סירטון חדש - Let Me Live

The Immortal Me

New member
../images/Emo124.gifסירטון חדש - Let Me Live../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif

אתם תמיד צופים בסירטונים על כמה המכושפות מסכנות נורא, עם כל השדים הנוראיים האלה שתוקפים כל הזמן (אני מודה, אני חלק מהבעיה, לא הפיתרון)... אבל מה על השדים?! אתם שומעים אותם מתלוננים?!? ובכן, עכשיו תשמעו. הנה סירטון שמייצג את הדארק סייד, כי מעולם לא ראינו כמה השדים המסכנים האלה באמת סובלים כשהמכושפות מחליטות על קילינג ספרי חדש. והם לא עשו למכושפות כלום! להפך, אלו הן הבנות שאורבות להם, ומשמידות אותם, את הרכוש שלהם, את המשפחות שלהם... *סניףסניף* פרטים:
שיר: בהתחלה לוזר אין דה אנד של קווין, ומשך כל הסרטון לט מי ליב, של קווין.
נושא: הממ, מה שכתוב למעלה. סוף סוף ייצוג ראוי לשדים!
דמויות: שדים שונים ומשונים, ליאו והאחיות.
פרקים: בעיקר מעונה 7.
מה ניסיתי להוכיח לעצמי: שאני יכולה להכין סירטון ליפסינקינג! אני רציתי להכין המון זמן, ולא יצא, אבל עכשיו אתם סוף סוף זוכים לשמוע את קולו המדהים של קול (היחיד שאני יכולה להשוות לבריאן בלי להכאיב לעצמי).
תאריך יצירה: 30 ביוני.
ואחרי החפירה, הנה הקישור: http://www.youtube.com/watch?v=Enz7OIoo6rM. אה, ומצטערת על זה שהכתוביות יצאו מטושטשות (יוטוב, וזה...), אבל מבינים את הכוונה של הסירטון הזה לאוד נ' קליר בכל מקרה... XD טוב, אני נורא צחקתי ממנו, מקווה שגם אתם תהינו! ולא לשכוח להגיב!
אה, ואם מישהו רוצה לראות עוד סירטונים שלי, עשיתי מתיחת פנים שלמה לצ'אנל שלי, אתם מוזמנים להסתובב שם... רוני
.

The Immortal Me

New member
אוקי, שאלה לכולם - מי פה יכול להכין סרטונים?

פשוט תסמנו
, כי אני רוצה להרים פה תחרות סרטונים קטנה (לורד נואוס אני צריכה אתגר לקיץ...) ושבועית, לפי נושאים, ואז הגולשים שלא מכינים סרטונים יוכלו להצביע למנצח, והוא יבחר את הנושא לסירטון בשבוע הבא! מה דעתכם?

pilot promo

New member
אני מכין אבל אני לא מפרסם אותם בפורום

וגם כל עניין התחרויות סרטונים נהיה כבר ממש מאוס ביוטיוב וגם בפורומים אחרים שאני כותב בהם (תנסי לחפש charmed contest ביוטיוב ותראי כמה דפים זה ימצא לך...)

The Immortal Me

New member
O: יש תחרות סרטונים של מכושפות שרצה../images/Emo210.gif

עכשיו? תביא לי קישור! אה, ולמה אתה לא מפרסם בפורום?

pilot promo

New member
כי אני לא כותב כל כך הרבה בפורום

כמו שאני כותב בפורומים אחרים..... ובנוגע לתחרות-אני אחפש ואשים כאן קישור עוד דקה.. (ואם אנ יכול לייעץ-תשימי את הסרטון שעשית עם bame it on the weather man....את עשית אותו נכון?)

The Immortal Me

New member
כן, אני עשיתי, ותודה על הקישור!../images/Emo210.gif

למרות שאני רוצה להכין סרטון חדש כבר... P:

pilot promo

New member
ואגב-מצאתי אתר הרבה יורת מיוטיוב לסרטונים...

הפאק היחיד הוא שאפשר להוריד ממנו..-veoh.com

always be me mc

New member
למה זו בעיה שאפשר להוריד אותו?

לדעתי זה מצויין(*עוד מתאבלת על הסירטונים הראשונים שלי שאבדו*
)

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif

ובואו נגיד שחזרתי לפורום לזמן מה(כי למען האמת קצת התגעגעתי
)

always be me mc