סקרר-שאלון

../images/Emo124.gifסקרר-שאלון../images/Emo70.gif

סקר אהוב שחקנים השחקן האהוב: השחקנית אהובה: סדרה אהובה של מפורסם אהוב: השיר האהוב: הוידאו-קליפ האהוב: טלוויזיה המנחה/הבדרן האהוב: המנחה/הבדרנית האהובה: התוכנית האהובה: הפרסומת האהובה: כללי מאכל אהוב: יום אהוב בשבוע: צבע אהוב: משפט (שנאמר לך, או ציטוט) אהוב: אנשי מקצוע אהובים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): שם אהוב לבת: שם אהוב לבן: תאריך מיוחד (שקרה לכם/למישהו אחר משהו טוב בו):

אנייייייייי :]

סקר אהוב שחקנים השחקן האהוב: גיא אריאלי השחקנית אהובה: יש שאני מחבבת ויש לא סדרה אהובה של מפורסם אהוב: הכל השיר האהוב: לפני שהכל נגמר הוידאו-קליפ האהוב: הנסיכה טלוויזיה המנחה/הבדרן האהוב: .......גיא מנחה המנחה/הבדרנית האהובה: בדרנית עדי אשכנזי התוכנית האהובה: יש הרבה הפרסומת האהובה: אירית שהיה כללי מאכל אהוב: צ'יפס יום אהוב בשבוע: חמישי צבע אהוב: ירוק משפט (שנאמר לך, או ציטוט) אהוב: אין אנשי מקצוע אהובים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): בגדים אופנה שם אהוב לבת: אושר שם אהוב לבן: דרור,משה,גיא,ליאם תאריך מיוחד (שקרה לכם/למישהו אחר משהו טוב בו):.........

עונהה

שחקנים השחקן האהוב: מישל בראון השחקנית אהובה: נינט טייב סדרה אהובה של מפורסם אהוב: תשוקת הנצים השיר האהוב: אין אחד יש הרבה.. הוידאו-קליפ האהוב: גם טלוויזיה המנחה/הבדרן האהוב: בדרן.. זה יעקוב כהן או שלום אסייג המנחה/הבדרנית האהובה: מנחה אממ שורטי אז שהיה לה תוכנית.. ובדרנית עדי אשקנזי התוכנית האהובה: האלופה תשוקת הנצים ועוד הרבה.. הפרסומת האהובה: של דוד שלי הוא עושה את 012 הפרסומת שהוא כזה שומר בכניסה לבית ואז הילד הולך כזה ומיסתכל עלייו.. כללי מאכל אהוב: סלט יום אהוב בשבוע: מממ שלישי צבע אהוב: אדום צהוב וכחול משפט (שנאמר לך, או ציטוט) אהוב: "טוב אחי" או "סליחה אח שלי אני בתפקיד" אנשי מקצוע אהובים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): מוכרות בחנות בגדים שם אהוב לבת: מור, אורטל, לירן, הילה.. ועוד הרבה שם אהוב לבן: ברק תאריך מיוחד (שקרה לכם/למישהו אחר משהו טוב בו): היום שבו פגשתי את שורטי... מממ שזה היה לפני כמה שנים חח

למעלה