../images/Emo221.gif משה שוקי-סכמשו"ש. (אל תשאלו. XD)
השבוע במילה אחת: סחתיש.
דבר טוב שקרה השבוע: * מסיבת יום ההולדת של ידידה שלי. * מגיע אלינו אורח! (חבר טוב של ההורים...מאיטליה! הוא למד בתלמה ילין ולפי התיאור של אמא, הוא דומה מאוד לדני סנדרסון. אני לא יכולה לחכות!) * זמן איכות עם ההורים בבי"ס שהמורה לדרמה שלי טוען שהוא למד בו...הים. :] * השיעור עם שושיק שני באווברטון! * הצילומים שהיו ביום ראשון.
* סיימתי את הספר! * קניתי ספרי לימוד וציוד חדש(ים)! * הכרתי אתר חדש להורדת אנימה עם תרגום לעברית! * יש לי עוד טיוברים במייספייס!
* עוד נייר למחזור!!
* פוסטר שולט של ט"ה בראש 1!! *-* * רעיון חדש ושולט לפארודיה!
*מצאתי כמה גרסאות קריוקי שחיפשתי!
דבר רע שקרה השבוע: * ידיד שלי חולה.
* בן הדוד (האיטלקי) מקרבה שנייה שלי היה אמור לבוא לבקר אותנו, אבל לא היה לו זמן והוא כבר חזר הביתה! * הייתי צריכה לסחוב את הספרים החדשים והישנים מהבית לחנות וחזרה. ><" * חם. * משבר שיין דוסון. אל תשאלו. XD;
דבר מצחיק שקרה השבוע: * שיחקתי ב-"Never" עם החברים שלי, ובן ובת נפסלו באותו זמן, אז המשימה שנתתי להם הייתה לאלתר סצנה מטלנובלה. (אף אחד מאיתנו לא רואה *או אוהב* טלנובלות, כך שזה יצא קורע). * נתתי לאחד מהבנים משימה לסגוד לכל הבנות. יצא מטורף! * אחד מהבנים התקשר ל-144 ושאל בקול של זקן רוסי שלא מבין כלום מהחיים שלו (No offense) על מפעל בלונים. אשכרה נתנו לו 3 מספרים. O_O *
http://www.27bslash6.com/missy.html
פאדיחת השבוע: נתנו לי משימה ב-"Never" לעשות ליפסינק מוגזם לשיר של ליידי גאגא. כן... XD
דבר מוזר שקרה השבוע: פאדיחה + מצחיק + ... 3: כשפתחתי את חוברת התנ"ך שלי כדי למחוק את התשובות (שד"א, לא אני רשמתי. XD ~ידשנייהידשנייה~), מצאתי ציור של גלידה בעמוד 17. O_O"
ציטוטים: * בשידור ישיר של StirfryTV בבלוג טי וי: Me: I've got to go to sleep. Good night! River: (כן, זה השם שלו) Good night kamea 3, 6, 9, 1, 2…87461! (למה אתה מוסיף לי 5 מספרים לשם, ריוור? יש לי מספיק! 3, 6, 9 ו
12!) * משוחחת עם אנג (ידידה שלי): אני: הו, היי, תפוח! אנג: היי בננה! סוף כל סוף פרי כלשהו ראה אותי במטבח! אני: המטבח די ריק היום. אנג: כן, והוא גם די קר! אני: לא בפינה שלי! חם כאן! אנג: אז בואי לצד שלי! אני: הלוואי! לבננות אין רגליים, את יודעת! אנג: איך שכחתי את זה?! אני: כי את תפוח!! ('Cause you're an apple!!). [הו, הבדיחה הידועה מ- Annoying orange...] * אני וטל (ידיד שלי) דיברנו על Annoying orange במסיבה: אני: היי טל! טל: ממ? אני: Spoon. *טל מזייף צרחות אימה* * הלנה (ידידה שלי): זה שמיע!! אני : o3o ? הלנה: זה ניתן לשמיעה! [סופר וטפ XD] * "מי קורא לבן שלו גראול?" – הלנה * אני: אני חושבת שמצאתי את משמעות החיים. קיקי (ידידה שלי): טוקיו הוטל. אני: לא. קיקי: O_O * טל: איך ישנת? אני: בסדר. אבא העיר אותי בשמונה ו... טל: ...חזרת לישון?
אני: כן. והוא העיר אותי שוב... ><" טל: וחזרת לישון, שוב? אני: ואז הלכנו לקנות ולמכור ספרי לימוד. טל: אה. (ואני חשבתי:. ....FAIL!) * יש לי עוד אחד, אבל הוא גס, אז אשמור אותו לעצמי. XD
שיר השבוע בכללי: * There's A Fine, Fine Line – Avenue Q * Act Appalled – Circa Survive * Runaway – Creating Constellations
שיר השבוע של טוקיו הוטל: By Your Side
להקת השבוע: סירקה ו-ק. קונסטאליישנז.
סרט/תוכנית השבוע: יש לה ביצים.
ספר/עיתון השבוע: The Vampire Diaries 3
התחדשות השבוע: * חברים חדשים
* מקור חדש להורדת אנימה!
אדם השבוע: התפוחים שלי (טל ואנג), אבישג (ילדת היומולדת), יעל, כפיר (שהמליץ לי על אנימה ביט!), נטע (אחות של טל), תומי
D !), דייב דייז (שנתן לי את ההשראה לפארודיה החדשה, ובכללי, זמר מעולה.....ודי חתיך ;]), אמא ואבא, מריה (שהצילה אותי ממשבר שיין דוסון. I'm a Dawson Dawg again, people!).
תמונת השבוע: דיאסדיאס~
תכנונים לשבוע הבא: אני מתחילה בפול-טיים צילומים ועבודה על מה שלמדתי באווברטון. אני אולי אצא לבילוי עם החברים (אבל זה לא בטוח). - - -
שבוע טוב.