סיכום שבועי

Tommy89

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי ../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif

כואב לי על הפורום. צריך להחיות אותו קצת, אז תפגיזו בסכמ"שים
השבוע מ- 1 עד 100:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
ציטוטי השבוע:
הכרזת השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
אדם השבוע:
מאכל השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
שבוע מעוווווווולה לכולן

Fall Out Liel

New member
../images/Emo23.gifI'll Give You All Of Me../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

השבוע מ- 1 עד 100: 60.
השבוע במילה אחת: טו-אוב.
דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי את אחיינים שלי, והתחלתי להתארגן ולסדר הכל DDD:
דבר רע שקרה השבוע: אבא, הן.
דבר מצחיק שקרה השבוע: לא זוכרת
דבר הזוי שקרה השבוע: חחחחחחחחח ^^
פאדיחת השבוע: כנ"ל
שיר השבוע של טוקיו הוטל: לא שמעתי
שיר השבוע בכללי: כל הסאונדטרק של טווילייט
.
להקת השבוע: Black Ghosts
ציטוטי השבוע: Im Unique, Different, Im Not Like The Others. And that's what I LOVE about me! My opinions are different and I like Different stuff, And I'll LOVE you as much as I can LOVE someone. All you have to do is LOVE ME AS I AM, Or just.. leave.
הכרזת השבוע: "ממש שמחתי שבאת" אוףףףף, זה כ"כ מעצבן איתו! אני יצאתי מזה, יצאתי! או שלא?
ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- מי קרא בכלל?! התרחקתי מהספרים ויש לי כ"כ הרבה לקרוא ><. סרט- וואי היה סרט שממש אהבתי.. אה כן! "אנגוס, חוטיני ונשיקות חטופות" שהזמנתי בV.O.D. סרט כ"כ חמוד/מצחיק/מדהים/משגע!
אדם השבוע:
מאכל השבוע: פיתה XD
התחדשות השבוע: משכורת! אני ממשששש הייתי בשוק כשראיתי כמה קיבלתי, וכבר חשבתי איפה לקצץ במה שאני רוצה, ובסוף יצא שאני יכולה את זה ואפילו יותר
, אז התחדשתי בכל מיני דברים D:
התמכרות השבוע: לסאונטרק של טוויילייט
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: וואו יש מלא!
ראשון- אני נוסעת לי כמעט עד ירושלים, לראות פנסיון שבו הכלבה שלי תשהה במשך חצי שנה. שני- כפר סבא אצל רופאת שיניים ואח"כ במספרה, השיער שלי גוסס ><
שלישי- בגרות חוזרת במת', אח"כ קניות לקראת המסיבה, וקוסמטיקאית סופסוף!!!!!!
רביעי- מסיבה!!#@$ חמישי- כל המשפחה באה לפני שאני טסה, אח"כ חברות באות לישון ובטח נצא וכאלה
. שישי- בחמש בבוקר אני כבר מגיעה לנתב"ג ומתכוננת נפשית ופיזית ל15 שעות טיסה מעייפות
. חמש שעות לפריז, שלוש שעות עצירה, שבע שעות לניו יורק (ואז עוד שעתיים נסיעה לפילדלפיה ><) הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שבוע טוב . ../images/Emo140.gif

בהצלחה בבגרות החוזרת, ותהני במסיבה.
תהני בטיסה, נתגעגע מאוד.

../images/Emo54.gifשבוע מקסים לכולן../images/Emo140.gif

השבוע מ- 1 עד 100: 80 השבוע במילה אחת: מעייף דבר טוב שקרה השבוע: שאני וחברה הצלחנו לסדר לעצמינו טיסה לאירופה לעוד שבועיים :) דבר רע שקרה השבוע: עבדתי כמעט 24 שעות רצוף וזה היה נורא, אבל לפחות עשיתי 700 שקל תוך יומיים :] דבר מצחיק שקרה השבוע: יותר מדי דבר הזוי שקרה השבוע: כנ"ל פאדיחת השבוע: כנ"ל שיר השבוע של טוקיו הוטל: - - - שיר השבוע בכללי: לא יצא לי לשמוע מוזיקה ב-כ-ל-ל השבוע, לפחות לא כזאת שאני אוהבת, אז בטח כל מיני מזרחית מהעבודה להקת השבוע: - - - ציטוטי השבוע: "אני לא מאמינה!!!!! הם גמרו ת'חומוס!" הכרזת השבוע: - - - ספר/סרט/סדרת השבוע: - - - אדם השבוע: שי, בתאל, ג'סי מאכל השבוע: פרגית וסלט :] התחדשות השבוע: כסף, כרטיסי טיסה? התמכרות השבוע: יותר מדי תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: לקבל את הכרטיסים :], לקנות מזוודה, לקנות בגדים =) הודגש באמצעות מדגישומטיק

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שבוע טוב . ../images/Emo24.gif

יאאאאא, איזה כיף לך - תהני בטיסה.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שומרת מקום ../images/Emo8.gif

אסכמ"ש כשאהיה במחשב שלי, כרגע אני אצל אחותי. שבת שלום בנות .

