סיכום שנה אלטרנטיבי
_

dsol

New member
../images/Emo124.gifסיכום שנה אלטרנטיבי../images/Emo59.gif_../images/Emo189.gif

חמי רודנר פעם אמר ש"אין רוקנ'רול בעברית" אז בואו נבדוק מה קורה עם אלו שהחליטו שיש בדבריו צדק כלשהו ועושים את המוזיקה שלהם בשפה האחרת ! או במילים אחרות:
סיכום שנה אלטרנטיבי
אז בתור התחלה, הנה קצת ממה שהיה לנו פה השנה
גבע אלון יקיר הפורום הוציא את הדיסק השני שלו The Wall Of Sound חוץ מגבע גם דנה עדיני הוציאה השנה דיסק בכורה באנגלית בשם Big Girls רוקפור נטולי אלי לולאי הוציאו דיסק חדש בשם Memories Of The Never Happened ההרכב Amiram Inc. הוציאו את הדיסק הראשון שלהם שנקרא Little Defects אטליז לאחר שנים של פעילות הוציאו את הדיסק הנחשק שלהם Violently Delicate וכמובן עמית ארז עם דיסק חדש שנקרא Amit Erez באופן מפתיע.. חוץ מהחברה האלה שהוציאו השנה דיסק יש גם כמה שבדרך וגם להם מגיע איזכור, מילה טובה ו
יעל נעים - בחורה המוכשרת אומנם לא מוכרת בארץ אבל עושה רעש בצרפת וקופצת מידי פעם לבקר, ואפשר לשמוע אותה בדואט עם דין דין אביב בשיר "משמעויות" אסף אבידן - שנמצא ממש לקראת השקת הדיסק בכורה ולא מפסיק להופיע ולעורר התפעלות בקרב חברי הפורום שמגיעים לצפות בו אז שזה נאמר נעבור לסיכום שלכם ולבחירות שלכם
אז יאללה: זמר השנה - זמרת השנה - להקת השנה - דיסק השנה - הופעת השנה - קליפ השנה - אני אציין שוב... זה סיכום שנה "אלטרנטיבי" לכן הימנעו מהלכניס לפה אמנים שלא מתאימים לקטגוריה הנ"ל
אהה כן... ואני בטוח שיגידו ששכחתי מישהו ברשימה הקטנה שהכנתי אז מצטער
וכמובן אתם מוזמנים להוסיף בסיכום שלכם

WeHaveExplosive

New member
אני ראשון, fun fun fun

זמר השנה - דויד פרץ\דני הדר (מצטער, ההחלטה קשה מדי) זמרת השנה - נגה שלו (אפילו שעדיין לא יצא לה אלבום סולו, השת"פ עם דני הדר ושוורצע קינדר - ענק!) להקת השנה - Zaka, בגלל האלבום הענק. דיסק השנה - היה קרב קשה בין "הייקו בלוז" של דויד פרץ לבין "עזרה בדרך" של נועם רותם, אבל בסוף דויד ניצח. סליחה נועם! זה לא אתה, זה אני. הופעת השנה - אה... אני אלך על ההופעה של הבילויים בשני במוזיאון, מתישהו באוגוסט. אנרגיות מפוצצות! אוטו זבל מאדרפאקר!! אה, וגם, ההופעה של נועם רותם בעשן הזמן לפני כשבועיים, היה מדהים. קליפ השנה - כמעט לא ראיתי קליפים השנה, אבל ממה שראיתי אני בוחר בקליפ "בשורות רעות", רעיון מגניב וביצוע מעולה חיוך למרות הקדרות היחסית של השיר. ד"א, הייתי בהופעה שלו בעשן הזמן והוא היה רזה באופן מדאיג. הוא חי על סיגריות או משהו? יום טוב לכולם =]

