../images/Emo83.gif מסכמת באמצע התלהבות. ../images/Emo13.gif
השבוע מ- 1 עד 10: * 100 +
השבוע במילה אחת: * סבביישן
השבוע בשתי מילים: * פצצות לגבות
דבר טוב שקרה השבוע: * צרפת, הולנד ובלגיה.
* אשדוד – בני דודים שלי. * נונסטופ מיוזיק - היה פשוט ענק.
דבר רע שקרה השבוע: * שרירים תפוסים
דבר מצחיק שקרה השבוע: * הזמן שאני ובן דוד שלי ענינו על השאלון שתומי שמה בפורום, כמה צחקתי באותו רגע.
~ דברים מהטיסה ~ * אני וידיד שלי היינו בבריכה עם אחי (במלון) ובבריכה הייתה דלת כדי לצאת לגינה של המלון, אז החלטנו לצאת ולחקור שם. אז יצאנו והכול היה שם חשוך ומלא בעצים וצמחים. אז התחלנו ללכת פתאום הוא עשה לי כזה בוווו... ונבהלתי והתחלתי לצרוח
* חזרנו עם הקבוצה מאחד המקומות בלילה ואני וחברה שלי התחלנו ללכת ביחד, ונראינו ממש כמו שתי שיכורות מרוב שצחקנו כ"כ הרבה. ואיזה הומלס התחיל ללכת אחרינו - אז התחלנו ללכת יותר ויותר מהר. והיא בשיא הטיפשות התחילה לצרוח כאילו מישהו מרביץ לה XD היו עוד המון דברים מצחיקים שקרו בטיסה, אני פשוט לא זוכרת.
~ דברים מאתמול בנונסטופ מיוזיק ~ * אני ובן דוד שלי התחלנו לרוץ לכיוון השערים כדי להגיע כמה שיותר מהר וכמעט נפלתי, ובן דוד שלי התחיל לצחוק – אח"כ המשכנו לרוץ והוא נפל XD * אני ובן דוד שלי נכנסנו ואחותי אמרה לנו לבוא לשבת איתה על הדשא עד שיתחילו ההופעות, ואני שעה מחפשת אותה עד שאני רואה אותה כבר עומדת וקופצת על הדשא כדי שאראה אותה
* כשאני ובן דוד שלי נכנסנו יותר לכיוון הבמה אז עמדו לידנו שני בנים מזה מסטולים, והם התחילו לדבר שטויות וניסו להתחיל עם שתי הבנות שהיו בצד.
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * Love and Death * Dark Side Of The Sun * Automatisch / Automatic
* Human Connect To Human * Pain Of Love .
שיר השבוע בכללי: ~ כל השירים שסימפל פלאן שרו בהופעה ~ * Generation * Crazy .
* Save You – חחחח, הוא שר את זה לאח שלו.
* Take My Hand * Your Love Is A Lie * Time To Say Goodbye.
* When I'm Gone * Jump * Promise * Me Against the World * Shut Up! * Welcome To My Life.
* I'm Just A Kid * Perfect * I'd Do Anything
להקת השבוע: * Simple Plan – ההופעה הייתה פשוט גדולה, אני רוצה שוב.
* Tokio Hotel – אעאעא... השירים החדשים פשוט מדהימים
ציטוטי השבוע: * אני, עדי, לירון ויובל יושבים באוטובוס ומדברים: לירון: "תראו, חשמליה !" עדי: "מה זה חשמליה ?" אני: "לירון, זאת חשמלית" לירון: "אופס" * אחרי שעלינו מהאוטובוס והתיישבנו במקומות: אני: "יוווו... מאיפה הדגל ?" עדי: "מהחנות, וקוראים לו דיגלי" [אני באמת לא יודעת מאיפה הוא הביא את השם
] * כשהלכנו כל הקבוצה ביחד ועברנו בסמטה כלשהי: לירון: "אימא, הוא עשה לי פנים" (במקום – הוא עשה לי עיניים) * אני ולירון הולכות ביחד בשביל לעבר התחנות רוח. לירון: "בואי נלד" (במקום – בואי נרד) * הלכנו למקום שנקרא החלונות האדומים, ואני לירון ועדי הלכנו ביחד: עדי: "מה יש כאן בדיוק ?" ~ אני מסבירה לו מה יש שם – בקיצור: זוועת עולם ! והוא שם את המשקפיים שלו ~ אחרי כמה שניות הוא חוזר אלי ואל לירון. עדי: "בואו נברח מכן ! "
~ היו עוד המון מאתמול, אני פשוט לא זוכרת. הייתי באטרף מטורף XD ~
מילת השבוע: * חחחחחחחחם
מאכל השבוע: * צ'יפס – הרבה XD
משקה השבוע: * מים – שתיתי אתמול 4 בקבוקי מים. היה כ"כ חם
התחדשות השבוע: * 4 חולצות. * שרשרת. * המון המון מזכרות. * נעליים. * והמון שרירים תפוסים
הכרזת השבוע: * התאהבתי מחדש בקול של ביל – גאאאד, כמה שזה יפה.
התמכרות השבוע: * השירים החדשים של טוקיו, אני לא מפסיקה לשמוע אותם
אדם השבוע: * עדי, לירון ויובל.
* בן דוד שלי.
תמונת השבוע: * רציתי לשים מההופעה של סימפל פלאן אבל זה במחשב של אחותי, אז הינה תמונה מהטיסה
תכנונים לשבוע הבא: * יום הולדת לבת דודה שלי
* יום הולדת לעוד בת דודה
* יום הולדת לחברה טובה שלי.
* לסיים עם השיעורים שנתנו לנו לחופש.
- - -
שבוע טוב בנות.