../images/Emo221.gif כואב לי. '~'
דבר טוב שקרה השבוע: * חזרנו ללמוד! * הכרתי חברים חדשים! * הלכתי עם ההורים ל"פעם הייתי"! * יום הולדת לתאומים ולבת הדוד שלי! * דניאל שוורצמן (המורה האהוב עליי מאוברטון) חזר מניו יורק! * עבדתי קשה בשיעור של דניאל. P: * חזרתי להתעמל. * מצאתי אתר ממש מגניב! * מתחיל להתקרר קצת. * חזרתי לדרמה! D: * הייתי במסעדה עם ההורים וסבתא (והאוכל? וואו!!)
דבר רע שקרה השבוע: * עדיין חם. * כאבים :\ * החופש נגמר.. * הקלסטרופוביה חזרה. ><
דבר מצחיק/הזוי/מוזר/מפדח שקרה השבוע: 1. גיליתי שאני לא היחידה שאוכלת שני צ'יפסים בנגיסה, ולא אחד אחד. XD 2. חלום מוזר...מידי. 3. חלמתי על מאכל סופר מוזר... מקלות מוצרלה עם חתיכות קינדר בואנו בפנים. יאמי! (NOT!) 4. גלידה לארוחת ערב! D:
ציטוטים: וואו. יש מלא השבוע! * "היא מנג'נזת לו." - סבתא * "הוא חוטף ת'נרווים." – אמא * "אתם אמרתם לי שאני נודניקית. עכשיו תראו מה זה נודניקית! – אתם רואים שיש יותר?" - סבתא * "אני לא צריך חבר. מספיק לי שאת נמצאת איתי." – סבתא (מצטטת מישהו.) * "עוד לא נכנס לה לקבסה." - אבא * סבתא: הם ממש בהמות! אמא: לא, זה עלבון לבהמות! * "ציקיתי לך את זה בראש" – אני (למורה ללשון שלי בחטיבה קראו ציקי.) * אמא: עומדים במעגל ושומרים שלום! אבא: ושומרים שבת! * אני: (קוראת את השלט של הרחוב) זה נראה כמו "יעקב מוזר"! אמא: רחוב יעקב המוזר! * "את ההורים אפשר לשלוח על ספינה לאי בודד, בלי מפה, בלי מצפן...לעשות להם סאפאטאג' למערכת הניווט..." מיכל (מורה) * "אם מורה תגיד לי להתפשט, אני אלך לבית משפט!" – שיר (תלמיד) * מיכל: אפשר להאיץ את הקצב? שיר: אנחנו פדלאות. * אלה (מורה): תוריד את התיק. דניאל (תלמיד): אבל אז יראו לי את כל סימני הזיעה! * אלה: לא להשוויץ! דניאל: אני אגיד מה שאני רוצה! * אלה: זה ספונטני שהוא הגיע. דניאל: האמת, שזה לא... * דניאל: יש נבחרת לשחמט, אני חושב. תלמיד: ולדמקה? מה עם דמקה? * "גם אני אוהבת לגלוש...אבל באינטרנט!" – אני * "וכול אחוותוכ...אוסתוקי!" – מרים (המורה לערבית) * "הוא יסכונו...וואי, וואי, וואי..." - מרים * "אבל צריך לדעת כמה שפות! גן-יבנאית, עברית..." – רז (תלמיד) * "אתה צריך לשים לו שעון מעורר יותר מוקדם. אבא, אבא! קום! בית ספר!" - מיכל * "אל תזוזו מהכורסה, שממילא אתם לא זזים ממנה כשאתם חוזרים מהעבודה..." - מיכל * מיכל: טשרניחובסקי... שיר: טוצטויובי, אני מבקש. מיכל: יותר טוב! * שיר: ומה אם אני לומד, אבל עדיין נכשל? נעמי (מורה): אז אתה סתום! (LOL) * מיכל: תזכרו תפוז. אני: תזכרו איך הוא צועק "You're an apple"! D:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: By Your Side World Behind My Wall Automatic Hilf Mir Fliegen
שיר השבוע בכללי: Monster – Skillet Act Appalled – Circa Survive
להקת השבוע: סקילט. הפתעה! D:
סרט/תוכנית השבוע: סרט: פעם הייתי תוכנית: פוקימון, זאק וקודי, המכשפים מוויברלי פלייס, תנו לסוני צ'אנס.
ספר השבוע: יומני הערפד 3
אדם השבוע: אמא, אבא, ביל, טום, דניאל (בת הדודה שלי), תומי, איאן ואנטוני.
תמונת השבוע: נחשו מי האבא! D:
תכנונים לשבוע הבא: * בי"ס * לעשות שיעורי בית בדרמה (ויש...) * לנוח * יום הולדת לגוסטי! D: - - - סופ"ש מדהים.