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ע כ ש י ו - ת ו ר י . ../images/Emo13.gif

השבוע מ- 1 עד 100: * 98 +
השבוע במילה אחת: * מ ד ה י ם.
דבר טוב שקרה השבוע: * מפגש פורום - היה ענק .
* הביאו לי סופסוף את השידה החדשה לחדר.
דבר רע שקרה השבוע: * בתחילת השבוע היה לי חום >< * אין לי אינטרנט במחשב
מזל שיש את המחשב של אחותי XD
דבר מצחיק שקרה השבוע: * המפגש כולו - לא היה רגע שהפסקתי לצחוק בו, כ"כ כאבה לי הבטן
המון זמן לא צחקתי ככה XD * שאיזו אישה אחת עצרה אותנו באמצע הרחוב כשהלכנו לסנטר וביקשה שנצטלם לעיתון
פאדיחת השבוע: * הפאדיחות שקרו בת"א XDDDDD נו ברור, אם איך שצעקנו שם - זה היה מצחיק
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * Ich Bin Nich Ich .
* Spring Nicht .
שיר השבוע בכללי: * King Of Leon - Sex On Fire . * Aloha From Hell - Don't Gimme That .
* Beyonce - Halo.
להקת השבוע: * Tokio Hotel .
ציטוטי השבוע: * היו כ"כ הרבה מהמפגש, אבל אני לא זוכרת כלום
הכרזת השבוע: * היה פשוט גדול במפגש - ואני דורשת עוד אחד
ספר/סרט/סדרת השבוע: * חצויה
אדם השבוע: * כל הבנות שהיו במפגש - דנדי, מיש, ניצן, טליה, ושי.
* בת דודה שלי רויטל שבאה איתי למפגש. * אחותי.
מאכל השבוע: * הצ'יפס במקדונלס XDDDDD
התחדשות השבוע: * השידה החדשה שהביאו לי לחדר.
תמונת השבוע: * אני נמצאת במחשב של אחותי אז אין לי תמונות מהמפגש >< אז תמונה אחרת - אבל יפה
תכנונים לשבוע הבא: * א י ל ת .
- - - שבוע טוב בנות, אתגעגע נורא.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif תוך כדי משחק פרוע ב-GTA, מסכמת. ../images/Emo13.gif

השבוע מ- 1 עד 100: 95
השבוע במילה אחת: וואו המפגש היה... *-*
דבר טוב שקרה השבוע: המפגש
דבר רע שקרה השבוע: התבטל שיעור גיטרה, והטקס שעשו למייקל
דבר מצחיק שקרה השבוע: המפגש
והצחוק של תהילה XDDD הוי, אתמול התקשרו מארה"ב. חחחחחחחחחחח ואחת התחילה לדבר ונתקע לה ואני נשפכת מצחוק. XDDDD
דבר הזוי שקרה השבוע: שהמחשב רצה שאני אתקין את ה-GTA עוד פעם :|
פאדיחת השבוע: לשבת עם הבנות בקפיטריה שאכלנו בה. איזה רעעעעעעעעעעש XD
שיר השבוע של טוקיו הוטל: totgeliebt, ich bin da, monsun
שיר השבוע בכללי: פינק פלויד - the wall ו- hey you
. דה ראסמוס - in the shadows. היו עוד. אינני זוכרת XD
להקת השבוע: פארמור.
ציטוטי השבוע: דנה: "אני רוצה לגעת בו (בטום) אני רוצה לגעת לו." בתגובה, זה שישב לידנו: O_O
הכרזת השבוע: המפגש היה שולט.
ספר/סרט/סדרת השבוע: באהבה אין גבולות. איזה סרט חחחחחחחחחחחח השתנתי אתמול מצחוק.
אדם השבוע: אמא, הפורום.
מאכל השבוע: במבה XD
התחדשות השבוע: נמ, ריסים. אחמ. XDDDDDD ולק סקסי כזה.
התמכרות השבוע: הגיטרה
תמונת השבוע: כשדנה תעלה תמונות, אני אשים
תכנונים לשבוע הבא: אני זורמת XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif דה ראסמוס ../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחח, צחקת לי הרבה על הצחוק במפגש
תתחדשי על הכל .
שבוע טוב מיש.

