../images/Emo221.gif אני לרצות מסכמ"שת, כן?
השבוע מ-1 עד 10: 8.5
דבר טוב שקרה השבוע: * ריקי גל ושושיק שני אוהבות את השירה שלי! D: * כנראה שאני אצליח להתגבר על בעיות הבנים שלי. * אני קרובה ל-900 אנשים שעוקבים אחריי בטוויטר! What the DUCK?! * סרטון חדש שראיתי (שהצחיק אותי והבהיר לי את השבוע. D
* סיכוי לטיסה ל-L.A בשנה הבאה! DDD: * אני קרובה לזכייה בהתערבות! >
* אף יתושה לא עקצה אותי עדיין! (לאפהלשטןבבקשהלאפהלשטן!) * העליתי מלא תמונות מהמצלמה! D: * עליתי על אסטרטגיית צילום! D: * חידשתי את מלאי ציוד ביה"ס שלי! * מסאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאג' *-* * פגשתי את ידיד שלי.
* חזרות. * רמת הגרמנית שלי השתפרה! D: * קצת זמן איכות עם ההורים. *-* 3>
דבר רע שקרה השבוע: * בעיות עם בנים. * ציור גרוע שציירתי. * חם! * סבלתי מכמה הברזות. * ביצ'יות וג'רקים למיניהם. אני לא אדבר עליהם.
דבר מצחיק/הזוי/מפדח שקרה השבוע: + זה לגילאי 18+, סוריייייייייייי~ XD (טוב, לא ממש; אבל זה גס) + עוד אמריקאים שלא יודעים לאיית! LOL. + בדרך מהפלאפל הביתה, אמרתי לאבא שאני אלך חזרה ברגל איתו, ואז דיברתי עם אמא ולא שמתי לב שהלכתי אחריה לאוטו. אבא רץ אחרינו ובסוף ויתר. אמא ואני נסענו, ואני שמתי לב (סוף סוף) שאני נוסעת במכונית שלה, ואמרתי לה שאמרתי לאבא שאני הולכת איתו הביתה! נסענו אחריו, ואז אני התגנבתי בשקט מאחוריו בזמן שהוא הלך, וחיבקתי אותו. הוא קפץ באוויר! הפתעתי אותו! אני נקרעתי מצחוק!
ציטוטים: * אבא: חשבתי שאת עם אמא! OO" אני: כן, גם אני; אבל אז נזכרתי שאמרתי שנלך יחד. הבהלתי אותך? D: אבא: לא, אבל הפתעת אותי. ^^" * יש עוד אבל זה לבוגרים. P:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Hilf Mir Fliegen => סופר סונגזם *-*
שיר השבוע בכללי: * Hilf Mir Fliegen - Tokio Hotel * Transformers Rap - Smosh (שעדיין תקוע לי בראש!@#!@#@!#)
להקת השבוע: טוקיו. D:
התחדשות השבוע: ציור נוראי חדש לאוסף שלי. XD;
אדם השבוע: אמא, אבא, תהילי, תומי, בת הדודה שלי, שחר פליישר וטיילור (ידידה שלי מארה"ב).
תמונת השבוע: משהו חמוד שציירתי.
http://kamea36912.deviantart.com/gallery/#/d2oqn3d תכנונים לשבוע הבא: * צילומים. * הקלטות. * בי"ס. * כושר. * אוברטון. * דרמה. * יוטיוב. - - - שבוע מדהים!