סיכום שבועי.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי. ../images/Emo202.gif

השבוע מ- 1 עד 10:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
ציטוטי השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
הכרזת השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבוע טוב בנות.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif יש סמיילים חדשים ואף אחד לא שם לב!!!!

השבוע מ- 1 עד 10: יודעים מה? 10 +
השבוע במילה אחת: מדהים
דבר טוב שקרה השבוע: תתפלאו, אבל להתחיל בית ספר. חחח D: אה, והרגתי מעל 20 יתושים! 13 בסלון, השאר בחדרים, ובסלון רק שה-13 היה יום אחד והשאר היו בשאר ימי השבוע אז אני לא זוכרת. אבל ברור שהיה מעל! רק 50 מעוכים לי על הקירות. אח, נקמת היתושים.
דבר רע שקרה השבוע: עשיתי שביתת רעב כי הייתי בכסאח עם אמא. וכשאני בשביתת רעב בדר"כ, כמו שאתם יודעים, אני מטורפת. דנדי, רוצה לספר להם חוויות שלך? משום מה, כל פעם שאנחנו מבלות יחד אני איכשהו נהיית מתה מרעב XDDDD
דבר מצחיק שקרה השבוע: מממ, בית ספר.
פאדיחת השבוע: האמת שאני לא התפדחתי אבל אני בטוחה שילדה אחת מהכיתה שלי תרצה לספר במקומי את זה XDDDDDDDD אוקיי אז היא יושבת ככה בכיתה וכולם עשו היכרות, פתאום נתקע לה איזה מילה ופשוט עף לה רוק מהפה XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
דבר הזוי שקרה השבוע: אוקיי, בואו נאמר שהחתימות מגרמניה היו במגירה, דיי רחוק מהמיטה, ואיכשהו מצאתי את עצמי קמה בבוקר כשהן מול האף שלי ואנוכי מסניפה אותן. O_O יותר הזוי מזה?
שיר השבוע של טוקיו הוטל: אוטומטיש הסגידתי למדיי.
שיר השבוע בכללי: דפש מוד - ג'סט קאנט גט אינפ.
להקת השבוע: סילברסטיין עשו לי את השבוע. ואוונסנס.
ציטוטי השבוע: "הגורגרת שלו עובדת שעות נוספות." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו.
סרט/סדרת השבוע: שבוע סוףףףףףףףף השולטים שהביאו את צעק עם חולצה של טוקיולס
ספר השבוע: לא קוראת כרגע שום דבר.
הכרזת השבוע: אני חושבת שאנחנו צריכים להוסיף סעיף בסכמ"ש - דיסק השבוע. יכול להיות נחמד D:
התחדשות השבוע: דיסק. No Angel של דידו אהובתי
ומכחול ללק, שעשיתי ויצא מגניב דווקא.
התמכרות השבוע: מממ, שוקולד? סיגריות? האמת שיותר שוקולד, הוא בא לי מצוין השבוע.
מאכל השבוע: אוכל של סבתוש 3>
משקה השבוע: מיץ תפוזים סחוט של הגרג.
אדם השבוע: דנדי אהובתי, ניקס, אמא.
תמונת השבוע: אחת ה-תמונות של הבחור החתיך.
תכנונים לשבוע הבא: ממ, כפי שראיתם, אני זורמת
~עכשיו אני שומעת את פוקר פייס של ליידי גאגא בגרסא אקוסטית. זה בעקרון פסנתר וזה מה חמוד! ~

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אבל אבל אבל... אבל... *-*

נכון שבא לכם לעשות לו נעים בשקי קקי הפרחי הזה? *-* נכון, אבל לא! מחשבות שגויות רבותיי! רק אני עושה לו נעים בלולו
נכון דנדי? XDDDDDDDDDDD נו באמת! נו באמתתתתתתתתת, מה זה הפנטזיות החרמניות האלה, בנות..? נו, באמת. ציפיתי ממכן ליותר. *מתחנגל1*

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif מסכמש"ת D:

