סכמ"ע-סיכום עונה 6 האנטומיה של גריי

../images/Emo124.gifסכמ"ע-סיכום עונה 6 האנטומיה של גריי

זה סיכום כללי לעונה,ולא סיכום על דמויות(לזה נקדיש שירשור מיוחד נפרד,שכל אחד ייקח דמות וייסכם איך העונה עברה עליו) כדאי כמובן לפרט ולסמן ספויילרים!ולהוסיף עוד קטגוריות...
הדמות הראשית:
הדמות המשנית:
השחקן\ית המוצלח:
הזוג:
החברות:
הסיפור הרפואי:
הסיפור הלא-רפואי (של הדמויות הקבועות):
ההפתעה הגדולה:
הדבר המעצבן:
הרגע העצוב:
הרגע השמח \ המצחיק:
הפרק:
הציטוט:
האם העונה הפתיעה אתכם לטובה/לרעה?
ומה הייתם רוצים לראות/חושבים שיקרה באנטומיה בעונה הבאה(פינת הניחושים):
איזה ציון הייתם נותנים לעונה מ-1-10?
עוד משהו?

ספתח ../images/Emo140.gif (כולל ../images/Emo58.gifים)

הדמות הראשית: מרדית', דא!
הדמות המשנית: אייבורי החתייייייך.
השחקן\\ית המוצלח: ללא ספק, אריזונה
הזוג: מרדר
החברות: כריסטינה ומרדית' המדהימות.
הסיפור הרפואי: ואו, תלוי. נורא תלוי. בעיקרון ריגש אותי מאד הקטע עם הבחור השמן רצח. זה היה כזה יפה לראות איך כולם מיהרו לשפוט אותו ואת אשתו (הכוסית אש) וכמה מוזר זה היה נראה, ואיך היא הגיבה... בכלל ואו
מאד מציאותי לצערי.
הסיפור הלא-רפואי (של הדמויות הקבועות): ההפלה של מרדית'.
ההפתעה הגדולה: דפקו כדור לריד בראש!!!!
הדבר המעצבן: כל סצנה של טדי ואוון המרגיזים
הרגע העצוב: seriously? ברור שכשמר צרחה לו "don't you dare die on me!"
הרגע השמח \\ המצחיק:
אמנם לא הכי מצחיק, א-ב-ל... אותי זה קרע... דרק שוכב על מיטת הניתוחים עם כדור בחזה, אמור למות מכאבים, כולו נראה מסומם ומסטול, ומה מעניין אותו? שמר תנשק אותו. איי. איזה עולם
הפרק: 24!
הציטוט: ''I can't do this if you're in there with your big, sad, don't-kill-McDreamy eyes'
'
האם העונה הפתיעה אתכם לטובה/לרעה? הסיום שלה בהחלט כן. (לטובה)
ומה הייתם רוצים לראות/חושבים שיקרה באנטומיה בעונה הבאה(פינת הניחושים): בייבי דנדש למרדית' ודרק (חסר להם שלא
, בייבי דנדש לקאליזונה... כל השאר, מבחינתי פתוח...)
איזה ציון הייתם נותנים לעונה מ-1-10? 7
עוד משהו? שיהיה אחלה יום.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ellendili

New member
איזה קטע

ציטתתי(ככה מאייתים?) בדיוק אותו משפט בלי לקרוא את ההודעה שלך קודם
אין על כריסטינה

YuvalSP

New member
../images/Emo58.gif סיכום עונה כמו שצריך!

