סיכום שבועי.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי. ../images/Emo176.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע בכללי:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:

תמקי XP

New member
מסכמת אחוייה 3 =

השבוע במילה אחת: מדהים 3: דבר טוב שקרה השבוע: הייתי בפסטיבל רגאיי עם חברים 3: דבר רע שקרה השבוע: כרגיל הראש שלי דפק הכל חחח 3: לא מצחיק באמת. דבר מצחיק שקרה השבוע: כל הדברים בפסטיבל הזה . פאדיחת השבוע: היו . דבר מוזר שקרה השבוע: הוורידית הזאת עם האוזני חתול בכוכב נולד חחחחחחחחחחחח שיר השבוע בכללי: wha do dem- eaak e mouse כמה חפרו על זה בפסטיבל 3: ההמתנה הנעימה שלי 3: Chapter Four- Avenged Sevenfold להקת השבוע: אבנג'ד 3: דיסק השבוע: הדיסק שצרבתי של דם אמיתי חח ציטוטיישן: ישבו איתנו שני מחוקים , אחד מהם כזה: "וווואווו אחיי, ראית את הג'יפ הזה שם ? הייתי בטוח שהוא דרקון ואואווו תסתכל על האף שלווווווו !" חחחחחחחח הרג אותי XD סרט השבוע: X ספר השבוע: מעגל מכושף - הרלן קובן התחדשות השבוע: עגילים 3: התמכרות השבוע: צ'פטר פור - אבנג'ד , ועומר 333333: [חברה שלי , נפגשנו בפסטיבל] מאכל השבוע: פרכיות אורז דקות , 18 קלוריות ליחידה *~* life saver !! משקה השבוע: דיאט קולה אדם השבוע: עומררררררר 3> עינת עמית אח שלי 3: תמונת השבוע: עם עומר ועינת . פיה, ג'ה הלזניה וגמדון גינה 3: תכנונים לשבוע הבא: בגרות , מונולוג :]

e t a

New member
../images/Emo118.gifוואו, איך עשית לי חשק לפריכית../images/Emo70.gif

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifשבוע מעולה.../images/Emo23.gif

כוכב נולד, חברות שלי ואבא וסבתא שלי הושיבו אותי לראות את זה!!XD הייתה אחת עם אף שדה תעופה! אבל שרה בן זונה.

e t a

New member
../images/Emo118.gifאיך אומרים "שק מושך"?

שק-מש
השבוע במילה אחת: פלייסטיישן
דבר טוב שקרה השבוע: -קיבלתי מההורים של חברה שלי מתנה מוקדמת ליום הולדת - מערכת נהיגה לפלייסטיישן עם הגה, הילוכים, ארמברקס ודוושות
-סיימתי ללמוד את כל המילים לפסיכומטרי שהייתי אמור ללמוד השבוע
דבר רע שקרה השבוע: -ארבעה חברים ממש ממש טובים שלי בשש השנים האחרונות, תקעו לי סכין בגב - כולם באותו יום.
דבר מצחיק שקרה השבוע: אני ומיכל אכלנו ופל בלגי ב"אלדו". קיצר המוכר נתן לנו את הופל הבלגי, וכשהתיישבנו בשולחן מיכל אמרה לי שהוא ממש נחמד ושאפשר בסוף לתת לו טיפ. באמצע שאכלנו, מיכל הלכה לבקש מים ומפיות.. כשהיא חזרה היא אמרה לי "אני כבר לא חושבת שהמוכר נחמד!" וכששאלתי למה, היא אמרה שהיא לא אהבת אותו כי הוא קרא לה "מאמי"
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע בכללי: 30STM - The Kill
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Monsoon
להקת השבוע: 30STM!!
דיסק השבוע: A beautiful lie(30STM)
ציטוטיישן: חח.. תקשיבו: הסיסמא של העיר פתח תקווה היא "קצב של עיר, לב של מושבה". אז אח של מיכל, איציק, בא ביציאה:"מיסים של עיר, תשתיות של מושבה". XDXD חחחח קרע אותי
סרט השבוע:
ספר השבוע:
התחדשות השבוע: הגה לפלייסטיישן!!
התמכרות השבוע: פלייסטיישן עם מיכל!!
מאכל השבוע: עוגת שוקולד של גיסתה של מיכל!!
משקה השבוע: מיץ תפוזים טבעי
אדם השבוע: מיכללללללללללללללל
תמונת השבוע: תוכים מתנשקים!! חח חמודים..
תכנונים לשבוע הבא: ללמוד לפסיכומטרי הרבה
שבוע טוב

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאיזה בובי של תוכיים.../images/Emo99.gif

שבוע מעולה דנדי.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif איזה תוכים חמודים ../images/Emo99.gif