השבוע מ- 1 עד 10: 9+ השבוע במילה אחת: נחמדי 3: דבר טוב שקרה השבוע: אהמ...מלאמלא דברים [כמו - מצאתי גיטריסטית ללהקהההה D:]~~ דבר רע שקרה השבוע: אלגברע [26 עמודים }x], כמה מורות? דבר מצחיק שקרה השבוע: אממ...בלעכט. שאני ואמא שוכבות במיטה שלה זו לצד זו על הגב ומדברות על המוות? O_O" פאדיחת השבוע: לא הייתה ולא נבראה P: דבר הזוי שקרה השבוע: [ראו ערך: "דבר מצחיק שקרה השבוע:"], בת הדודה שלי בוכה כמשהו טעים לה וסובלת מתוכניות יפניות מצחיקות O_O" [וטפ?!?!?!] שיר השבוע של טוקיו הוטל: Automatic / Automatisch שיר השבוע בכללי: כל מה שהוא ט"ה או AveQ [מתכוננת על תפקיד~~], שירים שכתבתי והלחנתי לבד 3: להקת השבוע: ט"ה, איך לא? XD ציטוטי השבוע: "מוות זה סוף באמצע ההתחלה" - אני ביציאה מטורפת. סרט/סדרת השבוע: אממ..ארתור? XD ספר השבוע: להציל דגים מטביעה. הכרזת השבוע: 24 עמ' באלגב-רע - הנה אני באה! -.-" התחדשות השבוע: חלק חדש לשיר, גיטריסטית~~!!, חבריםחדשיםשאנינוראאוהבת ♥ התמכרות השבוע: ט"ה D: הפסטה של אמא ♥ מאכל השבוע: הפסטה של אמא XD ♥ משקה השבוע: מיםמיםמיםמים, הו מים בששון! D: אדם השבוע: אמא
, ביל
, החברים המדהימים שלי
. תמונת השבוע: ~~ תכנונים לשבוע הבא: אלגב-רעעעעע ]: הרבה מאוד ט"ה D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ש ל י ש י ת. ../images/Emo192.gif

השבוע מ- 1 עד 10: * 9.5
השבוע במילה אחת: * פצצות.
דבר טוב שקרה השבוע: * אני לא מאמינה שאני באמת אומרת את זה, אבל שהתחילו הלימודים.
* אני ב- 4/5 יחידות שאנגלית
אתן אפילו לא מבינות כמה שאני סתומה במקצוע הזה XD * ראיתי את כל החברות שלא ראיתי כ"כ הרבה זמן.
* באר שבע עם ההורים שלי.
דבר רע שקרה השבוע: * ולמרות שרשמתי את זה בדבר הטוב - עדיין מבאס שהחופש נגמר
* העין הסתומה שלי כאבה במשך כל השבוע >< * חם, כ"כ חם בירוחם.
דבר מצחיק שקרה השבוע: * כל הימים בבית הספר - כל שנייה ושנייה הייתה מצחיק XD * היה לנו שיעור אנגלית ולפני שיצאנו להפסקה המורה דיברה על איחורים, ואח"כ יצאנו להפסקה ואחריה אני ובת דודה שלי איחרנו לשיעור שלה
אז היא השאירה אותה 5/10 דקות מחוץ לכיתה, ורק אח"כ הכניסה אותנו XD * המורה שלי להיסטוריה - גאד, הוא כזה מוזר שרק מזה אתן מתפוצצות מצחוק מול הפרצוף שלו
הוא נכנס לכיתה ובמשך 10 דקות הוא רק סוגר את הדלת. ואח"כ הוא עומד ומסתכל אם הכיתה מסודרת ונקייה. אז כשהוא נכנס לכיתה היה מתחת לשולחן שלפני נייר אז הוא פשוט התכופף ולא זז ולא הבנתי מה בדיוק הבעיות שלו עד שהבנתי XD אז אני ובת דודה שלי התווכחנו כדי ללכת להרים את הנייר כי לא היה לנו כוח - וכל זה בזמן שהוא עדיין מכופף ><
דבר הזוי שקרה השבוע: * המורה שלי להיסטוריה - ה' ישמור, אתן אפילו לא מבינות איזה בנאדם מוזר הוא
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * Humanoid.
* Automatic - הקליפ של השיר פשוט מדהים
שיר השבוע בכללי: * Lostprophets - Always All Ways.
* היה שיר ששמעתי כל השבוע, הבעיה שאני אפילו לא זוכרת את השם שלו XD * Kings Of Leon - Use Somebody
להקת השבוע: * Lostprophets .
ציטוטי השבוע: * ~ מהסרט של שרק - ישבתי עם אחי אתמול וראיתי את כל השלושה XD ~ פינוקיו: זה רק אני או שהוא ... העוגייה: כן, הוא התקרפד
סרט/סדרת השבוע: * שרק 1 - 3. ספייייישל
התחדשות השבוע: * נעליים
* פוסטר של ביל הסקסי.
מאכל השבוע: * עוגה שאמא הכינה.
משקה השבוע: * מים, מים, מים.
אדם השבוע: * וואו, יש כ"כ הרבה אנשים - אז לא נראה לי שאתחיל לפרט כי זה לא יגמר. אז אמממ... בקצרה, כל מי שאני רק מכירה.
תמונת השבוע: *
תכנונים לשבוע הבא: * באר שבע - שוב XD * יום הולדת לגוסטבון.
* ואממ... בהמשך השבוע בטח יבואו עוד דברים. - - - שבוע מדהים בנות.

למעלה