סימנתי בדיוק איפה יש ספוילרים ואיפה אין
הדמות הראשית: כריסטינה- הקונפליקט שלה, של הבחירה בין אואן לטדי- ממש מעניין! ובפרק סיום היא היתה ממש תותחית!
הדמות המשנית: מרדית, כי אני אוהבת אותה D: ובגלל הפרק סיום!
השחקן\\ית המוצלח: אני אגוון- סנדרה או ואלן פומפאו היו מדהימות, אבל הכבוד ינתן לקים רייבר (טדי)- שחקנית חדשה ומוצלחת
אני אוהבת את הליהוק שלה!!
הזוג: קאלי ואריזונה. עד העונה הזאת לא הצלחתי להתחבר אליהן בכלל ובעונה הזאת הן ממש גרמו לי לאהוב אותן!
החברות: כריסטינה ומרדית! הן מדהימות
הסיפור הרפואי: יש המון!!!
העונה הזאת היתה מלאה בסיפורי נסים בלתי אפשריים
* פרק 16: כריסטינה, טדי ולקסי משתילות ריאה שהן חידשו :) * פרק 15: הפרק עם ההרצאות, כשקאלי החזירה לבן אדם את האפשרות ללכת על הרגליים * פרק 3: (זה היה לפני שנים
) הנער הסכיזופרני שביילי טיפלה בו, וגם האמא היתה צריכה לעבור טיפול והם איכשהו היו צריכים לטפל בשניהם בו זמנית! * פרק 7: ה-פרק של פטריק D: כשהוא היה צריך לטפל באייסק עם הגידול בעמוד השדרה. * פרק 21: בן אדם מאוד מאוד מאוד שמן :) * ואיך אפשר בלי: השתלת הכבד של תאצ'ר מתחילת העונה
הסיפור הלא-רפואי (של הדמויות הקבועות): יש את המיזוג בין הבתי חולים שזה אחד הסיפורים החשובים בעונה
אהבתי את הויכוח בין קאלי ואריזונה על תינוק, את משולש האהבה בין טדי, אואן וכריסטינה ואת הסיפור של הסוף עונה.
ההפתעה הגדולה: ההופעה הפתאומית של סלואן. זה אחד הדברים הבודדים שלא ידעתי עליו לפני שהוא שודר, כך שהוא באמת היה הפתעה בשבילי
הדבר המעצבן: הצ'יף
העזיבות והחזרות של איזי כל העונה, והמרסי ווסטרס- למרות שהתרגלתי אליהם- זה לא מונע את העובדה שהם עיצבנו אותי במשך העונה
הרגע העצוב: זו היתה אחת העונות העצובות
(*סניף סניף*) * הלוייה של ג'ורג' * ההפלה של מרדית * המוות של צ'ארלי- לא אהבתי אותו כל העונה, אבל המוות שלו היה עצוב מידי בשבילי ואפילו בכיתי... * העזיבה הפתאומית של איזי! הייתי בהלם שהיא פרשה מהסדרה. * הפרידה הקצרה של אריזונה וקאלי
העיקר שבסוף הן חזרו להיות ביחד
* כשגארי קלארק ירה בדרק!
* כשמרדית ניסתה לגרום לדרק להשאר ער (http://www.youtube.com/watch?v=KBPGGrQyflk) - לדעתי המשחק לא היה הכי מוצלח יחסית לפרק, אבל זאת עדיין אחת מהסצנות הכי עצובות.... * לא ידעתי לאן להכניס את זה- כשמרדית אומרת לתאצ'ר שהיא תסכים לתרום לו כבד רק בגלל שהיא רוצה שלקסי תהיה מאושרת, לא בגלל שאכפת לה ממנו.
הרגע השמח \\ המצחיק: * זה מאוד מאוד אירוני: הלוויה של ג'ורג' * ההשתלה של סלואן: כריסטינה רצתה להשתתף בניתוח מאוד מסובך ולהפתעתה מצאה חולה שהיא ממש לא ציפתה לו
(http://www.youtube.com/watch?v=GQfSqqtcL8s) * הרגע השמח: כריסטינה וג'קסון מחזירים את החוטים ללב של דרק בפרק 24. * הפיטורים של אפריל בתחילת העונה העונה. חבל שזה לא נשאר ככה
הפרק: קשה לי לבחור פרק אחד ספציפי
אפשר להגיד כמעט כל כולם שהם היו הכי טובים. אבל הפרקים הכי זכורים הם פרקים 23 ו24.... |סופילר| הציטוט: MCDREAMY IS BEING A MCASS!! "fine, done, take him" -נשארתי בהלם מהסצנה הזו 0-0 (http://www.youtube.com/watch?v=fu5RodGHcYA) יש לי זיכרון של דג- אני בטח אזכר יותר מאוחר בעוד קטעים...
האם העונה הפתיעה אתכם לטובה/לרעה? שאלה טובה... אני עדיין לא מעכלת חלק מהדברים שקרו
אני חושבת שחלק היו לטובה אבל חלק נכבד מההפתעות בעונה לא תרמו הרבה
(לדוגמה: כל האלף ואחת דמויות חדשות)
ומה הייתם רוצים לראות/חושבים שיקרה באנטומיה בעונה הבאה(פינת הניחושים): אני רק רוצה לראות את דרק ואלכס בריאים ושלמים
איזה ציון הייתם נותנים לעונה מ-1-10? 6/7
עוד משהו? לא היתה שאלה מה היה הקטע הכי מותח! אבל למרות שלא שאלתם אני אענה
הקטע בסוף העונה שבו אואן נכנס לחדר וגארי קלארק מאיים על כריסטינה וג'קסון ואז הוא עומד לירות במרדית אבל הוא יורה באואן
(http://www.youtube.com/watch?v=xaiXyuBreag)
+ העונה לא היתה מאוד מוצלחת לדעתי. היו יותר מידי דמויות ויותר מידי סיפורים שהסתבכו אחד בשני- אבל הכותבים הצליחו לצאת מכל הסיפורים ובגדול :) היו יותר מידי ניסים רפואיים- כדאי להוריד קצת במינון. אגב, זה היה מאוד צפוי שדרק לא ישאר צ'יף לנצח! שונדה פשוט היתה חייבת למצוא סיפור כדי להוריד אותו מהתפקיד. אני מחכה לעונה 7....

