סיכום שבועי.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי. ../images/Emo42.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע בכללי:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבוע טוב & שבת שלום.

e t a

New member
../images/Emo203.gifמסכמ"ש!! ../images/Emo145.gif

השבוע במילה אחת: שינה דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי כתובת מייל עם סיומת של תפוז =] למעוניינות - [email protected] דבר רע שקרה השבוע: שוב חולה
לא יודע מה יש לגוף המטומטם שלי.. דבר מצחיק שקרה השבוע: עבדתי בסניף של עיר אחרת (גבעתיים), ושכחתי עליי את הפלאפון שלהם! חח המנהלת של הסניף שם הייתה צריכה להגיע עד אליי כדי לקחת את זה.. שיר השבוע בכללי: השיר פתיחה של בובה בראית (של נטליה אורירו
) שיר השבוע של טוקיו הוטל: The Dark Side Of The Sun להקת השבוע: חח נו במת.. דיסק השבוע: הדיסק הראשון של נטליה אורירו!! ציטוטיישן: "ארוסי הרוסי" סרט השבוע: ארתור והמינימונים 2! למרות שעוד לא הלכתי אליו.. חח כנראה מחר ספר השבוע: דמדומים 4 התחדשות השבוע: הרבההה גוגוס!!! התמכרות השבוע: גוגוס גוגוס גוגוס מאכל השבוע: אוזני המן עם שוקולד
משקה השבוע: תה.. ככה זה שחולים
אדם השבוע: מיכלושלה, החברה המדהימה שלי! תמונת השבוע: התמונה המאגניבה ממשחק התמונות =] תכנונים לשבוע הבא: - לראות ארתור והמינימונים 2 - לנוח הרבה - לסיים את הספר דמדומים 4

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifסכמ"שייייייי D: ../images/Emo148.gif

השבוע במילה אחת: חביב
דבר טוב שקרה השבוע: שיעורי מוסיקה כל השבוע פשוט עשו לי מצב רוח מעולה דבר רע שקרה השבוע: חברה שלי סיפרה לי שהיא כנראה עוזבת בסוף השנה..
דבר מצחיק שקרה השבוע: חח בקורס, קשרו את חברה שלי ללוח גב [כזה ששמים עליו בד"כ אופנוענים אחרי תאונת דרכים], הוציאו אותה מחוץ לתחנה והשאירו אותה שם. היא צרחה כמו מטורפת
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע: הציון שקיבלתי באנגלית, ה"הצגה" שהביאו לנו מבית ספר חינוך מיוחד
שיר השבוע בכללי: בקושי שמעתי מוסיקה השבוע שיר השבוע של טוקיו הוטל: GEH להקת השבוע: התשובה לא נחוצה D: דיסק השבוע: M&M של אינקובוס, שמעתי תוך כדי אריזה חח ציטוטיישן: ~לפני המסיבת הפתעה לחברה שלי~ נילי: "טוב, אני הולכת לבדוק מה עם הבלונים לתמר..." תמר: "אני עוד פה..!" נילי: "אופס...
" סרט השבוע: הלילה של ניק ונורה, כזה סרט חמודי
ספר השבוע: ואו. לא יודעת, מילון ערבי-עברי? אני מחכה לספר באנגלית שיגיע שאני אוכל לקנות אותו כבר
התחדשות השבוע: אבא שלי אמר שהוא יקנה לי משהו מאוסטריה. לא יודעת מה.. התמכרות השבוע: Queer as Folk
מאכל השבוע: גולש ~יאמ~ משקה השבוע: פפסי ~ממתי לעזאזל אני שותה קולה?~ אדם השבוע: נועל'ה בערך, תמרוס, אסיפקה, עוד כל מיני אנשים :) תמונת השבוע: אההה האון-קי שלי ארוז XD תכנונים לשבוע הבא: לימודים קצת, לראות את אבא וסתיוי מחר ^^, לקנות תחפושת, אולי לנסוע לים עם חברות, אולי מסיבה, ו--------- עוברים דירה DD:

RacheliShoham

New member
יאללה ..

השבוע במילה אחת: מגניב ! דבר טוב שקרה השבוע: אתמול סיימתי יופי של מרתון שר הטבעות עם חברה טובה. שחקנים רציניים נתנו לי אישור שהם הולכים לשחק בסרט שלי. דבר רע שקרה השבוע: אני כל כך בלחץ שרק לחשוב על הצילומים עושה לי רע דבר מצחיק שקרה השבוע: "תראי, אפילו על פי שר הטבעות אין על האשכנזים !!"
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע בכללי: "חלומות של אתמול" - רוחמה רז שיר השבוע של טוקיו הוטל: "Strange" !!!! להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע: "אגדה שמגדה 2"
ספר השבוע: "שר הטבעות". התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע: שוקולד של משלוחי מנות מאכל השבוע: חביתה וסלט .. משקה השבוע: הממממ מים. אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: אוהו !! מאיפה להתחיל ? קודם ביום ראשון יש מסיבת פורים משפחתית. בשני יוצאת לסרט עם חברה טובה. שלישי +רביעי - ימי צילומים ... חמישי מבחן באנגלית. שישי + שבת ? שבת משפחתיתי מגניבה במיוחד בקיבוץ
שבת שלום פיפל

למעלה