סילבסטר 2008: בסימן רדיוהד!

dresner

New member
../images/Emo124.gifסילבסטר 2008: בסימן רדיוהד!

בהמשך להודעה של juventina, מצאתי לנכון לפתוח שרשור חדש לנושא הזה (בכל זאת, למען הרשמיות). המון אנשים ציפו לבשורה הזאת, שהגיע לבסוף היום מפי ת'ום באתר של הלהקה. תתחילו להתרגל לעובדה שלרדיוהד יש מעין ערוץ משל עצמם, שבאמצעותו הם יכולים לשדר לנו מתי שרק יחפצו, וככל העולה על רוחם. אז הפעם, הוחלט על תאריך ה-31 בדצמבר, ליל הסילבסטר. הופעה פרטית שלמה של רדיוהד שהוקלטה מראש, ללא פרסומות באמצע, עם ביצועי לייב של כל השירים מתוך In Rainbows, ועוד שאר הפתעות שהם בטח מכינים לנו. הנה שוב, הידיעה שהתפרסמה היום (תלחצו על הסרטון). ולמי שתוהה היכן ניתן יהיה לצפות בהופעה עצמה, אז התשובה לכך היא מאוד פשוטה: בדיוק באותו מקום שבו צפיתם ב-Webcast האחרון, באתר הבא: Radiohead.tv אז תכינו את עצמכם, רק חבל שלא נוכל לראות את זה ביחד במפגש שלנו מחר, לא נורא!

juventina

New member
אין לך מה לדאוג

זה יהיה בכל חור אחר כך. וזה גם ככה מוקלט (גם בשידור הראשון) אז אל תרגיש רע :)

Pygmy puff

New member
גם אני לא אוכל לצפות

אני בטיול של שבוע (לא גדנ"ע לפחות, למזלי) מבית הספר, וה-31 זה היום הולדת שלי. לעזאזל, אני מפסידה את מה שיכול היה להיות מתנת היומולדת הכי טובה ever. וגם הדיסקבוקס עוד לא הגיע...
בכל מקרה, תהנו מהשידור וכולי תקווה שמישהו יהיה נחמד מספיק להקליט ולהעלות לatease כמו שהיה עם הוובקאסט.

Latisia

New member
אה מגניב (=

אני כבר מחכה. דרך אגב, היום יש לי יומולדת (= 20 זה משונה. הו וקניתי לי לפטופ חדש בבוקסינג דיי שילשום (= היה מטורף ממש... מלא אנשים והנחות מטורפות. שבוע טוב .

Latisia

New member
תודה../images/Emo163.gif

הו ומחר ככול הנראה אני אלך לחגוג עם חברים במסעדה יפנים שבה שפים מבשלים את האוכל ממול (= ואז נלך לראות סוויני טוד!! זה צריך להיות סרט ממש טוב... טוב נו זה לא כזה מפתיע זה של טים בורטון (=

kittycatbone

New member
פאק נכון../images/Emo2.gif

היה כתוב לי בפייסבוק, אבל שכחתי
אעעע שריייי, מזל טוב!!
20 זה חתיכת גיל
ס'מוזר!!! בכל מקרה, המוני מזל טוב!!!
אני מאחלת לך הרבה בהצלחה בלימודים ובהכל!
מקווה שעוד ייצא לנו לדבר בקרוב כי הרי לא דיברנו כמעט כבר הרבה זמן!!! ו..זייהו!!
אולי יום אחד אפילו נפגש!!

Latisia

New member
אממ כמו להיות בן 19 אני מניחה

אין הרבה הבדל..... חחחח לא הרגשתי יומולדת ביומולדת שלי. זה משונה. משנה לשנה זה הופך להיות פחות ופחות מיוחד

dresner

New member
עדכון

הפעם יקראו למשדר בשם: "scotch_mist" (מי רוצה לנסות לתרגם את זה?), והוא נעשה לכבוד צאת המהדורה הפיזית של In Rainbows - כך לפי ת'ום יורק. מי שעדיין לא סגור על הזמנים: ובכן, השידור יתחיל בחצות שעון לונדון, מה שאומר: שתיים בלילה/לפנות בוקר אצלנו.

פוֹלי

New member
וואו, אני צריכה להודיע בעבודה שאני מגיעה

מאוחר ביום שלישי...

kittycatbone

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

אחלה דרך אגב!!! להתחיל את השנה החדשה אני חושבת, ולחגוג אותה! במיוחד מאחר ואני גמככה הולכת להיות לבד בבית באותו יום

למעלה