סקרון לחג ה

../images/Emo124.gifסקרון לחג ה../images/Emo155.gif

* מי התכונן לחג עם תכשיט חדש ? * מי עומד מול המבחר ולא יודע מה לבחור
? * ומי איבד את המוזה ? ואם נבחר התכשיט המיוחל נשמך לראות

והתשובות שלי ../images/Emo13.gif

מי התכונן לחג עם תכשיט חדש ? אני
* מי עומד מול המבחר ולא יודע מה לבחור ? לא נשאר לי מבחר כל כך כי זה קשור לשאלה 3. * ומי איבד את המוזה ? אבדה אבל היום דיגדג לי בידיים ואצתי לקנות חרוזים חדשים (לא שחסר בסטוק
אבל שיהיה
ואם נבחר התכשיט המיוחל נשמח לראות - תמונה שאסיים.

wildspirit

New member
והתשובות שלי ../images/Emo3.gif

מי התכונן לחג עם תכשיט חדש? - אני אני אני
מי עומד מול המבחר ולא יודע מה לבחור? - אני אני אני
מי איבד את המוזה? - אני
טוב ועכשיו קצת ברצינות: לא התכוננתי הלוואי שהיה לי זמן למען האמת יש לי מבחר ובאמת אין לי מושג מה לבחור ואני ממש מתה להכין לי משהו ליום חמישי - כי ביו חמישי זה היום המיוחל שחיכיתי לו כל כך כבר 4 חודשים

wildspirit

New member
למען האמת לא נשאר לי כח

אני גמורה מותשת נופלת עוד מעט למיטה לא זוכרת מתי נכנסתי לישון כל כל מוקדם

wildspirit

New member
ברור לא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אחרי חודש שלם של שינה שעה וחצי שעתיים בלילה זה אכן מוקדם
מי כמוך יודעת

coral chan

New member
עונה ^-^ ../images/Emo210.gif

*מי התכונן לחג עם תכשיט חדש ? אניאני! ^___^ * מי עומד מול המבחר ולא יודע מה לבחור ? מהרגע שקיניתי את הסט לליל הסדר ידעתי בראש כבר מה אתכשט אליו
* ומי איבד את המוזה ? כרגע,לא אני,למזלי ואם נבחר התכשיט המיוחל נשמח לראות בהזדמנות הראשונה הוא יצולם!

coral chan

New member
לאלא,את לא הבנת! ../images/Emo210.gif

מהרגע שקניתי סט בגדים לליל הסדר,ידעתי אילו תכשיטים אכין לו.. אוקי? ^_~

נכון צודקת ../images/Emo3.gif

השגיאים שלי זה משהו מיוחד
רק פיספספתי במה שכתבת מילה אחת ואיך הבנתי עקום
אז לצלמן !!

coral chan

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

שמישהי מהפורום תעשה כזה פשע ותקנה משהו מוכן?!
לצלם..הו,המצלמה..אם אצליח אי פעם להתקרב אליה בזמן הקרוב
אני מניחה שבסוף פסח אעלה את התמונות. (המצלמה הזאת עם כמה תיסבוכים,רק כאשר כל הדיסקט מלא אפשר לעלות תמונות,וכל דיסקט זה 400 תמונות
) יה,את מנהלת נחמדה! איך לא הצטרפת לפורום קודם?! (או שמא שכן ופשוט לא שמתי לב אליך? םם; )

אפרז

New member
../images/Emo9.gif

היתי רוצה לעשות לעצמי תכשיט חדש לחג, אך יש לי לקרוא לפני כן 100 עבודות... יש לי מבחר נחמד של שרשראות שאני מאד אוהבת, אך כיוון שעדיין לא קניתי בגדים לחג, איני יודעת מה אבחר. לא איבדתי את המוזה, אבל לצערי, החשק אבד... חג שמח לכלום (יש כאן בנים???)

ורדה 1

New member
כמעט קניתי היום תכשיט מוכן../images/Emo2.gif ענק מקסים עם אבני שיבוץ אדומות קטנטנות שעלה 100 ש"ח בחנות בגדים (נדמה לי שזה היה ברנואר). בעלי אמר שזה מגוחך שאני אקנה תכשיט כשאני עושה פי אלף יותר יפים... (רק בשביל זה היה שווה להתלבט). בכל אופן, קניתי היום חבילה של חרוזי סברובסקי גודל 6 בצבע לילך, כצבע החולצה שנקנתה לערב החג, ואני מקווה שעד מחרתיים (מקסימום, בדרך לליל הסדר - יש לי כשעה נסיעה...) הם יהפכו לצמיד.

wildspirit

New member
אתם יודעים איך זה הסנדלר הולך יחף?

אז זה אני לא עונדת תכשיטים שאני עושה
טוב אני כן אבל במקרים ממש נדירים אני יודעת שזו הטעות שלי אבל מה לעשות אני צריכה סדרת חינוך מחדש

למעלה