סקרים, מצעדים ועוד...

Dawn12

New member
../images/Emo124.gif סקרים, מצעדים ועוד...

הסקר האחרון היה פתוח כמעט במשך חודש שלם (בעיקר בגלל האבט"ש ושאר התורנויות שלי) אבל 44 אנשים הצביעו, אז בהחלט אפשר לראות בו כמייצג. ראי ראי שעל הקיר, מי האישה שהכי מתאימה לג'ק בעיר?
פיליס - 20 אנשים (45.46%) כנראה לא טועים. כמה זמן ייקח לג'ק להבין את זה?
ניקי - 11 אנשים (25.00%) חושבים שג'ק כבר מצא את האישה שלו מזמן, והנשיקה האחרונה שלהם הראתה שהסיפור עוד לא נגמר.
ג'יל - 6 אנשים (13.64%) נהנו מאוד מהנשיקה האחרונה של ג'ק וג'יל. האם מאחורי המריבות הנצחיות מסתתרת אהבה?
דיאן - 2 אנשים (4.55%) חושבים שהאקסית הנצחית של ג'ק היא גם האישה שהכי מתאימה לו היום. אתם בטוחים? 5 אנשים נוספים חשבו דווקא על אישה אחרת, ומי שבחר מוזמן לשתף אותנו בכך.
הכי חם בצח"מ - התוצאות עומדות להתפרסם בקרוב! הזדמנות אחרונה למי שעדיין לא בחר את השחקנים שעשו לו/לה את השבוע!

שחר!

נכנסתי לאתר קודם (כבר מליון שנה שלא יצא לי לבקר שם) ומגיע לך ולרונן ח"ח על העבודה הקדושה שאתם עושים.
ראיתי עכשיו את הסרטון של מלקולמס אנד אוליביה ריונין... קודם כל נתחיל משטחיות (כי כזה אני?
) נראה כי מלקי חזר לג'נואה עוד יותר שרירי ומסוקס משהיה (אבל לא אהבתי את קעקוע האריה, למה הוא בכלל צריך קעקוע עם כזאת כתף?) מוכרח לציין שגם השיער של אוליביה נראה מצויין. אבל נראה כי היא שמנה קצת. יש מצב שהשחקנית בהריון? נראה כי גם הציצים התפתחו בהתאם... לגבי הסצינה - סיים אולד סיים אולד, אוליביה אחרי דקה וחצי מתחילה עם הקיטורים והתלונות שלה. אבל יש לה נקודה, הוא יערער את הסמסטר של נייט עם יופיע פתאום. למה הוא לא עשה את זה ישר אחרי שהבריא, ועכשיו פתאום החליט? (כי כשהוא הבריא הוא עוד לא חתם על חוזה חדש
) מאוד מצא חן בעיניי שהבאת את כל הסצינות מהפרק (7:48 דקות), ושאלתי - מהיכן זה נלקח? יש מצב שתוכל לעשות את זה לגבי קטעים עתידיים אחרים גם? (ריכוז כל הסצינות של סיפור מסויים מפרק יומי) את הסרטון הקצר שדרו פוגשת אותו לא הצלחתי לראות משום מה, אבל לא נורא...

Dawn12

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

אני שמח לשמוע שמישהו נהנה כי בדרך כלל אנחנו לא מקבלים תגובות בכלל.
לענייננו - הסרטונים לקוחים מאתר אחר ואני פשוט העליתי אותם גם לשרת שלנו. אני ממש לא יכול לקחת קרדיט עליהם, ולצערי אין לי שום דרך לרכז סצינות או להקליט סצינות בעצמי מפרקים עתידיים. מה שכן - יש לי עוד המון סרטונים כאלה (מסצינות עתידיות) ובמשך הזמן הם יעלו לאתר (גם היום או מחר יהיו שם עוד כמה חדשים). אוליביה בהחלט השתנתה ללא היכר. איפה מראה הקרקפת הנוכחי שלה אצלנו ואיפה זה. אני חייב להודות שהיא נראית הרבה יותר טוב בארה"ב, אפילו שזה קצת מוזר להתרגל. ובקשר לסצינה של דרו ומלקולם - אם הצלחת להוריד את ההיא לא צריכה להיות לך בעיה עם זאת. אני אבדוק אם יש בעיה אבל שווה פשוט לנסות ולהוריד שוב.

מזל-טוב לזוג הכי חם בצח"מ...../images/Emo48.gif

בילי ומאק כמובן...
וישר כח על הגלרייה המושקעת של הזוג..
שחר, יש לי שאלונת קטנטונת שהתאפקתי כ"כ לא לשאול כי אני כבר יודעת מספיק
קטלניים , אבל אני לא יכולה להתאפק. מתי יגלו שני הזאטוטים על הפאדיחה בביתן הבריכה עם בריטני, אני רק יודעת שג'קו קשור לזה, שהוא זה שיכריח אותם לברר את העניין לעומק... תודה.

Dawn12

New member
בקצרה: ../images/Emo58.gif

אני לא בטוח מתי זה יקרה ואיך, אבל מסתבר שהיתה מצלמה נוספת שצילמה את המרתחש בביתן הבריכה, ובריטני כמובן לא ידעה את זה. מאק תצליח להשיג את הקלטת הלוהטת ותבין שבילי לא שיקר לה, אבל עד אז הוא עדיין יהיה עם בריטני, ויחשוב שהיא בכלל מעוניינת בג'יי טי. בקיצור - בלאגן. החלק של ג'ק באיחוד שלהם (שיקרה בעוד קצת פחות משנה) הוא שבילי ומאק יגיעו לז'בו (שניהם יחשבו שזה קשור לפרוייקט GBJ שיחזור בקיץ הבא) וג'ק יארגן שהם יתקעו יחד במעלית כדי שסוף סוף ידברו על הכל. יש לי גם את סצינת המעלית וגם את הסצינה בה בילי מגלה את האמת על הקלטת כך שהן יעלו בטח בשבועות הקרובים לאתר.

anatotel

New member
מה?!../images/Emo58.gif

עוד שנה?! עוד שנה שנצטרך לסבול את הריחוק הזה בניהם?! זה לא קצת מוגזם?! אלוהים! חשבתי שזה יגמר בשבועות הקרובים! דרך אגב- לא ראיתי כל השבוע ופיספסתי את המרתון בשישי - זה כל כך לא פייר! אני מחכה כל השבוע ליום שישי ובסוף תוקעים לי ישיבה ביום שישי בצהריים! לפחות קראתי את התגובות שלכם אז יש לי מושג מה קרה ואיך ולמה, אבל עדיין! פנינת השבוע שלי הלכה!

Jolleen

New member
כן, כן!

בעוד כמעט שנה קורים הרבה דברים מרגשים בצח"מ גם האיחוד בסצינה מהממת- של בילי ומאק וגם בואה של קולין קרלטון (הבת של בראד) לג'נואה סיטי בתמונה--> קולין (לינדזי פונסקה) המדהימה שלי!!!!!!

b o t t e n

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

Jolleen

New member
גם לי יש את הסצינה של המעלית!!!

נכון שזו סצינה ג-ד-ו-ל-ה???????!!!!!!!!!!! וואוווו זה כ"כ טובבבב ואם אתה מבין למה אני מתכוונת: אהבתי איך שבסוף מאק ובילי מתנשקים מול העיניים של ג'יל ובילי אומר לג'יל: בייייי!! חחחחח ענקקקקקק!!!!!!

למעלה