ספיישל רדיוהד נוסף למעוניינים, יתקיים היום ברדיו ירושלים, 101FM, בחצות
V V e g New member 26/6/07 #1 ../images/Emo124.gifספיישל רדיוהד נוסף../images/Emo124.gif למעוניינים, יתקיים היום ברדיו ירושלים, 101FM, בחצות
../images/Emo124.gifספיישל רדיוהד נוסף../images/Emo124.gif למעוניינים, יתקיים היום ברדיו ירושלים, 101FM, בחצות
W WundeRKind New member 26/6/07 #3 אפשר לשמוע/להקליט מכאן../images/Emo105.gif: http://www.my-music.co.il/
W WundeRKind New member 27/6/07 #5 מה היה השיר הראשון ששמו../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo105.gif ומזה הקאבר המוזר הזה לפרנואיד
מה היה השיר הראשון ששמו../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo105.gif ומזה הקאבר המוזר הזה לפרנואיד
L LimiMimi New member 27/6/07 #6 קאבר די הזוי למרות שסיה היא אחלה אחלה של זמרת. [וכל השירים שלה נשמעים אותו דבר אבל ניחא]
K kittycatbone New member 28/6/07 #8 הו, לא יכלתי לשמוע את הספיישל כי אני הייתי בהופעה של אוונסנס (ואם אין לכם מילה טובה להגיד פשוט שאש.) בכל מקרה, הקאבר הזה של סיה בהחלט מוזר! אבל ממש טוב לדעתי!!!! הקול שלה מזכיר קצת את טורי איימוס לדעתי
הו, לא יכלתי לשמוע את הספיישל כי אני הייתי בהופעה של אוונסנס (ואם אין לכם מילה טובה להגיד פשוט שאש.) בכל מקרה, הקאבר הזה של סיה בהחלט מוזר! אבל ממש טוב לדעתי!!!! הקול שלה מזכיר קצת את טורי איימוס לדעתי
V V e g New member 1/7/07 #11 הייתי אמור לעלות לשידור לומר כמה מילים, אבל נודע לי מאוחר מדי. לפחות ככה יכלתי לספר לכם על הספיישל, שמח שחלק שמעו, הוא היה לא רע למען האמת.
הייתי אמור לעלות לשידור לומר כמה מילים, אבל נודע לי מאוחר מדי. לפחות ככה יכלתי לספר לכם על הספיישל, שמח שחלק שמעו, הוא היה לא רע למען האמת.
V V e g New member 3/7/07 #13 אני בספק אבל אני יכול לבדוק. אבל זה באמת מעניין? כאילו, בעיני זה נחמד לשמוע בשידור חי, זה מעביר את הזמן, ונחמד שמישהו מגיש את זה. אבל בתור משהו לאסוף...לא יודע. זה לא שהשמיעו שם משהו שלא שמעת או לא תוכל להשיג בעצמך
אני בספק אבל אני יכול לבדוק. אבל זה באמת מעניין? כאילו, בעיני זה נחמד לשמוע בשידור חי, זה מעביר את הזמן, ונחמד שמישהו מגיש את זה. אבל בתור משהו לאסוף...לא יודע. זה לא שהשמיעו שם משהו שלא שמעת או לא תוכל להשיג בעצמך