
להקת השבוע: ט טו טוק טוקי טוקיו הוטל!!
דיסק השבוע: "צלילי המוזיקה" בעברית
ציטוטיישן: לקחתי הלוואה בבנק בשביל איזה חוב להורים שלי, אז הבנקאית הממש חמודה אישרה לי את ההלוואה, הסתכלה עליי ואז אמרה בטון הכי מפוחד בעולם: "אתה לא תברח עם הכסף, נכון?"
סרט השבוע: למרות שלא ראיתי אף סרט השבוע - צלילי המוזיקה!
ספר השבוע: למרות שלא קראתי השבוע - דמדומים 4, בגלל כל הדיבורים על זה
התחדשות השבוע: כרטיסים מגניבים ל-30STM!!!!
התמכרות השבוע: רטטויייייייי
מאכל השבוע: רטטוייייייייי
משקה השבוע: חלב בננההה
אדם השבוע: ביל קאוליץ
תמונת השבוע: תוכי ארה יקינטונית - סתם שתדעו, שווה משהו כמו 30 אלף דולר
תכנונים לשבוע הבא: להזמין כרטיסים להרצאה של רונדה בריטן

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוט ../images/Emo6.gif

אני טועה או שהשיחה על הספר הרביעי של דמדומים גרמה לו להיות ספר השבוע ? XD אני מקווה שכל מה שהיה בינך לבין חברה של הסתדר
שבוע מדהים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכמת אחרי שבוע מתיש. ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: * מתיש
דבר טוב שקרה השבוע: המורה למחשבת ישראל הגיש אותי לבגרות במגן של 80.
עברתי בשלום את הבגרות במחשבת ישראל XD 80 במתכונת באנגלית.
יום צה"ל. :)
דבר רע שקרה השבוע: שבוע עמוס נורא
מחשבת, מחשבת, מחשבת ותנחשו מה ? עוד מחשבת
תגבורים באנגלית. כאבי ראש נורא חזקים - שעדיין נמשכים
דבר מצחיק שקרה השבוע: אני ובת דודה שלי הלכנו ללמוד ביחד בסיפריה לבגרות שהייתה לנו במחשבת ישראל, וישבנו באיזור למטה, פתאום אנחנו רואות ילדה מהכיתה שלנו ולידה עוד ילדה מהשיכבה שלנו, אחרי כמה שניות אנחנו רואים עוד ילד מהשיכבה - ולידו עומדות עוד שתי בנות - בכל מקרה, בסוף התברר שהיו שם איזה 15 ילדים מהשיכבה
בת דודה שלי הלכה אל הספרנית כדי להאריך את הספר שהיא לקחה לא מזמן, והספרנית פשוט לקחה לה את הספר מהיד ולא החזירה לה אותו - למה ? כי יש ביקוש גדול על הספר. [דמדומים] ובת דודה שלי מזה נבהלה XD בבגרות היה לנו בשאלון 3 חלקים - וצריך לבחור נושא אחד מבין החלק הראשון והשני ולענות עליו. ואני כמו סתומה שלא קראה הכל, עניתי על שני החלקים. רק ה' יודע איך היה לי זמן
[מזל שלא מורידים על זה ניקוד ><]
פאדיחת השבוע: ביום צה"ל הסתובבנו בין כל מיני פלוגות ושם החיילים הסבירו לנו על כל פלוגה ופלוגה כדי שנדע לאן נרצה להתגייס, ואותו יום צה"ל היה באגם של ירוחם וזה היה בהרים - ואני וחברות שלי עברנו ליד איזה חייל חמוד - ובגלל שחברה שלי משכה אותי אז כמעט נפלתי והוא צחק
שיר השבוע בכללי: Three Days Grace - Over and Over
Simple Plan - When I'm Gone Aloha From Hell - Don't Gimme That :)
שיר השבוע של טוקיו הוטל: World Behind My Wall
Wenn Nnichts Mehr Geht - כמה שהתגעגעתי לשיר הזה. Hilf Mir Fliegen
להקת השבוע: טוקיו הוטל.
דיסק השבוע: Tokio Hotel - Schrei
סרט השבוע: שודדי הקאריביים.
ספר השבוע: דמדומים - שחר מפציע
התחדשות השבוע: כרטיסים להופעה של "30 שניות למאדים"
מאכל השבוע: תותים XD
משקה השבוע: מים
אדם השבוע: בת דודה שלי
חברות שלי :)
תמונת השבוע: תודו שזה נראה כמו כיסוי למיטה XD
[חחחחח, כן - זה שלי
]
תכנונים לשבוע הבא: תגבורים באנגלית >< בגרות באנגלית - למרות שזה יהיה קל
יום הולדת לי
- - - שבת שלום.

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח לול, הסכמשים שלך תמיד הכי מוצלחים..