ellendili

New member
צודקת!

לגמרי שכחתי את הסיפור הרפואי מההרצאה של קאלי, זה היה ממש מגניב!

ןספויילרן סיכום לעניין!

הדמות הראשית:דרק שפרד,לחלוטין ראינו אותו הרבה(במיוחד בעקבות ההריון של אלן פומפאו)דמות מרכזית בהרבה פרקים(ע"ע הפינאלה)
הדמות המשנית:מארק סלואן-ראינו אותו יותר העונה,ולמרות כל מה שקרה הוא נשאר עדיין אותו מק'סטימי,ואני אוהבת אותו על זה.
השחקנית המוצלחת:כריסטינה, ללא ספק,לא חסרים הסברים.מצחיקה,חברת אמת,מה לא?אהבתי את הקטע שהיא אמרה שהיא די מקווה שיקרה משהו למר-דר ואז היא תקבל את הילד ותחנך אותו לפי עדיפויות.משחק מעולה,מגוון,מדהים.
הזוג:טדי ומארק,התחילו בשונה מכל ההתחלות של מארק עם בנות(אההמ)זוג יפה,חבל שלא יהיה להם המשך,הרבה יותר מתאימים בעיניי מלקסי ומארק. נ.ב זה כמובן הזוג אחרי מר-דר הניצחיים,כן?!
החברות: נו...מארק וקאלי,נדיר לראות חברות כזאת,ונתינה כזאת בין חברים שאינם בני אותו מין(לגדל את הנכד של סלואן ביחד...)
הסיפור הרפואי:דפנטלי,הגידול של אייזיק,מרתק ומדהים,הלוואי והרפואה באמת תתקדם ככה,ושרופאים לא ירימו ידיים ממטופלים קשים.
הסיפור הלא-רפואי:ההפלה של מר.
ההפתעה הגדולה:הביקור של אח של אלכס וכל הסיפור שבעקבותיו(שהוא היה בבית אומנה,ושהוא לא בא הבייתה 7 שנים וכו')
הדבר המעצבן:אפריל קפנר.נקודה!
הרגע העצוב:ההפלה של מר',העזיבה של איזי(הדמות,לא השחקנית...)
הרגע השמח-המצחיק:היו הרבה,קאלי וכריסטינה בוכות על קערת דגנים,מר מגלה שהיא בהריון,איזי חוזרת,רגעי מר-דר(מיסיס שפרד,בבראנצ' הזה שהיא הלכה אליו http://www.youtube.com/watch?v=cvDLHEMORCE&NR=1 ) ועוד
הפרק:הפינאלה,הגידול של אייזיק
הציטוט:למי שזוכר: he stole my surgery שמר' אמורה לעשות איזה משהו בניתוח נוירו עם הצל של שפרד ושפ' מקנא בגלל כל עבודת הניירת שלו ומבצע את הנתוח בעצמו והיא צועקת את זה ליד התחנה של האחיות שהוא גנב לה את הניתוח,חמוד!
האם העונה הפתיעה: כן העזיבה של איזי,וובר מפסיק להיות צ'יף,בסה"כ עונה מעניינת וזה מה שחשוב.
מה הייתי רוצה לראות:נו,סירייסלי?טוב אז ככה,שונדה הטי אזנך:מר בהריון.מארק וטדי,גקסון וכריסטינה,מקרים רפואיים מעניינים,לראות קצת יותר מדי פעם את המשפחות של הרופאים.
ציון מ- 1-10: 8
עוד משהו:מחכה לעונה הבאה

