The Immortal Me
New member
../images/Emo124.gifסירטון חדש - Let Me Live../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif
אתם תמיד צופים בסירטונים על כמה המכושפות מסכנות נורא, עם כל השדים הנוראיים האלה שתוקפים כל הזמן (אני מודה, אני חלק מהבעיה, לא הפיתרון)... אבל מה על השדים?! אתם שומעים אותם מתלוננים?!? ובכן, עכשיו תשמעו. הנה סירטון שמייצג את הדארק סייד, כי מעולם לא ראינו כמה השדים המסכנים האלה באמת סובלים כשהמכושפות מחליטות על קילינג ספרי חדש. והם לא עשו למכושפות כלום! להפך, אלו הן הבנות שאורבות להם, ומשמידות אותם, את הרכוש שלהם, את המשפחות שלהם... *סניףסניף* פרטים:
שיר: בהתחלה לוזר אין דה אנד של קווין, ומשך כל הסרטון לט מי ליב, של קווין.
נושא: הממ, מה שכתוב למעלה. סוף סוף ייצוג ראוי לשדים!
דמויות: שדים שונים ומשונים, ליאו והאחיות.
פרקים: בעיקר מעונה 7.
מה ניסיתי להוכיח לעצמי: שאני יכולה להכין סירטון ליפסינקינג! אני רציתי להכין המון זמן, ולא יצא, אבל עכשיו אתם סוף סוף זוכים לשמוע את קולו המדהים של קול (היחיד שאני יכולה להשוות לבריאן בלי להכאיב לעצמי).
תאריך יצירה: 30 ביוני.
ואחרי החפירה, הנה הקישור: http://www.youtube.com/watch?v=Enz7OIoo6rM. אה, ומצטערת על זה שהכתוביות יצאו מטושטשות (יוטוב, וזה...), אבל מבינים את הכוונה של הסירטון הזה לאוד נ' קליר בכל מקרה... XD טוב, אני נורא צחקתי ממנו, מקווה שגם אתם תהינו! ולא לשכוח להגיב!
אה, ואם מישהו רוצה לראות עוד סירטונים שלי, עשיתי מתיחת פנים שלמה לצ'אנל שלי, אתם מוזמנים להסתובב שם... רוני
.
אתם תמיד צופים בסירטונים על כמה המכושפות מסכנות נורא, עם כל השדים הנוראיים האלה שתוקפים כל הזמן (אני מודה, אני חלק מהבעיה, לא הפיתרון)... אבל מה על השדים?! אתם שומעים אותם מתלוננים?!? ובכן, עכשיו תשמעו. הנה סירטון שמייצג את הדארק סייד, כי מעולם לא ראינו כמה השדים המסכנים האלה באמת סובלים כשהמכושפות מחליטות על קילינג ספרי חדש. והם לא עשו למכושפות כלום! להפך, אלו הן הבנות שאורבות להם, ומשמידות אותם, את הרכוש שלהם, את המשפחות שלהם... *סניףסניף* פרטים: