סיכום שבועי

NBGirl

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי

ביום ראשון התחלנו את השבוע השני (!) מאז פתיחת הפורום ב-24.11. אז מה היה לנו השבוע ?
קודם כל, סקר בו נשאלתם מה הדבר הכי חשוב לכם בזוגיות. רק 33 קולות בסקר! מאכזב ביותר לעומת שבוע שעבר בו נמדדו 74 קולות.. פעם הבאה תשתדלו יותר
. תוצאות הסקר הן: הפנאן- 24.24% הסקס- 6.06% המרחב- 6.06% שיחות הנפש- 39.39% הפרגון- 24.24% מתוצאות הסקר אני מסיקה שיש לנו פורום של מפרגנים וזייני שכל.. (זה באמת נכון כשחושבים על זה
. חוץ מזה, מיטל התייעצה עמנו בנוגע למבחן הטלפון ופסקנו חד משמעית שמבחן הטלפון זו אחת הסיבות לכך שהפורום קיים והוא יוצר הרבה תככים (ומזימות) שאין לנו צורך בהם... לפחות למי שלא מנהל את הפורום הזה
. כמו כן,
סיכמנו איזה משפטים אסור להגיד בדייט ראשון. מסתבר שבנות לא אוהבות לשמוע שאומרים להן "מרחוק את נראית מיליון דולר, מקרוב את חייבת לי שני שקלים." בהחלט מפתיע
.
לפני זה, איזה משפטים אנחנו הכי אוהבים לשמוע כשמתחילים איתנו..
האם יש דבר כזה ידידות נטו ? על השאלה הקשה הזו לא הצלחנו לענות, אבל הרוב אמר שלא..
ומה עם יזיזות ?
מי מתאושש מהר יותר מפרידות.. הבנים או הבנות ? אם לא הבנים, אז למה הם אף-פעם לא בוכים ??? מותר!! (אתם יודעים..)
דיסקסנו על מי מאיתנו היה מוכן להצטלם לסרט כחול תמורת מיליון דולר ? רובנו שיקרנו כדי להיראות נורמלים
. כמובן, שאי-אפשר להעביר את השבוע בלי הודעה מלבבת שמרטיטה את הלב ומזכירה לנו למה אנחנו כאן
. נראה שהפורום הולך בדרך הנכונה.. שנעלה ונצליח

rinani

New member
אחלה סיכום!!!

קבלי ח"ח על הסיכום ובאמת כל הכבד לנו!

pain is MY love

New member
ככככככככל הכבד לנו?!?!

חחחחח את בטוחה שאת רוצה את כככככככככככל הכבד לעצמך?! חחחחחחחחחחחחחחח עזבי אני משעשע את עצמי כי לא ישנתי עדיין...

rinani

New member
זה לא כל הכבוד לעצמי

רשמתי כל הכבוד לנו ואולי הגיע הזמן שתלך לישון זה לא בריא!!!

pain is MY love

New member
לא הבנתתתתתתתתת

דבר ראשון אני בת!!! דבר שני רשמת כבד במקום כבוד ובגלל שאני לא ישנת כל הלילה כי מילצרתי במסעדת בשרים אז זה שיעשע אותי פלוס... אל תקחי ללב הכל בצחוק

rinani

New member
לא לקחתי ללב להפך !!!

ובאמת שלא שמתי לב לטעות שלי! ואני שמחה שאני משעשעת אותך ?!

מיטללל

New member
נויה מלכה ../images/Emo47.gif ../images/Emo13.gif

אתמול בערב גם ערכתי מין סיכום שבועי שכזה במשך יותר מחצי שעה ואז האקספולרר נתקע וכל מה שעשיתי נמחק. לא הייתי מסוגלת לעשות הכל מהתחלה. ונויה עשתה אותו ממש מצויין, אולי זה יהיה התפקיד הקבוע שלך מעתה?
באמת כל הכבוד :) אני חייבת לציין שאני ממש נהינת מהפורום ומהכותבים בו
.

jessy19

New member
../images/Emo45.gif נויה צריכה לעשות כל שבוע!

בתור אחראית על הסיכום השבועי בפורום אחר, אני חייבת לציין שהסיכום השבועי של נויה בהחלט מעולה!!!

NBGirl

New member
איזה חמודים ../images/Emo13.gif

תודה! אני אשתדל גם בפעם הבאה.. זה הכל בהשראת מיטל
she is my mentor

מיטללל

New member
ואגב-

אם אתם חדשים בפורום ורוצים לראות את הדיונים עליהם נויה דיברה, הכנסתי את העדכון למאמרים בפורום ושם יש קישורים לכל הדיונים...

לא משו

New member
הייי, אני בערך בסיכום השבועי...

עכשיו בטוח אני נשארת
באמת אחלה סיכום

Anna Karenina

New member
We Love You Noya..!!! ../images/Emo13.gif

כל הכבוד מותק..!!
ידעתי שאת מסוגלת...
וגם אני בעד שתפקיד הסיכום השבועי יוטל עליך מעתה, ולפי התמיכה כאן, נראה שאני לא היחידה. You Go Girl!!

SwEEt T

New member
פששש זה פורום ממש פעיל

זה היה רעיון מצויין להקים אותו ועכשיו למרות שאני די חדשה אני יכולה להגיד שאני גאה לקחת חלק בו כל הכבוד לכוללללםםםם לוב יאאא

popistit

New member
כל הכבוד! לנויה ולמיטל...

ולכולם.. על הטופיקים המעניינים ועל ההשתתפות.. אני בעיקר משקיפה אבל זה פורום נחמד ומשעשע!

למעלה