סקרר

../images/Emo124.gifסקרר../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

החברת ג'ינס אהובה עליכם(כמו ליקופר,קרוקר):
הטלנובלה אהובה עליכם(של גיא):
ארבע סלב (חוצ מגיא כמובן שנראה נחמד בעיניכם) דוגמא>הראל מויאל,רן דנקר?:
גיא אריאלי בשבילכם:
ארבע מפורסמות שמוצאות חן בעינכן:
איך לדעתכם החברה של גיא אריאלי(נעמה גבעתי):
מה סרט אהוב עליכם:
מה תוכנית אהובה עליכם:
מהי משקה אהוב עליכם(קולה,תפוזים):

SAPIROS5

New member
עונה:)

החברת ג'ינס אהובה עליכם(כמו ליקופר,קרוקר): הטלנובלה אהובה עליכם(של גיא): ארבע סלב (חוצ מגיא כמובן שנראה נחמד בעיניכם) דוגמא>הראל מויאל,רן דנקר?:רן דנקר,עפר שכטר,רון שחר,יהודה לוי גיא אריאלי בשבילכם:חתיךךךךךךךךךךךך!!!!!!!..... ארבע מפורסמות שמוצאות חן בעינכן:אגם רודברג,עדי הימלבלוי,אסתי גינזבורג,רותם סלע איך לדעתכם החברה של גיא אריאלי(נעמה גבעתי):יפההה חמודהה:]] מה סרט אהוב עליכם:אממ הסרט האחרון שראיתי אהבתי -רטטוי חחחח מה תוכנית אהובה עליכם:אההה החיים זה לא הכל מהי משקה אהוב עליכם(קולה,תפוזים):קולה!!

SAPIROS5

New member
תיקון כי דילגתי על כמה שאלות

החברת ג'ינס אהובה עליכם(כמו ליקופר,קרוקר):לי קופור הטלנובלה אהובה עליכם(של גיא):משחק החיים,ילדות רעות,הנסיכה ארבע סלב (חוצ מגיא כמובן שנראה נחמד בעיניכם) דוגמא>הראל מויאל,רן דנקר?:רן דנקר,עפר שכטר,רון שחר,יהודה לוי גיא אריאלי בשבילכם:חתיךךךךךךךךךךךך!!!!!!!..... ארבע מפורסמות שמוצאות חן בעינכן:אגם רודברג,עדי הימלבלוי,אסתי גינזבורג,רותם סלע איך לדעתכם החברה של גיא אריאלי(נעמה גבעתי):יפההה חמודהה:]] מה סרט אהוב עליכם:אממ הסרט האחרון שראיתי אהבתי -רטטוי חחחח מה תוכנית אהובה עליכם:אההה החיים זה לא הכל מהי משקה אהוב עליכם(קולה,תפוזים):קולה!!

עונה על הסקר.. :)

החברת ג'ינס אהובה עליכם(כמו ליקופר,קרוקר): אממ גם וגם יש לי איזה 5 ליקופר ו 7 של קרוקר.. הטלנובלה אהובה עליכם(של גיא): מישחק החיים והחברה הטובים ארבע סלב (חוצ מגיא כמובן שנראה נחמד בעיניכם) דוגמא>הראל מויאל,רן דנקר?: הראל סקעת שורטי נינט טייב ועיברי לידר גיא אריאלי בשבילכם: מושלם ושחקן מעולה.. :) ארבע מפורסמות שמוצאות חן בעינכן: שורטי הראל מיואל נינט טייב וסקעת איך לדעתכם החברה של גיא אריאלי(נעמה גבעתי): אין לי מושג מי זאת. לא ראיתי אותה מה סרט אהוב עליכם:XXX ו-XXX2 ואהבה בתשלומים.. מה תוכנית אהובה עליכם: האלופה מהי משקה אהוב עליכם(קולה,תפוזים): קולה

גמאני עונהההה../images/Emo9.gif

החברת ג'ינס אהובה עליכם(כמו ליקופר,קרוקר):ליקופר,קסטרו,רנואר
הטלנובלה אהובה עליכם(של גיא): יש הרבה מתוכן:משחק החיים,הנסיכה,ילדות רעת ..
ארבע סלב (חוצ מגיא כמובן שנראה נחמד בעיניכם) דוגמא>הראל מויאל,רן דנקר?:הממ יש כל מניי מויאל ..
גיא אריאלי בשבילכם: מ=ו=ש=ל=םםםםםם אליל שלי :]
ארבע מפורסמות שמוצאות חן בעינכן:שרי גבעתי,בר רפאלי,לימור אטיאס,רותם סלע
איך לדעתכם החברה של גיא אריאלי(נעמה גבעתי):מהממת במיוחד עיניים
מה סרט אהוב עליכם:או יש הרבה צלצול :]
מה תוכנית אהובה עליכם:יש כל מיני :]
מהי משקה אהוב עליכם(קולה,תפוזים):קולה רק קולה חיחיחי:]

orianush

New member
אניי

החברת ג'ינס אהובה עליכם(כמו ליקופר,קרוקר): אממ.. אני אוהבת של ביאנקו ופאיוטה הטלנובלה אהובה עליכם(של גיא): משחק החיים ארבע סלב (חוצ מגיא כמובן שנראה נחמד בעיניכם) דוגמא>הראל מויאל,רן דנקר?: מאיזה בחינה? יוסי אזולאי, הראל מויאל.. גיא אריאלי בשבילכם: שחקן, דוגמן, ובנאדם מקסים ארבע מפורסמות שמוצאות חן בעינכן: איך לדעתכם החברה של גיא אריאלי(נעמה גבעתי): לא יודעת.. לא מכירה אותה.. מה סרט אהוב עליכם: אממ.. ריקוד מושחת חח מה תוכנית אהובה עליכם: אבודים מהי משקה אהוב עליכם(קולה,תפוזים): נס קפה

עונה.. :)

החברת ג'ינס אהובה עליכם(כמו ליקופר,קרוקר): ליקופר קרוקר דיזל ועוד הטלנובלה אהובה עליכם(של גיא): החברה הטובים.. ארבע סלב (חוצ מגיא כמובן שנראה נחמד בעיניכם) דוגמא>הראל מויאל,רן דנקר?: אממ נינט טייב עברי לידר הראל סקעת גיא אריאלי בשבילכם: שחקן מעולה ואחלה בנאדם ארבע מפורסמות שמוצאות חן בעינכן: נינה שורטי אושרי כהן וההראלים איך לדעתכם החברה של גיא אריאלי(נעמה גבעתי):נחמדה מאוד מה סרט אהוב עליכם: אין אחד יש הרבה מה תוכנית אהובה עליכם: בקושי רואה אבל פספוסים מהי משקה אהוב עליכם(קולה,תפוזים):קולה ונסטי

למעלה