סיכום שבועי

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי ../images/Emo98.gif../images/Emo183.gif

סיכום שבועי אחרי שיותר משבועיים לא היה אחד כזה >< אני מקווה שמישהו יענה לפחות.
- - -
השבוע מ- 1 עד 10:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
ציטוטים:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
הכרזת השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבוע טוב & שבת שלום.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifמה זה שבועיים? שבוע שעבר היה O:

נראה לי.. השבוע מ- 1 עד 10: 200000000000 השבוע במילה אחת: הכיכיףבעולם
דבר טוב שקרה השבוע: גנד"עעעעעעע דבר רע שקרה השבוע: ממ.. חזרתי ללמוד XD דבר מצחיק שקרה השבוע: חחחחחח אממ.. ערב פולקלור וערב דיסטנס - חתיכת ספתח לשנה החדשה
דבר הזוי שקרה השבוע: זה גס. אה! והמ"פ [מפקדת פלוגה] שלי דתייה
ועוד אה! היה איזה אחד שממש דומה למישהו שאני מכירה, וכשראיתי אותו כבר נכנסתי לסרטים . פתאום יצא משום מקום עוד אחד כזה! זה היה עינוי ארבעה ימים לראות את שניהם
פאדיחת השבוע:
ציטוטים: "פינוק זה רק שמפו ועגלות יש רק בסופר, קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים!" "מחלקה אחת! נשמה אחת!" "טל תתעורר!" "שגיב זה פרטני..." "אהוד גולדצווגר" אלוהים אדירים איזו טיפשה הייתה המ"קית שלי >< שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי: looking down - audiovent admiration - incubus brick by boring brick - paramore meet me on the equinox - death cab for cutie להקת השבוע: שאלה מיותרת
דיסק השבוע: ווא, שלוש פעמים מצאתי את עצמי הולכת לישון עם light grenades. ועוד יש שאומרים שהוא גרוע. פחה. מאכל השבוע: פנקייק של חדר אוכל
משקה השבוע:מים ספר השבוע: שומרת אחותי סרט השבוע: חלון סודי, חמקן
התחדשות השבוע: עם כמה שזה נשמע פלצני- חוויות...
התמכרות השבוע: ליפסטיק
הכרזת השבוע: מחלקה אחת נשמה אחת :) אדם השבוע: אני במצ"ר נדיר, אז כוווווווולם XD תמונת השבוע: אין לי כרגע ^^" תכנונים לשבוע הבא: איי דונט נואו. לראות אווטאר נראה לי שבוע מעולה ושנה מדהימההההה

e t a

New member
נו נו נו. לא מתקבל - נא להעלות תמונה!

ולכי על זה בקשר לאווטר.. רק בתלת מימד!!! חוויה שחייבים לנצל כל עוד היא בקולנוע

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifיאאאאאאאאאוווווו אמגאמגאמגאמאמג ../images/Emo99.gif

הרגע חזרתי מאווטאר בתלת-מימד... אייייייייזזהההה מדהיייייייייייםםםםםםםם
בחיים שלי לא חשבתי שאני איהנה כ'כ מסרט *~* התאהבתי. אלוהים. זה אחד מתוך מעט מאוד סרטים שאני יוצאת מהם ומתבאסת שהתוכן בחיים לא יוכל להיות אמיתי. גאד. ובקשר לתמונה- אני מנסה למצוא תמונה מהגדנ"ע, אבל אין אצלי, אז וויתרתי, כי נראה לי שהעליתי כבר כל תמונה אפשרית נורמאלית שלי לפה וכבר קצת נמאס...

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif אוווו

זה סרט מדהים! פאקינג שלוש שעות בלי חלק אחד משעמם *-* אני עוד כמה ימים הולכת שוב לראות :)

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif היה קטע שכמעט התייאשתי וקמתי

אבל בדיוק הגיע עוד חלק מדהים נוסף, אז נשארתי דבוקה אל הכיסא במשך השעה וחצי הבאות XD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifהתייאשת וקמת? ../images/Emo122.gif

איך יכולת?! מתי?? 0.0 אני הייתי במשך כל ה-3 שעות דבוקה לכיסא עם דבק מגע. כמעט בכיתי כשהסרט נגמר XDD

e t a

New member
יש בזה משהו..

כאילו, כל פעם שמתמקדים בבני האדם ולא בחייזרים זה הרבה פחות מרגש =]

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif זה בדיוק היה בקטע של בני האדם...

ניו-מון עשה לי ולחברה שלי טראומות XDD כל פעם שהסתיימה סצנה והיה מעבר של שחור, ואז הסצנה הבאה, כמעט בכינו מפחד שזה נגמר XDDDD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif סכמשון לפנים. ../images/Emo13.gif

השבוע מ- 1 עד 10: * 8 +
השבוע במילה אחת: * פצצות
דבר טוב שקרה השבוע: * דחו לנו המון מבחנים לזמנים מאוחרים יותר כי זה לא מסתדר
* היו לנו המון שעות חופשיות והשתחררנו מוקדם. * אוניברסיטה.
דבר רע שקרה השבוע: * האסתמה שוב חזרה
* מבחן במחשבים, בהבעה ובאנגלית >< * חוסר מצב רוח בכמה ימים
דבר מצחיק שקרה השבוע: * היה לנו מבחן בהבעה ובגלל שהמבחן היה ארוך אז לא הספקנו לעשות המון דברים במבחן ורצינו להמשיך את המבחן, והמורה שהיה צריך להיות איתנו בשיעור הבא לא רצה לבוא להיות איתנו וישב עם התלמידים שלו בחוץ ודיבר איתם. אז אח"כ היה לנו שיעור איתו והוא איחר בשעה אז החלטנו שאנחנו לא עולים לכיתה כי הוא חוצפן - אז אחרי שדיברנו עם המחנך ועשינו בלגן עלינו לכיתה והמורה התחיל לצרוח עלינו וכמעט הרביץ לנו והוא נהייה מזה אדום
ובמקום לפחד ממנו רק צחקנו עליו XD * בשיעור הבעה אנחנו בדרך כלל סוחפים את המורה לשיחה כלשהי ולא לומדים בכלל, ולה לא ממש אכפת כי אנחנו ממש מתקדמים בחומר. אז בשיעור האחרון היא רצתה שנתחיל ללמוד וילדה מהכיתה שלי הלכה ולעסה לה מסטיק באוזן עד שהמורה התעצבנה XD
ציטוטים: * ~ שיעור מחשבת ישראל ~ המורה: השיעור שלנו כבר פג תוקף. [אל תשאלו - המורה שלי מוזר מאוד XD]
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * Attention
שיר השבוע בכללי: * 30STM - Kings And Queens
* Lostprophets - It's Not The End Of The World.
להקת השבוע: * טוקיו הוטל
מאכל השבוע: * בורקס ? XD
משקה השבוע: * שוקו חם *-*
אדם השבוע: * בת דודה שלי
* ההורים שלי
תמונת השבוע: *
תכנונים לשבוע הבא: * מבחן בספרות >< * מבחן בביולוגיה
* מבחן בהיסטוריה. * יום הולדת לחברה שלי

למעלה