רוי82

New member
סיכום עונה

הדמות הראשית:כריסטינה/אריזונה/קאלי הדמות המשנית" אייברי השחקנית המוצלחת: כריסטינה/אריזונה הזוג המוצלח: קאלי ואריזונה החברות: כריסטינה ומרדית הסיפור הרפואי :האיש המאוד מאוד שמן ואופן ההתייחסות של הצוות אליו ואופן ההתמודדות של אשתו ושלו עם כך הסיפור הלא רפואי : איזי וקארב ועזיבתה של איזי/המשולש כריסטינה/אואן/טדי/הפרידה והקאמבק של קאלי ואריזונה ההפתעה הגדולה: הדבר המעצבן: אפריל קפנר הרגע העצוב: ההפלה/הפרידה של קאלי ואריזונה/המבט של מארק כאשר לקסי אומרת לקארב שהיא אוהבת אותו הרגע השמח/מצחיק: רגע מצחיק היה הטיול של מרדית וכריסטינה כאשר כל בית החולים בעוצר/ הבכי של קאלי וכריסטינה בתחילת פרק 23 הפרק: 23-24 האם העונה הפתיעה אותכם לטובה/לרעה: סופה של העונה (לאחר הפגרה) הפתיע לטובה. מה הייתם רוצים ךראות/חושבים שיקרה באנטומיה בשנה הבאה: תינוק למר/דר, תינוק לאריזונה וקאלי, מארק ולקסי חוזרים להיות ביחד, כריסטינה נפרדת מאואן, אייברי וכריסטינה ביחד... ציון לעונה: 8

ellendili

New member
../images/Emo58.gif

דמות ראשית: אלכס! למרות שכריסטינה הייתה תחרות רצינית אבל בכ"ז אלכס. הוא התפתח יותר מכולם ונחשפנו לצדדים חדשים שלו. דמות משנית: אייזק- העובד עם הסופר-מגה גידול בעמוד השדרה, שחקן טוב וסיפור יפה, אהבתי את הדיאלוגים שלו עם דרק "תישן על זה, נדבר עוד מחר..."
השחקנים המוצלחים: התלבטות בין פטריק דמפסי לסנדרה או- שניהם מדהימים בעיני ואין סצנות שלהם שמשוחקות מתחת למעולה! הזוג: הייתי רוצה להגיד מר-דר אבל לא ראינו אותם הרבה העונה... אני לא מעריצה גדולה של קאלי ואריזונה.. מארק ולקסי זה בכלל
... אותו דבר לגבי אלכס ולקסי כי מגיע לו יותר מהנעל הזאת... בטוח לא אואן וכריסטינה כי משהו שם לא עבד טוב העונה... אז נשאר... מארק וטדי (נחשב זוג?) החברות: ללא שום ספק או תחרות מר' וכריסטינה. הסיפור הרפואי: לא זוכרת את כולם אבל כבר הזכרתי את המגה-גידול. האיש המאוד מאוד מאוד שמן עם אישתו המאוד מאוד רזה ויפה גם היה מגניב. טוב ומשפ' קלארק אבל זה רק בדיעבד למה שהסיפור הזה הוביל... הסיפור הלא רפואי: האח של אלכס וכל ההיסטוריה שלו. תוספת שלי- הסיפור הלא רפואי הגרוע ביותר: כל האופרת סבון עם ליטל סלואן ווליטל-ליטל סלואן. איכס. הסיפור הגרוע ביותר בתולדות האנטומיה. ההפתעה הגדולה: ממ..נראה לי שמק'בייבי וההפלה... לא חשבתי שיהיה הריון ובטח לא חשבתי שכך הוא יגמר. הדבר המעצבן: ההתנהלות של ריצ'ארד מתחילת העונה ועד הפרקים האחרונים כשהוא התחיל להתנהג שוב כמו בנאדם, חוסר ברגעי מר-דר, אפריל קפנר!!! הרגע העצוב: כמובן ההפלה, נראה לי שזהו...כמו שאמרתי אני לא כ"כ אוהבת את קאלי ואריזונה אז הדרמה סביבן לא עשתה לי יותר מדי...גם סיפורים רפואיים מרגשים לא זכורים לי ממש...אה! כשכריסטינה נשברת ובוכה שהיא מתגעגעת לבורק כי איתו היא החזיקה לב בכל יום... סצנה יפה. הרגע המצחיק: כריסטינה מחקה את הנאום של ג'קסון בהשראת סבא שלו
זה מה שקופץ לי לראש עכשיו אבל בטח היו עוד... בפרק האחרון היו הרבה.."שניכם שונאים עוף- דברו על זה", "נקווה שיהיה לו השיער של דרק", תפסיקי לבכות! לא את.."
הרגע השמח: הורגים את ריד! סתם...לא יפה.. היה קטע חמוד בערב בנות במגרש בייסבול
הפרק: ברור שהפינאלה!!! הציטוט:מר:"תצטרך לפצות אותי על זה עם ממש הרבה סקס!" דרק: "yes dear" + חיוך מקדרימי מקסים
כריסטינה: "don't look at me with your -big-sad-please don't kill McDreamy- eyes" (לא במדוייק) תחילת העונה הפתיעה לרעה והייתה ממש חלשה אבל החל מפרק 14 בערך זה רק הלך והשתפר, פרק הסיום היה מדהים!!! ניחושים להמשך:עונה 7 לא תתחיל בדיוק ברגע שעונה 6 נגמרה אלא כעבור זמן מה, ריצ'ארד יחזור להיות צ'יף (אני בעד), מארק ולקסי יחזרו (אני נגד!), יהיה מק-הריון (נראה לי שבעד... אם לא יהפכו את זה למרכז הסדרה), אולי אלכס יהיה עם אפריל..? נראה לי המועמדת היחידה שנשארה רווקה... טוב חוץ מטדי אבל היא לא ממש שמה עליו... בינתיים זהו... ציון כללי:ממ.. נראה לי 7.5 בגלל ההתחלה החלשה. סליחה על הבור נפט שנהיה פה מהקדיחה..

TetiBETTY

New member
לפני שאני עונה, שמתי לב למשהו...

הסצנה שבה אריזונה נכנסה לחיינו הייתה כביכול שולית, באיזה סמול-טוק עם קאלי בשירותים של הבר של ג'ו.. והויכוח שלהן על כן להביא ילדים-לא להביא ילדים, גם הוא התחיל מסצנה כביכול שולית... בפרק 17 כשקאלי מנסה לבנות את הסחוס, וכשהיא סוף סוף מצליחה היא מאושרת ואומרת לאריזונה שהיא ממש הפכה לאדם בריא , שהיא נתנה עצות לזוגיות לאנשים מה שפעם אין מצב שהיה קורה.. והיא ממשיכה(בערך) "אנחנו מדהימות. יהיו לנו ילדים מדהימים..." ואריזונה עונה "את צודקת לגבי הכל.. אבל ילדים? יאק! איכס! לא!" ומשתי משפטים קטנים התבססה מערכת שלמה של עוד 7 פרקים... מדהים.

