סיכום שבועי:

TheImpactBoy

New member
../images/Emo124.gifסיכום שבועי:

אז איך עבר עליכם השבוע ? היה לי חרא שבוע- שמעו לי- זהרו מנגדים בצבא, עם של אנלפב"תים, עלגים בעלי איקיו של יתוש מצויי. (פה נגמר הטיפ השבועי). בכל אופן, פסח מתקרב, ויש לי זמן סוף סוף להפגש עם הפורום החפרני שלי, אבל צריך תאריך טוב שבו נוכל להפגש בלי פורומים אחרים שיפרידו אותי ממכם- ילדי היקרים שגדלתי ורוממתי (איתי, אתה עדיין כפכף בית). לכן בואו נפגש ב4.4, תאריך מעולה! יאללה תעשו מאמצים, למעני
Emo10.gif> בקשה נוספת, רואים תתמונה ששמתי בצד, פרסמו בכל פורום שתוכלו, בכל זאת, חג שמח לכולם
Emo8.gif> רק שימו לב שאחרים לא שמו אותה כבר באותו פורום. (רק לרקורד, אני עצבתי
Emo3.gif>) -------------------------------------------------------------------- חדשות מנייטוויש אין, חוץ מכל מיני שמועות, מה זה פה, ערוץ E! ?! עוד מעט טאריה תעשה קרחת ותגיד "בריטני, אני יותר מפחידה! והראש שלי ענקיייייי" (לטאריה ראש ענקקקקקקק
Emo3.gif>) וד"א, מרקו לא עזב את נייטוויש- תלמדו להתנסח! -------------------------------------------------------------------- בשבוע הקרוב, נדע איזה שיר מנצח כ"השיר האהוב מהאלבום Once". נראה לי שהתוצאה צפוייה, אבל לא סגור על זה. -------------------------------------------------------------------- משחק ההקלטות והשירים לא נסגרה, פשוט אני עוד חושב על קונצפט טוב. יהיה בסדר. -------------------------------------------------------------------- פורומים מועדפים על הגולשים בפורום לשבוע זה: פאוור מטאל וויט`ין טמפטיישן אוונסנס כלי נגינה ונגנים רד הוט צ`ילי פפרס ------------------------------------------------------------------- 15 המציפנים: (81) אלאנקה (132) The Young Amyrlin (133) ש נ י1 (161) dralan (169) lacrimosa girl (205) ילדת הפרעות (205) פונצית גירל האמיתית (207) אטומיק בייגל (251) danduuu (252) LadySilkworm (265) blacknwhite (284) BrowN EyeD GirL1 (343) The Cat Woman (407) Itay Simons (669) Super Alonit
Emo47.gif> כמה צפוי!

Super Alonit

New member
אתה יצירתי! כל הכבוד../images/Emo98.gif

יצא ממש יפה
והתחלת להראות יותר נוכחות בזמן האחרון, תמשיך ככה

Super Alonit

New member
אני לא מצליחה לקרוא אותה...../images/Emo10.gif

רק קצת, בצורה מעוותת כזאת. יש שם כל מיני איקסים ודברים מוזרים כאלו... אבל לפחות את הקטע על הכפכף הצלחתי לקרוא

למעלה