../images/Emo232.gif מסכמש"ת עם מאומץ חדש ../images/Emo9.gif

חברי ה-
הוא מאומצי החדש
השבוע מ- 1 עד 100: 95
השבוע במילה אחת: מ צ ו י ן :)
דבר טוב שקרה השבוע: מפגשוס, התקינו לי את האינטרנט סוף סוף !
דבר רע שקרה השבוע: מתגעגעת לפיטמי
דבר מצחיק שקרה השבוע: המפגש, כל היום הזה היה כאב בטן אחד גדול מרוב צחוק
דבר הזוי שקרה השבוע: שיום אחרי המפגש, שאני רוצה לישון יום שלם לפחות כי קמתי בשש בבוקר, שעון חדש שהביאו לי בצורת גיטרה, החליט לזמר לו בחמש בבוקר ולהעיר אותי פעמיים בקולי קולות .
כמעט שברתי אותו מרוב עצבים . ><"
פאדיחת השבוע: הפאדיחות שעשיתי לעצמי בת"א XDDDD
שיר השבוע של טוקיו הוטל: גיגן, דונט ג'אמפ, דארק סייד אוף דה סאן ופיין אוף לאב ששרנו בקולי קולות עם מיש ברכבת והערנו את כל קרון החורפ
שיר השבוע בכללי: michal jackson - beat it, billie jean, thriller, rock with you, heal the world
30STM - from yesterday, the kill, attack
Rob Pattinson - כל השירים
להקת השבוע: 30STM
ציטוטי השבוע: היו מלא, אבל אינני זוכרת
הכרזת השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר - מולד הירח
סרט - ווילד צ'יילד - סרט חמוד לאללה
אדם השבוע: אימווווווווווש
וכל מי שהיה במפגש
מאכל השבוע: אבטיח
ולזניה שאני ואמא הכנו :)
התחדשות השבוע: אינטרנט ? XD אני באמת צריכה שופינג :S
התמכרות השבוע: הבלוג של טומינקו
!!!!!
תמונת השבוע: אינני במחשבי כרגע, כך שלא אוכל לשים תמונית
תכנונים לשבוע הבא:שופינג קטנטן, לחסוך כסף ולקנות סימס 3, יומולדת לשיושקה
ולישוווווווווון וסתם כי הייתי חייבת להוסיף, חלמתי חלום הזוי, מצחיק וכיפי על טוקיולס :) אז ככה, הלכנו מטעם הפורום לטיול בגרמניה ולהופעה של טוקיו . אז אנחנו מטיילות בחנות שיש בא מלאאאאאן דברים של ט"ה, והם יושבים שם וחותמים לנו על דברים שקנינו . וכמובן שאני וטומי מפריחים אהבה וניצוצות באוויר ותהילה ומישל רבות על בילית, אבל אז היינו צריכות ללכת אז אני וטומינקו נאלצנו להיפרד לשלום בנשיקה וחיבוק וביגון קודר
וביל היה צריך להיחלץ ממיש ותהילונת XDDDDDDDDD ואח"כ איכשהו המשפחות שלנו הגיעו לשם והיינו צריכים ללכת לאיזה שוק שהיו בו יריד כלשהו XD (יש בכלל שוק בגרמניה ? כבר אמרתי לכם חלום הזוי) ובשוק אנחנו פוגשות את סמי דלוקס XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אקיצר, הוא מתחיל לדבר אם מיש וניצ בגרמנית, ולרפרפ להן כל מיני שירים שלו, ובסוף מסתבר שהוא איכשהו קשור לשירי מימון במשפחה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חלום אחד ההזוים. ואז טומינקו חוזר איתי במטוס וסוף טוב והכול טוב . ה-סוף.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אהבתי את החלום ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח, נראלי אני ומיש באמת נילחם עליו XD שבוע טוב דנדי.
לב|

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאיזה מגניב, יש סמיילים חדשים. D:

