סיכום שבועי.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי. ../images/Emo42.gif

השבוע מ- 1 עד 10:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטי השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
הכרזת השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבוע טוב & חג שמח בנות.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif סכמשון. ../images/Emo192.gif

השבוע מ- 1 עד 10: * 7.
השבוע במילה אחת: * נחמד.
דבר טוב שקרה השבוע: * הצלחתי לשכנע את בת דודה שלי לבוא איתי לת"א
* שחררו אותנו מוקדם מבית-ספר. * סוכות - חופש.
דבר רע שקרה השבוע: * חוסר מצב רוח
* ריבים עם המון אנשים >< * למדנו אתמול עד 20:00 פיזיקה. [מ- 16:00 עד 20:00].
דבר מצחיק שקרה השבוע: * בן דוד שלי הלך לעשות עגיל בגבה וכשהוא סיים עם זה, אז הוא התקשר אלי והתחיל לצעוק לי מהתלהבות בפלאפון. הוא היה נשמע באותו רגע כמו ילדה מתלהבת בת 5
* הייתי עם חברה שלי בכיתה והיה לה משעמם, אז היא הדליקה שירים והתחילה לרקוד כמו משוגעת, ופתאום אחד המורות נכנסה לכיתה והסתכלה עלייה בצורה מוזרה XD
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * כל השירים מהדיסק החדש שלהם - פשוט התמכרתי לשירים
אני כל היום שומעת אותם. אבל הכי הכי - Noise, Forever Now, Dogs Unleashed. הם פשוט מדהימים *-*
שיר השבוע בכללי: * Three Days Grace - Riot
* Tinchy Stryder & Amelle - Never Leave You * Sum 41 - Speak Of The Devil * Simple Plan - Your Love Is A Lie
להקת השבוע: * Tokio Hotel - נו ברור, אני כל היום שומעת ת'שירים שלהם XD
דיסק השבוע: * Humanoid
סרט/סדרת השבוע: * כמעט מלאכים.
ספר השבוע: * זכרונותיה של גיישה - זה רק כי היה לי משעמם רצח בכיפור
התמכרות השבוע: * השירים החדשים של טוקיו
מאכל השבוע: * עוגה שהכנתי
XD
משקה השבוע: * מים, מים, מים.
אדם השבוע: * בת דודה שלי.
* ההורים שלי
תמונת השבוע: * איזה חיוך יפה יש לו
תכנונים לשבוע הבא: * תל אביב עם בת דודה שלי.
ובטח יהיו עוד דברים שאני לא יודעת עליהם כרגע XD - - - שבוע טוב & חג שמח.

Tommy89

New member
מסתכמשת

השבוע מ- 1 עד 10: 8 השבוע במילה אחת: טו-אוב
דבר טוב שקרה השבוע: האממ... כל פריז בכללי, אבל הרכבות הרים ומוזאון השעווה בעיקר, והלילה אצל דודים שלי D: דבר רע שקרה השבוע: חזרתי ללמוד -.-" דבר מצחיק שקרה השבוע: חחח עשו לנו פעילות על מחויבות עצמית ביום חמישי וסגרו אותנו בתוך האודיטוריום שלוש שעות.. בשעה השלישית כולם כבר התחילו להתחרפן XD פאדיחת השבוע: ממ... הא, בלובר - אני ואחותי יוצאות שם מאיזו מנהרה, ומהפתח שלה אפשר לראות כבר את הפירמידה שהיא הכניסה החדשה לאורחים, אז אבא שלי רצה לצלם אותנו. טוב, נעמדנו, והרמתי את הרגל שלי כדי שאחותי תרים אותה כזה... תמונה מגניבה D: פתאום בא איזה איש מבוגר כזה משום מקום, נכנס לי ברגל ומחזיק תביצים שלו ומתחיל לצרווווווח XDDDD חחחח ירד לי כל הצבע מהפנים. אבל אחרי איזה עשר שניות הוא התחיל לצחוק והבנתי שהוא סתם עשה. זה היה ווירד.
דבר הזוי שקרה השבוע: כנ"ל שיר השבוע של טוקיו הוטל: כתבתי בהתפקדות לא? XD שיר השבוע בכללי: האמ... כל הספיישל מייקל ג'קסון ששמו לנו באוטובוס מהרכבת חחח להקת השבוע: אינקובוס וטוקיו דיסק השבוע: הוווו הבונוס של הדיוידי מרד רוקס O: שמתי אותו במערכת החדשה שלי ביום רביעי בפוווול ווליום, היה אדיר
ציטוטי השבוע: ~אחרי שאמרתי לאחותי שאני רוצה לספר לה סוד ומרחתי לה נשיקות על כל הפרצוף~ ליאור: "מה תום סיפרה לך?" סתיוי: "סוד!" חחחחחחחחחחחח סרט/סדרת השבוע: נשיקה צרפתית
ספר השבוע: הארי פוטר ואקליפס הכרזת השבוע: אני שונאת את המאומץ שלי, ואני אוהבת את פריייייז D: התחדשות השבוע: כתבתי כבר קודם ובטח פספסתי כמה דברים.. התמכרות השבוע: M&M *-* מאכל השבוע: פיצה עם פפרוני ופיצה עם האאאאם אלוהים! ~ריר~ משקה השבוע: מים, דא אדם השבוע: סתיוי תמונת השבוע: המצלמה התת ימית שלי XD תכנונים לשבוע הבא: לעשות קניות, לישון אצל סבא וסבתא, לישון אצל אבא, לברר מה קורה עם שי ותמרי כי אני רוצה להיפגש איתןןןן

למעלה