סינגל חדש לשלומי שבת

karoleking

New member
../images/Emo124.gifסינגל חדש לשלומי שבת../images/Emo124.gif

בשעה טובה ומוצלחת היום הושמע ברדיו דרום בתוכנית של דידי הררי סינגל חדש של שלומי. השיר נקרא "היידה", הוא במקור שיר טורקי של איברהים טטליסיס ושלומי חיבר לו מילים בעברית..מנגינה מדליקה, מילים מתוקות. תזכרו, זה הולך להיות להיט! שלומי, אני אהבתי!

orianush

New member
היידה היידה היידה היידה

"כמו שקדים הם שתי עינייךךךך....... היידליטיליליטילי
..." שמעתי את השיר שוב היום בלי הפרעות של דידי הררי ברקע
אחלה שיר, באמת יהיה להיט שלומי השמיע לי גם קטע מהגירסה הטורקית.. יפה... שיהיה בהצלחה!!! בעזרת השם מחר אני אעלה לכם תמונות מההופעה בכפר סבא ההופעה הייתה נחמדה.. הסאונד היה קצת מעפן אבל בסדר שלומי נשמה, תודה רבה רבה רבה!!!!

karoleking

New member
יהיה, יהיה...

אם שלומי בתמונה.. תמיד יהיה להיט..חכי תראי בחתונות...יעשו מיקסים וירקידו את כל הקהל...עוד תראי...טרפטוני 2! יוווו שלומי, כל כך רציתי להגיע לכ"ס היום...ונתקעתי בעבודה..איזה מבעס...

karoleking

New member
טוב תקשיבי...../images/Emo13.gif

מצאתי את הגירסה הטורקית של איברהים טטליסס...השמעתי לבעלי..ואמרתי לו ששלומי מבצע את זה בעברית...הוא נדלק...חבל לך על הזמן...אז חייבים להשיג את זה איכשהו כי אין לי סבלנות לחכות לדיסק..אז ילדונת תפעילי קשרים, ומהר...יש לי גם מכרים בטורקיה שחולים על שלומי והם חייבים לשמוע את זה...ברגע שהדיסק יוצא, סמכי עליי שהם מקבלים אותו בדואר אקספרס..

orianush

New member
תסתפקו ברדיו לבינתיים

משמיעים גם בתוכנית של ירון אילן שלומי עכשיו דיבר איתו ברדיו

itamarmal

New member
אנשים לא נרגעים אחרי השיר הזה..

כולם רוצים לשמוע שוב... דרך אגב פעם ראשונה שהשיר הושמע זה היה ביום רביעי שעבר חול המועד אצל דידי הררי יום לפני זה נסגרה ההקלטה עם שלומי ודידי.. דידי גנב את ההקלטה והשמיע ברדיו ואח"כ העביר לירון אילן.. כמו שאמרו לפני כל שיר של שלומי הולך היום להיט במיוחד שיר קיצבי שמתאים לאירועים.. דרך אגב ירון אילןן השמיע אותו פעמים כי כולם שלחו SMS חולה על שלומי "היידה.. היידה"

orianush

New member
הוא כל היום מתנגן לי בראש ../images/Emo13.gif

"יש לך עיניים מתוקות מיין...."

נו טוב יין הוא לא כזה מתוק ..., אפשר להוסיף

שבלי קשר ליין , שלומי מתוק אמיתי , מכונת להיטים מנוסה ומשומנת , עם קול מדהים , אין לי ספק שהאלבום החדש יזניק אותו שוב לפיסגת המצעדים המכירות והתודעה הציבורית , כאמן מוכשר ,מוביל , ומבוקש , כפי שראוי לזמר בליגה שלו
נ.ב - העברתי לדיסק את שלומי מתופף ( מהתוכנית של רבקה ) בשיר של מנור " דרך חדשה " אם תרצו העתק על דיסק אני אכין לכם לקיסריה ...

karoleking

New member
Nה אתה צריך שאין לך איתן?

אולי נוכל לדאוג לך גם...אם לא תדבר, לא נדע...

טוב , אני קצת מתבייש לספר לכם , אבל מאד הייתי

רוצה dvd של כל הקליפים של פבלו , אני מוכן להרוג כדי להשיג דבר כזה ...

karoleking

New member
אז תתחיל לארגן הכל במזוודות...

נעשה החלפות בקיסריה...או שאולי נפגש בשבת...אני אהיה כנראה באיזור שלך...אולי

orianush

New member
דרך אגב זה לא יכנס לדיסק...

זה תקליט שדרים ובהחלט שלומי מתוק אמיתי
ובטח שאנחנו רוצים העתק של הדיסק

למעלה