dsol

New member
../images/Emo122.gif רשמתי כמה פעמים..._../images/Emo189.gif

סיכום אנטרנטיבי של אמנים שבחרו ליצור לא בשפה העיברית... וכל מה שרשמת זה אמנים ששרים בעיברית

mekl

New member
אחלה שאלון דודי!../images/Emo24.gif

זמר השנה - ברור שגבע...
זמרת השנה - דנה עדיני שאני מעריצה...
להקת השנה - אטליז...(די אני משעממת, אני אומרת את כל הדברים שאתם אמרתם:()אבל מלכת הפלקט קצת יותר! דיסק השנה - אמממ...מטרופולין- הסליל..(זה לא כזה אלטרנטיב...אז אם לא זה- מלכת הפלקט אח יפני, נועם רותם עזרה בדרך.) הופעת השנה - אני קטינה, הייתי ב3 הופעות בימי חיי..
קליפ השנה - אטליז- אטרקטיב- מדהים!

Zaccardor

New member
פנאן! באמת כיף

חייב לציין שזו השנה הראשונה שבאמת נחשפתי למוזיקה אלטרנטיבית בארץ לכן אין לי כ"כ אינדיקציה מה עשו השנה, פשוט בלעתי את כל הכמה שנים האחרונות. זמר השנה - אסף אבידן! (איזו התקדמות השנה מהEP למוג'וז, דיסק אוטוטו..) זמרת השנה - הדרה לוין ארדי (תהרגו אותי לא יודע מה היא עשתה השנה, אבל היא מדהימה) להקת השנה - funknstein (ששוב, חוץ מלהקפיץ לי את ה-אמאמאמא בכמה הופעות..לא עשו הרבה. בעצם סיבוב הופעות בחול אז מגיע כבוד) דיסק השנה - עמית ארז!!! הופעת השנה - פאנקנסטיין בבארבי, אסף אבידן והמוג'וז בתמונע?! נלך על אסף, למרות שפאנקנסטיין נתנו פייט עם האירוח של גבע. קליפ השנה - השובבים - חנייה מן ג'ה ('
') אגב, קחו עוד קטגוריה: חביב הקהל - שלי הוא עומר לשם..

bleeding guitar

New member
אני הולכת לצאת מאוד צפוייה ../images/Emo168.gif

זמר השנה - בלי צל של ספק גבע אלון זמרת השנה - אני הולכת בכיוון של הדרה - ומי ששאל הוציאה סינגל חדשה השנה ובעברית להקת השנה - לי בעיקרון עשו את השנה הפליינג בייבי, אבל מכיוון שהם לא הוציאו שום דבר חדש השנה אני אלך על אטליז דיסק השנה - יש ספק? wall of sound הופעת השנה - האיחוד של הפליינג

Karina85

New member
טוב, יש לי ווידוי

שמעתי מהרבה אנשים דברים טובים על אלון גבע אבל לא יצא לי לשמוע אותו (לפחות אני לא יודעת שזה הוא). מי מוכן לקחת על עצמו לעשות לי היכרות???

bleeding guitar

New member
זה גבע אלון קודם כל ../images/Emo168.gif

וחוץ מזה http://www.myspace.com/gevaalon אפשר לשמוע שם חלק מהשירים שלו, ניתן לשמוע את החידוש שלו ל- modren love בפרומואים של הוט3, והכי ניתן לראות אותו בהופעות אבל רק עוד שבוע אחד לפני שהוא נוטש אותנו לכמה חודשים טובים לטובת סיבוב הופעות בארה"ב

Karina85

New member
אני גם רוצה :)