הדבר המצחיק והציטוט
שבוע טוב

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif סכמ"ש יומולדת. ../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת: מדהים
דבר טוב שקרה השבוע: הבגרות באנגלית הייתה כ"כ קלה, והלך פשוט מעולה
חופשת שבועות.
אתמול ב"ש עם חברות. :) היום יום הולדת
דיברתי עם הרבה אנשים שלא דיברתי איתם המון זמן.
דבר רע שקרה השבוע: תגבורים + מתכונת במתמטיקה
דבר מצחיק שקרה השבוע: אתמול אני וחברות שלי נסענו לקולנוע ובאמצע הסרט חברה שלי לא שמה לב מה היא עושה, והיא הפילה את כל הפופקורן על הכיסאות ובמעבר XD כשלקחנו מונית לקולנוע אז חברה שלי ישבה במושב שליד הנהג כי אני ושאר החברות שלי תפסנו מהר מקום מאחורה, והנהג התחיל איתה והיא כמו סתומה משתשת איתו פעולה
אני וחברות שלי עלינו לאוטובוס וחברה שלי שילמה לנהג וכנראה לא שמעה אותו כשאמר לה לקחת את העודף, אז הוא העלה קצת את הקול כדי שהיא תשמע, והיא נבהלה XD המורה הרעה שלי למתמטיקה החליטה שדווקא היום יש לנו מתכונת, אז היא רשמה על המתכונת: "מוקדש לתהילה שחוגגת היום יום הולדת" XD
דבר מוזר שקרה השבוע: אני וחברות שלי ירדנו בתחנה המרכזית בב"ש והלכנו לכיוון הקניון ופתאום עצר אותנו מישהו, והתחיל לרקוד לנו באמצע הרחבה של האוטובוסים כאילו הוא בדיסקוטק XD
שיר השבוע בכללי: Three Days Grace - Someone Who Cares Three Days Grace - Last To Know 30STM - Night Of The Hunter
The Red Jumpsuit Apparatus - Justify
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Dogs Unleashed
In Your Shadow Hilf Mir Fliegen
להקת השבוע: טוקיו הוטל
דיסק השבוע: Humanoid
ציטוטיישן: וואו, היו כ"כ הרבה ואני לא זוכרת שום ציטוט - בלע... איזה באסה
סרט השבוע: דייט לילי :) למרות שרציתי ללכת לסרט אחר, אבל הוא היה בשעה מאוחרת
ספר השבוע: שחר מפציע
התחדשות השבוע: מתנות, מתנות, מתנות
שרשרת :)
מאכל השבוע: פופקורן
XD
משקה השבוע: מים
אדם השבוע: כל האנשים שאני מכירה
תמונת השבוע: סתם כי זה נורא יפה
תכנונים לשבוע הבא: בגרות במתמטיקה
מתכונת במחשבים >< - - - שבת שלום.

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח אני כ"כ חולה על טינה פיי../images/Emo70.gif

אני הלכתי לסרט הזה בהקרנת טרום בכורה של תפוז
.. היה ממש מגניב, חח סרט חמוד לאללה
ומדהים כמה שחקנים מפורסמים מופיעים שם בתור דמויות משניות לחלוטין

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifשבוע מעולה ושוב מזל טוב.../images/Emo23.gif3:

הציטוטים!

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמסכמ"שת לפרצווווף!

אני לא משקיעה כי כבר אחת בלילה ופאאאאאאקקקקקקק יש לי מחר משמרת !!
השבוע במילה אחת: מגנייייייייייייייבבב דבר טוב שקרה השבוע: המגן בתושב"ע, ת"א עם חברות, ערב חג בקיבוץ, מלאאאאאא אוכל טעים. אפילו בישלתי קצת... אממ, אתמול בערב ראיתי את כל המדאיסטים והיה אחלה, ראיתי ד"ר פרנאסוס!!! דבר רע שקרה השבוע: נגמר החופש
דבר מצחיק שקרה השבוע: אתמול באמצע המופע התחשק לי פיצה. אז הלכתי לקנות. ואביקו קם וביקש ביס אבל הייתי רעבה אז לא נתתי לו, והתחלנו לרדוף אחד אחרי השני וזה נגמר בזה שבעטתי לו בתחת..
פאדיחת השבוע: גם אתמול, אני וחברות שלי רקדנו כמו מפגרות לשירים של טל מוסרי OO" אני חייבת רק לציין שהיה כיף
דבר מוזר שקרה השבוע: בדרך לת"א.. התחילו איתי הטיפוסים הכי מוזרים בארץ. אוי.
שיר השבוע בכללי: your ghost - greg laswell שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע: רטורי.. דיסק השבוע: נו איידיאה.. ציטוטיישן: אוקי קבלו!! ~רשמתי הכל בפלאפון~ XDD *תמר: "אוקי תקשיבו! אני צריכה עצה!" משוגע: "את רוצה שאני אעוץ לך עצה? כמו עוץ לי קפוץ לי?
" חחחחחח *~היום מהסרט~ "Poo Poo Pictures" חחחחחחחחחח "Samuel Hadida" עלאק.. שמואל חדידה.. אתמה ניסו לייפות פה? XD *מישהו: "משרד הפנים זה בחוץ!" *כתוב לי גם "תסגרי את המכסה מנוע" אלוהים יודע למה התכוונתי.. סרט השבוע: the imaginarium of doc. pernassus
ספר השבוע:
התחדשות השבוע: 2 חולצות ושמלה ופיג'מה ו..עוד משהו D: התמכרות השבוע: לחץ?
מאכל השבוע: פשטידת ברוקולי
משקה השבוע: מים, מים, מים... אדם השבוע: טלוש, מאי, משוגע, אביקו לילכי ונלול, הרבה אנשים
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: משמרררררווווווותתתתת
תאחלו לי בהצלחה. אם אני לא אחזור תדעו שאהבתי אתכם. אני מורישה את הפוסטרים לקיר הזיכרון שתבנו למעני אחרי שאמות מלחץ עודף. שלכם תמיד, תומי.

e t a

New member
../images/Emo118.gifטל מוסרי../images/Emo35.gif יא איזה כיף ../images/Emo6.gif

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים והדבר המצחיק ../images/Emo6.gif

שיהיה בהצלחה במשמרת, ותתחדשי על הכל
שבוע טוב

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif|../images/Emo6.gif בהצלחה!!

שוב, איזה משמרות יש לך? של מה?XD ותחדשי.

למעלה