Alm0st Happy

New member
מסכמת.. ../images/Emo135.gif../images/Emo58.gif

הדמות הראשית: כריסטינה וקאלי.
הדמות המשנית: ג'קסון אייברי
השחקן\\ית המוצלח: סנדרה או ופטריק דמפסי.
הזוג: קאלי ואריזונה. את אוון וכריסטינה אני לא אוהבת, מר ודר בקושי הורגשו העונה..
החברות: מר וכריסטינה, כאילו COME ON!!!
הסיפור הרפואי: החולה של אלכס מפרק 22, היילי, ששמעה את כל מה שקורה לה בגוף וחשבו שהיא סכיזופרנית.
הסיפור הלא-רפואי (של הדמויות הקבועות): סלואן סלואן וסאגת התינוק.
ההפתעה הגדולה: האמת לא הייתה עונה כל כך מפתיעה.. (להוציא את פרקי הסיום).
הדבר המעצבן: מעבר לרמה הירודה יחסית של העונה? אוקי- שהרגו את מר ודר העונה, שדחפו לקאלי ואריזונה את סיפור התינוק המונפץ הזה בשביל הדרמה, ועל הדרך פשוט שינו לאריזונה את האופי, שכריסטינה והאנט עדיין ביחד, אפריל קפנר, שאיזי עזבה...
הרגע העצוב: ההפרידה של קאלי ואריזונה.. כל כך עצוב!! כמה יבבתי שם (היו חייבים לשדר את הפרק הזה ביום שאני וחבר שלי נפרדנו?!?!).
הרגע השמח \\ המצחיק: שמחים- מר בהריון, האפי אנדינג לקאלי ואריזונה, נראה לי זהו.. עונה קודרת משהו.. מצחיקים- כריסטינה עושה ברוגז ולא יושבת איתם בשולחן כי מר לא מדברת איתה על אוון, לקסי והטיטולים (וואי זה נראה מזמן אבל זה קרה העונה!!), הצחוקים בהלוויה של ג'ורג'...
הפרק: ספיישל פתיחת העונה היה טוב, הפרק עם אייזיק היה מעולה, ספיישל הפינאלה. אלה שלושת הפרקים היחידים שעומדים בסטנדרט של האנטומיה בעונה הזאת.
הציטוט: בהחלט מה שאייזיק אמר לדרק לפני הניתוח, ואני אשים פה את הציטוט המלא כי הוא כל כך מדהים-
If you get in and it’s too complicated, cut the cord. Paralyze me if you must. I survived a war, did you know that? I survived a war where they put bodies into mass graves where there’s once a playground. I survived the death of my family, my parents, my brothers and sisters. Then I survived the death of my wife and child when they starved to death in a refugee camp. I survived the loss of my country, of hearing my mother tongue spoken, of knowing what it feels like to have a place to call home. I survived and I will survive the loss of my legs. If I have to. I’ll survive it. Ok? But Derek there is always a way, when things look like there there’s no way, there is a way. To do the impossible, to survive the un-survivable, there’s always a way. And you, you and I have this in common – we’re inspired. In the face of the impossible, we’re inspired. So if I can offer one piece of advice to the world’s foremost neurosurgeon, today if you become frightened, instead become inspired
האם העונה הפתיעה אתכם לטובה/לרעה? אני חייבת להגיד שלרעה.. הייתה פתיחה יפה, זה התדרדר מהר מאד וכבר כמעט התייאשתי.. ג'ורג' ואיזי היו חלק חשוב מהסדרה ולקח לי הרבה זמן להתרגל לזה שהם לא שם.. פרק הסיום הוכיח לי שלתסריטאים עוד לא נגמר הסוס אבל אני מאד מאד מקווה שעונה 7 תתעלה על הביזיון שהלך בעונה השישית.
ומה הייתם רוצים לראות/חושבים שיקרה באנטומיה בעונה הבאה(פינת הניחושים): או. הפינה המועדפת עלי
ככה- ריצ'רד יחזור להיות הצ'יף, דרק יחזור להיות ראש נוירו.. אולי נראה דארק אנד טוויסטי דרק (לא השתגעתי על הזקן, אבל נו..) מטראומת הירייה- זה יכול להיות מגניב.. אייברי יהיה בזוגיות (הלוואי ועם כריסטינה, אבל גם אם לא- זוגיות תהיה) מר ודר יעבדו על מקבייבי. סלואן ולקסי יחזרו. אלכס יחזור להיות שרמוטה. המממ זהו פחות או יותר.
איזה ציון הייתם נותנים לעונה מ-1-10? 10 לפרק הסיום, 2 לעונה עצמה..
עוד משהו? וואלה לא

למעלה