זמר השנה - יש לי שניים - ג'קו אייזנברג וברי סחרוף אהוביי
זמרת השנה - האמת? קשה. אף אחת לא הרסה אותי השנה, לצערי. להקת השנה - הכנסייה... ות'אמת גם היהודים. דיסק השנה -הדיסק של ג'קו אייזנברג שיוצא מחרתיים במכירה מוקדמת!!! אתם לא מבינים איך אני מחכה לזה... לא יודעת אם אתם מכירים כל כך את המוזיקה של ג'קו, אבל יצא לי להיות בהופעות שלו עם חומר מקורי, וזה פשוט הולך להיות אלבום מעולה... הוא מלך, וגם ההרכב שלו... אני מחכה לו כל כך הרבה זמן!!!
הופעת השנה - הייתי בהופעת סוף סיבוב של ברי בבריכה באוניברסיטת תל אביב. אמרתי ברי, צריך עוד לפרט??? היה ענק, וגם הוא עשה את "אמונה עיוורת" וגם הוא עשה ביצוע נדיר ל"אין קץ לילדות"... משו בנזונה... בקיצור... אחחח ברי תחזור כבר להופיע!!! קליפ השנה - יש לי ווידוי, אני לא כל כך רואה קליפים...
אפשר להפוך את זה לשיר השנה? אז ככה, "שר שר" של ג'קו... "חופשי" של היהודים. בטח יש עוד מלא שאני לא נזכרת בהם כרגע.

dsol

New member
אלטרנטיבי אנשים ../images/Emo70.gif_../images/Emo189.gif

תקראו את ההודעה הראשית לפני שאתם סתם מגיבים.... אמנים שבחרו ליצור לא בעיברית

Karina85

New member
אופסי... ../images/Emo9.gif

ממש מצטערת, הייתי נלהבת מדי כנראה
תרגיש ממש ממש חופשי למחוק!!!

dsol

New member
טוב תורי הגיע ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

זמר השנה - קשה קשה.. לא יצא לי לשמוע הרבה, אבל נלך על גבע זמרת השנה - דנה עדיני... אומנם הדיסק שלה הוא ממש דיסק IZABO אבל זה הכי קרוב שנקבל השנה להקת השנה - אטליז
למרות כל ההחלפה של הסולניות
דיסק השנה - חוץ מהדיסק של דנה לא שמעתי דיסק במלואו... אז דנה הופעת השנה - לא הייתי בהופעות בסיגנון
עד כמה שזכור לי לפחות.. בעצם הופעה של אלטיז ! אבל לא מלאה
קליפ השנה - אטליז - אטרקטיב
הוא כזה מושלם !

אלטרנטיבי זה לטעמי. קצת שונה מכולכן :)

ויש רוקנרול בעברית. מי שחושב שלא, שיחפש באנטרטיקה. זמר השנה-המוכתר. אני מרשה לעצמי לשים אותו כי מהדיסק 'אני אישה' שלו שיצא השנה הוא באנגלית. אני חייב גם להוסיף את אורן ברזילי, סולנה של הקספרים, שלא מפסיק ליצור שירים מופלאים באנגלית. נסו במייספייס שלו, ולכשיימכר בארץ- דיסק מעולה של הלהקה הניו יורקית שלו שנקראת Beinlavain. הי איז פאקינד גוד. זמרת השנה-הדרה לוין. דיסק אחרון אמנם ב-06' אבל לא עולה לי לראש מישהי אחרת, מצטער. להקת השנה-קולולוש. גם יצא להם השנה דיסק שהוקלט בהופעה. דיסק השנה-בלקפילד-2. מוזר..נראה שחלפו 23 שנים. אבל זה יצא השנה. הופעת השנה-בלקפילד/קולולוש. קליפ השנה- לא בקי מספיק.

Tin Doll

New member
יאללה גם אני, אלטרנטיב אני אוהבת

זמר השנה - אסף אבידן. גבע ועמית ארז מקום שני... סורי. זמרת השנה - נועה בביוף. פשוט מדהימה להקת השנה - ממ אטליז. דיסק השנה - גבע אלון עם wall of sound ועמית ארז עם הדיסק החדש. הופעת השנה - אסף אבידן!!!!!! כל כך אבל. קליפ השנה - לא מבינה בקליפים

למעלה