מקנא
חח ואגב, ממש ממש אהבתי את התמונה

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif מסכמת אחי ../images/Emo191.gif

השבוע במילה אחת: פאן דבר טוב שקרה השבוע: רזיתי ונשאר לי רק שתי קילו ליעד, ערב בנות ממש כיפי 3: מסיבה כיפית לאללה, צילומים לערב שכבה מצחיקים בטירוף... דבר רע שקרה השבוע: הראש כרגיל חח דבר מצחיק שקרה השבוע: חחחחח הייתה מסיבה בתיכון שלי, ואצלנו כולם מתחרפנים במסיבות. הקיצר אני ועוד שלושה חברים לוקחים חברה שלנו, ומתחילים לרוץ סביבה במעגל ולצרוח ולעשות לה טקס וודו חחחחחחחחח פאדיחת השבוע: יש לי שמלה חדשה, והיא נפלה קצת וראו לי את כל הציצי בערך \= דבר מוזר שקרה השבוע: ווווווואוווו קבלו משהו. שמעתם על הסיפור הזה של השניים שהיו אמורים להתחתן, ואז הכלה גילתה שהחתן נוכל סדרתי וזה? הקיצר אני מסתכלת בעיתון ולא יכולתי לזוז איזה חצי שעה. הבנאדם הזה הוסיף אותי לפני חודשיים בפייסבוק וחפר לי כמו מטורף, הבנאדם הככי מוזר שראיתי בחיים שלי, באמת . איזה הזויי שיר השבוע בכללי: כרגיל [ שבוע עשרים ברצף] - כל הסאונד טרק של אינטו דה ווילד 3> Band of Horses - The Funeral (lyrics in description) להקת השבוע: eddie vedder דיסק השבוע: into the wild soundtrack ? ציטוטיישן: X סרט השבוע: ג'ון טאקר חייב למות ספר השבוע: מעגל מכושף- הרלן קובן התחדשות השבוע: שתי שמלות משגעות , סט עגילים של ג'מייקה וסט עגילים של פיס התמכרות השבוע: המכוערים האלה שעשו ליפסינג להוווווו יו טאץ' מי טרלהלהלהלה חחחחחחחחחחח מאכל השבוע: סלומון ושניצל משקה השבוע: דיאט קולה אדם השבוע: חברות ואח שלי 3> תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: ספורט תאטרון תאטרון ספורט ערב שכבה שאני מהמארגנים

e t a

New member
../images/Emo118.gifאהבתי את השיער בתמונה../images/Emo70.gif

חח וממש קטע מוזר עם הנוכל ההוא.. קריפי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תמונה יפה ../images/Emo9.gif

הדבר המצחיק והדבר ההזוי
תתחדשי על הכל :) שבוע טוב תמריק

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאין לי כוח להשקיע השבוע, אנא סלחו לי...

השבוע במילה אחת: קורע-לב [נחשב?] דבר טוב שקרה השבוע: ואו, ההפסקה הזאת עם המבחנים והמתכונות והבגרויות. פשוט גן-עדן.. אה! ו93 במתכונת בתושב"ע! איזה אושררר XDDD דבר רע שקרה השבוע: מבחן בהיסטוריה, שבועיים רצופים של נונסטופ לימודים ומחסור בשעות טלוויזיה
דבר מצחיק שקרה השבוע: *זה קורה כל שבוע, אבל נו.. אני ומשוגע עושים קרב-פרחות באמצע המסדרון. כל העולם מסתכל עלינו.. חהחהחה מצחיק... זה חלק משגרת היוםיום שלי נהיה XDDD *ההקלטות ביום שני!! אני ועוד מישהי מהמגמה נקראנו כבר ב-12, והיינו צריכות לחכות קרוב ל-3 שעות עד שהגיע תורנו לעלות להקליט כי חיכינו לעוד מישהי והיו תסבוכות וזה.. בקיצור היינו קבוצה לפני אחרונה. היתרון היה - יכולנו לראות את כל הקבוצות לפנינו D: אז נוי [הילדה השנייה] הצטיידה במספריים ופתחה בפדיקור ואני הקשבתי לאנשים שרים כשאין להם מושג איך הם נשמעים.. מי שעוסק במוזיקה בטח מבין כמה שזה קורע XDDDD פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע: אה! הוצאתי את הכלב שלי לסיבוב בלילה לפני כמה ימים.. עכשיו היה בישוב שלנו איזה סיפור עם פועלים ערבים ומאז אני די מפחדת ללכת לבד בחושך. בקיצור, הגענו לרחוב שלנו, ופתאום אני מתחילה לשמוע צעקות! וחשבתי שזה ערבים, אבל כשהתקרבתי ראיתי שזה סתם קבוצה של ערסים [אותו מבטא..] שאחד מהם צורח "י'בני זונות הרסתם לי ת'חיים!" וכיוצא מזה. פשוט לא יכולתי להתאפק אז התחלתי לצחוק כמו מטורפת. זה היה סופר ווירד.. שיר השבוע בכללי: לא יצא לי לשמוע הרבה מוזיקה.. שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע: נחשו.. P: דיסק השבוע:
ציטוטיישן: שום דבר מצחיק D: סרט השבוע: אוי! "החוף" עם ליאו. סרט מוזר לאללה, מגניב
ספר השבוע: צ'ארררלי, סיימתי! התחדשות השבוע: 100 שקל D: התמכרות השבוע: לק
מאכל השבוע: נקניקייה בפיג'ס משקה השבוע: מים.. אדם השבוע: נלול, יובי, נועה, משוגע.. ונראה לי שזהו השבוע
תמונת השבוע: אח"כ P: תכנונים לשבוע הבא: חחחחוווווווופשששששששש
, לפגוש קצת אנשים.. להופיע אולי.. [כנראה שלא. הו וול.], ולישווןןןן
*-* ח"ח לכל מי שקרא את החפירות שלי. שבוע מעולה לכם

