סיכום שנת 2009 ופתיחת שנת 2010

../images/Emo124.gif סיכום שנת 2009 ופתיחת שנת 2010 ../images/Emo70.gif

אז ככה, משום שהפורום מאוד יבש, ואין הרבה שירשורים פעילים, וגם כמובן שמהסיבה הכי ברורה - מתחילה לה שנה חדשה, וגם עשור חדש - שנת 2010 !!! פתחתי את השירשור הזה, שהוא מאין סיכום כזה של השנה הזאתי, ושל העשור הכללי בנושא טוקיו-הוטל כמובן
וגם סיכום העשור שלכם.
סיכום שנת 2009 של ט"ה:
ציפיות לשנת 2010 מט"ה:
איחולים לט"ה לשנת 2010:
סיכום שנת 2009 שלי:
סיכום העשור שלי:
ציפיות לשנת 2010:
איחולים לשנת (לעצמך, ולכולם
) 2010:

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif שאלום! חזרתי XD

סיכום שנת 2009 של ט"ה: שנה מדהימה שאין כמוה! גם פרס להרכב המצטיין, גם 2 קליפים חדשים, גם אלבום חדש וגם חברה לגיאו! D: מזל"ט(וקיו) ללהקה המדהימה ואני מקווה שבין ימצא את המזל"ט (ג'ומבי) שלו בקרוב XD ציפיות לשנת 2010 מט"ה: שישארו מאוחדים! שלא יעזבו אותנו! שיומניוד סיטי יעבור גם פה ויצליח P: איחולים לט"ה לשנת 2010: שימשיכו להצליח ושלא יאבדו את הראש ואת עצמם עקב כך, שכל אחד מהם ימצא את האהבה האמיתית שלו, שנה פוריה, כיפית, בדיוק באורך המתאים, מלאה באושר, בריאות, כיף, אהבה וגם קצת יותר עושר P: (זה לא יזיק XP) ו...שישחררו עוד אלבום! XD ♥ סיכום שנת 2009 שלי: עבר מהר מידי אבל היה מעייף. בדיוק כמו כמה חלומות שהיו לי XD סיכום העשור שלי: מגיל 4 עד 14? התבגרתי מאוד (דא) ומאז 2007 לא הפסקתי להנות ^^, החכמתי ולמדתי מלאאאא דברים חדשים. ציפיות לשנת 2010: שנה פוריה, כיפית, מלמדת, בקצב הנכון, לא מעייפת מידי, לא לחוצה מידי. איחולים לשנת (לעצמך, ולכולם ) 2010: שהשנה הזו תתן לכולכם הרבה השראה, שנה מלאה באהבה, כיף חיים, לא מעייפת מידי, בדיוק בקצב הנכון, שנה שאפשר לנצל עד הסוף, תצליחו השנה בכל מה שתרצו והכי חשוב? Stay Humanoid XD

למעלה