השבוע מ- 1 עד 100:
אממ80+
השבוע במילה אחת:
סבמבוש אגוזים!
דבר טוב שקרה השבוע:
לייזר!! טוב לא בדיוק לייזר, אבל שכחתי את השם המדוייק שלו.
דבר רע שקרה השבוע:
אני מרגישה מפוצצת האעהא איפה ההליכון?!XD
דבר מצחיק שקרה השבוע:
וואי די, יותר מידי.XD עזבו אותי באמא'שלכם.XD
דבר הזוי שקרה השבוע:
חח לא מספיק שאני חייה?XD
פאדיחת השבוע:
-.-" נו באמת, יש כזה דבר?
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
האמ אין.
שיר השבוע בכללי:
הוו יש כמה! Sum 41 - Still Waiting Sum 41 - With me יש עוד שלהם, אבל מספיק. Thriving Ivory _amp_quot_Angels on the Moon_amp_quot_ (Official Video) perfekte welle Christina Stֳ¼rmer - Ich Lebe Red Hot Chili Peppers - Californication Incubus - Love Hurts (Music Video) Creepy Doll- ענקXDDD all i need radiohead in rainbow album version 2007 Amy McDonald - This Is The Life (American Hit №1) (zvukoff.ru) 21 Big Bang Theory Theme- חחXD
להקת השבוע:
נראה לי.. Sum41.
ציטוטי השבוע:
אין
הכרזת השבוע:
אממ, לכו ליראות עידן הקרח 3! זה ענק!~
ספר/סרט/סדרת השבוע:
מה שכתבתי למעלה.XD
אדם השבוע:
כולם
מאכל השבוע:
אני לא רוצה לראות אוכל!
התחדשות השבוע:
עישתי לייזר!XDD טוב חלס, אני אשתוק אממ מה חדש... אני אל יודעת מה חדש, אבל חצי עולם עושים לחץ על האוניברסיטה בצלאל בירושלים בשביל להכניס אותי למרות שההרשמות נסגרו במאי. נקווה לטוב, הם התלהבו מהתערוכה שלי, לא יודעת למה.XD אבל אווקי, כולם אוהבים אותה, אני זורמת. ניסיתי לעשות בוק של איפור ותילבושות ועשיתי הכול ונהרסה לי המצלמה, לקחתי את של השכנה ויצא כ"כ גרוע, כי האיכות הייתה נוראית, אז אני צריכה לעשות שוב ואני אעשה. בלביל להרכיב את תיקיית העבודות שלי לאוניברסיטה.D: אבל זה רק החלק של הצילום.XD נראלי נעשה גם של עיצובי בגדים ועיצוב גראפיקה. אם היה לי כוח.XD כי אני לא כ"כ צריכה לעשות את זה. ורוצים שאני גם אלמד לכתוב, ספרות והכול, כתיבת סיפורים וכו', אבל אני לא יודעת אם אני באמת רוצה את זה.
התמכרות השבוע:
אין, אבל אני צריכה להחליף אינסולין S: אומרים שהוא עושה סרטן השד ואני מתה מפחד!
תמונת השבוע:
אממ שתהיה זאת.D: (לא משנה, הפורום לא אוהב אותי ולא נותן לי לשלוח בתגובה רגילה ורק במהירה)XD
תכנונים לשבוע הבא:
אולי אשדוד... ולא יודעת, אני ספורטנית.
התגעגעתי!333 > ועדכנתי את הבלוג אחרי חודשים.XDD www.israblog.co.il/462770 הודגש באמצעות מדגישומטיק+האינטרנט+אני!

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifטוב, אין לי כוח לסכמ"ש

אז רק בקצרה
- היה לי שבוע מדהים, נהניתי מלא עם חברות שלי וחגגנו לאחותי הקטנה בת מצווה [אחת מתוך 3 מסיבות] אממ... התבאסתי קצת על שלא יכולתי להגיע לת"א ביום שלישי, אבל אני שמחה שמי שהגיעה נהנתה ואני ממש מקווה שיהיה עוד מפגש ממש בקרוב ואני אוכל לבוא לראות אתכן
ארג... קיבלתי דיסק של סימס 3 וספור :-* ואבא שלי יבוא עוד מעט להתקין לנו wii ואז אני הולכת לעשות קצת ספורט על הדבר הזה XD ואממ... החיים יפים D: אוהבת אתכן בננות

tokio girl

New member
../images/Emo90.gif משריינת מקום בהשראת מישלי ../images/Emo89.gif

השראת מישלי בשבוע שעבר, אני משריינת כוחות עד לאסיפת הכוחות של מחר, ואז אני אסכמ"ש. אני פשוט פדלאה היום =/

למעלה