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאבוי! 95 במתכונת! הורדתי לעצמי 2 נק' ../images/Emo2.gif

e t a

New member
../images/Emo118.gifח"ח, ככה צריך ../images/Emo9.gif

גאים בך על הציון!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כל הכבוד על הציון ../images/Emo47.gif

חחחחח... הדברים המצחיקים
שבוע טוב

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif תוררריD:

השבוע במילה אחת: כיפכיפכוף XD דבר טוב שקרה השבוע:אמממממ XD קיבלתי 88 במגן במחשבת ישראל D: והוגשתי על 88 לבגרות באנגלית [5 יח' D: ] טאנר מדבר איתי עכשיו בטויטר D: אחרי הרבה זמן XD דבר רע שקרה השבוע:אמממממ דבר מצחיק שקרה השבוע:המורה שלי למחשבת ישראל XD ואתמול היה לחברה שלי דייט [סוג של XD ] והיא לא רצתה ללכת לבד אז היא אמרה שהיא קבעה איתי ואם זה בסדר שאני אבוא ושאם הוא רוצה הוא יכול להזמין מישהו קיצר הוא אמר לה איזה מישהו והוא במילים עדינות מכוער XD ואתמול הלכנו איתם לסרט[ לההתאהב ברומא -מומלץ ! ] והתעקבנו קצת [ אני וחברה שלי XD ] כי היא שמה בפעם הראשונה עדשות והיא לא ידעה איך אז עזרתי לה וזה היה מפחיד XD ואז זה שהיא יצאה איתו התקשר ואני עניתי ולא ידעתי מה להגיד לו XDDDDDDD ואני כזה " יש לנו בעיה קטנה אנחנו כבר באות " והוא כזה " אוקי :) " XD פאדיחת השבוע:אממ ^^ דבר מוזר שקרה השבוע:אמממ שיר השבוע בכללי:וואי הרבה ! כל השירים של אול טיים לואו הקאבר של גריסון [ילד בן 12 הולך להיות הג'סטין ביבר הבא D: ] לפאפרצי של ליידי גאגא והשירים של גלי ! [של פרק 17 -18 ] שיר השבוע של טוקיו הוטל: להקת השבוע:אול טיים לואו ! דיסק השבוע:אמממ אין אחד ספציפי XD ציטוטיישן:אוי יש הרבה XD טוב מעכשיו בטויטר : טאנר לעולם : DCtannerHO Stickam in 3 hours! אני בתגובה : carmelXP @DCtannerHO will you say hey to me ? *-* טאנר בתגובה [טיפש ביקשתי שהוא יגיד לי בסטיקום ! סנוב ] DCtannerHO @carmelXP Hi :) אני בתגובה : carmelXP @DCtannerHO how are you ? :) הוא בתגובה : DCtannerHO @carmelXP I'm doing well- how are you? ואז על התגובה הבאה שלי הוא לא הגיב XD אז שהוא יגיב אני אגיד לכם P: יש לנו לילה לבן במחשבת ישראל [ליל תיקון שבועות XD ] וזה בעיקרון של כיתות י' ואנחנו מפעילים את זה ולי ולחברה שלי ין מה לעשות כי מי שמפעיל זה מי שהיא בחרה כדי שהוא יעלה את הציון . אני :" טוב דניאלה אנחנו עושות צמות " היא : "לא ! ממש לא ! " ~אחרי כמה שעות ~ חברה שלי :" בואי נשלח לה הודעה ונשאל אם הבצפר מביא לנו גומיות או אנחנו " ~נשלח~ דניאלה :" אתן לא ! , מה זה פה ? מסיבת תחפושות ?! " XDDDDDD דניאלה :" עדי יש לי כפכף נשלך תזהרי ! " [שעדי באה ללכת לחדר מורים כדי לקחת משם את המגנים ודניאלה הייתה רחוקה ממנה XD] עדי :" דניאלה זוכרת שאמרנו לך שאנחנו נמצא איפה את גרה ? " היא :" נו ? " עדי :" אז מצאנו ! " היא :" מאיפה ? " אני ועדי " אנחנו בשב"כ ששששש" היא :" נו ! " אנחנו :" אסור לנו לגלות ! " היא :" אני יודעת ! לא הייתי צריכה לשלוח אותכן לאלפון ביה"ס ! שיט " XDDD ~אחרי כמה שניות ~ עדי :" אנחנו נשלח לך משהו בסוף יב' " היא " אני מקווה שפרחים " אני :" פרחים שרופים " היא : " אוי ואבוי ! בסוף תביאו לי את האצבע של הכלבה שלי ! " אני :" לא אנחנו לא מתעללות בבעלי חיים " היא :" אה רק בבני אדם ? " XDDDDDDDDDDDDDDD ~יום אחרי ~ אני :" דניאלה הבית שלך לבן סגול כזה ?" היא :" כן איך את יודעת ? " אני :" היינו מתחת לבית שלך אתמול " היא: " וואי כרמל זה כבר מפחיד . כל הכבוד לגוגל " XDDDDDDDDDDDDD אתמול במחשבת ישראל אני :" דניאלה תני לעדי בדרך את המגן שלי !" היא :" טוב " ~עדי באה ללכת ~ אני : "עדי לאאאאאאא ! " דניאלה :" וואי כרמל " XD ~אחרי כמה שניות ! דניאלה " עדי בואי קחי זה הטופס של כרמל " XDDDDDD מהפרימירה לדיוידי של אול טיים לואו [בתרגום כי אין לי כוח באנגלית ] : ילדה אחת :"ג'אק אתה יודע לדבר ערבית ? " [הוא לבנוני XD ] אלכס " מואהמד [מנסה לומר מוחמד XD ] " ג'אק :" לא אבל אלכס יודע עברית " ~אחרי כמה שניות~ הוא : " אבל אני יכול להבין " היא " תדגים " XD הוא :" הם אומרים אממממממ , ואז אני אמממממממממ מממממ מממ ! " XDDDDDD ילדה :" אני זמרת יש לכם עצות ? " אלכס :" תתפטרי " XDDDDDDDD אלכס :"פול מבויז לייק גירלז כאן . הידעתם שכל פעם שהוא צריך לעשות משהו מסובך ג'אק מחליף אותו ? " ג'אק : [בהתחלה הם נתנו דוגמאות לשאלות XD] "מה השיר המועדף עלייךשל ג'סטין ביבר ? " [בהתלהבות XD ] אלכס: " אני לא יכול לבחור !" ילדה : "תבחרו את מי הייתם רוצים להרוג לזיין ולהתחתן איתו " ריאן :" להתחתן עם זאק , לזיין את ג'אק ולהרוג את אלכס " אלכס : " להתחתן איתך [ עם הילדה ] כי את נורא יפה , ~לזיין לא הבנתי את מי XD ~ ולהרוג את ריאן " ריאן :" הייי ! " אלכס :" אתה אמרת להרוג אותי ! מה ציפית ?! " אה ועוד שניים מהטויטר : אלכס : alexalltimelow @ ddlovato@ Remember December is the jam. Sometimes Jack and I dress up and drive down sunset re enacting the video התגובה שלה ddlovato@ alexalltimelow@ hahahahahaha ....WOW.... that visual... hahaha התגובה של ג'אק Jackalltimelow@ ddlovato@ alexalltimelow how....dare .... you ........... tell her ..... I'm so embarrassed מלפני כמה שניות בטויטר אלכס: AlexAllTimeLow Girl, if you're wondering if I want you to, I want you to ועוד מליונים XD סרט השבוע:להתאהב ברומא ספר השבוע:--- התחדשות השבוע:הדיוידי של אול טיים לואוווו [ בהזמנה XD ] התמכרות השבוע:ארטיקים XD מאכל השבוע:סושי ! משקה השבוע:קולה ? אדם השבוע:עדי דניאלה חנה איתמר איתמר יניב יובל שני איילת תמונת השבוע:בקרוב זה יהיה שלי *-* אני אחזיק את הדבר המושלם הזה בידיים שלי *-* תכנונים לשבוע הבא:לעבור מגן במת' [מחר ] ובגרות באנגלית [שני ] ובגרות במחשבת ישראל [ שישי ] XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifח"ח על ההשקעה../images/Emo70.gif

חח וח"ח לי שקראתי את כל זה

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifחח יו הציטוטים שלך הרגו אותי ../images/Emo6.gif

שבוע טוב

למעלה