סקר !!! בואו בהמוניכם

../images/Emo124.gif סקר !!! בואו בהמוניכם

עכשיו כשיש הפוגה בהופעות והצורך ביודית ישירות לווריד לא יכול לבוא על סיפוקו, מה אתם עושים בכדי לשמור על שפיות ? (כן אני שפויה. משתדלת. לעיתים. רחוקות)
1. חורשת על הדיסקים 2. חורשת על הקלטות של הופעות 3. שמה את "ילדות" בדיוידי ומסתפקת בשירי ילדים 4. נוסעת ליודית, מקימה אוהל בחזית הבית ומקווה שהיא תצא ותשב איתי על הדשא עם הגיטרה התשובות נכתבו בלשון נקבה אך מיועדות לשני המינים
מי אמר 4 ?? מי ?! לא לא לא ...
יודית אם את שומעת ... אני מתגעגעת

חחח הרגת אותי ../images/Emo6.gif

אני הולכת על 1 ו3. גם בגלל שאני חורשת עכשיו בכבדות על געגוע, ומאוד לא פשוט לחכות, האוסף להיטים שיצא ב2004 וכמובן באופן קבוע וחד פעמי. גם בגלל שאני לא מקליטה הופעות, כי בפעם היחידה שניסיתי זה יצא כמו טכנו ברמה קשה. גם בגלל שאני מנסה כמה שיותר לספוג את ילדות, שמבחינתי היה חוויה, וכמובן - למזלי אחי הקטן (בן שנתיים) מכור ל"גם אני רוצה חיבוק" אז יוצא מזה רק טוב. וגם בגלל שאני מכבדת פרטיות של אמנים (כמה חבל) ולא יודעת איפה היא גרה (וגם אם הייתי יודעת, סביר להניח שהייתי כל כך מתפדחת שהייתי נמנעת מלהגיע לאיזור). הלוואי והייתי יכולה לשבת איתה על הדשא עם גיטרה, זה היה יכול להיות אדיר, לעשות לה קולות וכאלה.. (חחח) אבל לא. אני מאוד מאוד מאוד ביישנית. אז כמו שאמרתי - 1, ו3.

YA2007

New member
1 ו-3 ללא ספק...

אתמול חרשתי על ההקלטה של המופע הנוכחי בירושלים מלפני שנה בערך ועל עוד הופעה שלה בקיסריה מ-1997. בעניין הדיסקים- לאחרונה גיליתי מחדש את 'עד לאן שהלב לוקח' על כל הביצועים היפים שיש בו (מי אמר 'למה להרוס ככה את לקחת את ידי בידך?!') וגם 'יאיזו מין ילדה' מבקר אצלי תכופות בדיסקמן. . אני מקווה שיצא כבר האלבום החדש למרות שיהודית אמרה לי בשבוע שעבר שהוא כנראה ידחה לתקופת החורף בשל המלחמה...ואז יהיה משהו חדש לחרוש עליו.

אני אמרתי... חחח

על להרוס את "לקחת את ידי בידך". אישית, אני אוהבת ביצועים של הופעות חיות כשאני נמצאת שם. בהתחשב בעובדה שבהופעות האלו שהדיסק הוקלט בהן הייתי בערך בת... 10 (?) אז כנראה שלא... לא, לא היו לי הורים מגניבים שהיו לוקחים אותי להופעות של אמנים ישראלים, אלא אם כן, חלילה וחס, הפסטיגל נחשב. רק אחותי זכתה בגיל צעיר להקשיב להופעה חיה בלייב, אבל בהתחשב בעובדה שזה היה שלמה ארצי (אמנם בקיסריה, אבל עדיין שלמה ארצי), אז זה לא כזה מגניב. בעיקרון, גם אני חורשת על הדיסק הזה, משתדלת לפחות (בד"כ זה הולך אצלי לפי סדר אלפאבתי, בגלל שהשירים נמצאים בiRiver, אז לא תמיד אני מספיקה להגיע לע'), ו... חוץ מזה, אני גם לא אוהבת את הביצוע של "אהבה יומיומית" משם... לא יודעת, העיבודים האלה האמת לא משהו כל כך... חבל שהיא לא מוציאה דיסק של הסיבוב הזה, כי העיבודים שם נפלאים. (ולא, זה לא אומר שסלחתי לפיטרוט...) מישהו אמר "ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב..."? אני בעד!

אמממ ../images/Emo8.gif

אצלי זה בעיקר 1 ו-2 למרות שנראה לי שהיום אני אעשה כאן קאמבק ל"ילדות" שמזמן לא ראיתי. 4 כמובן היה רק בשביל השעשוע והפנטזיה
קניתי לפני יומיים את "עד לאן שהלב לוקח" והוא נפלא ביותר, אמרתי לעצמי שאם אין הופעות כרגע אז לפחות שיהיה איזה דיסק חדש של יהודית שיעביר לי את הזמן ... אז בין כל שאר הדיסקים שלה כאן גם הוא מתנגן לו נונסטופ
עוד בקשר ל-4 ... לפני יומיים אמרתי לחברה בשיא הרצינות שאני רוצה לשבת ולדבר עם יודית אז אחרי שהיא צחקה עלי היא שאלה אותי - ומה תגידי לה ? אז אמרתי לה שאני אגיד לה - יודית תעשי לי תאומים !!! כי זה היה בהמשך להופעה ... (ולא אני לא נמצאת כרגע במצב שפיות שיכול לאפשר לי לכתוב הודעות נורמליות כי נגמרו לי המבחנים, נגמרה שנה א' ועכשיו אפשר לשים את השפיות בצד ולהתפרק
) אבל כל זה בצחוקים. וברצינות - אני כ"כ אתפדח ואתבייש שאני אהיה אדומה ואברח
אפילו בהופעות אני לא רואה את עצמי ניגשת אליה כך שאני מבינה אותך מאוד :) כך שאצלי זה 1 ו-2 ואולי היום גם 3

יוחזר "ילדות" לאלתר!!

אני מתה על ההופעה הזאת. זו אחת ההצגות הכי מדהימות שראיתי. עכשיו, הבעייה היא שאני לא אובייקטיבית, כי אני מתה על יודית, אז אני לא יודעת אם הייתי אוהבת את ההצגה אם מישהו אחר היה עושה אותה. חוץ מזה, לחזור לילדות דרך "תמונה" זה בכלל סוג של משהו שקורה אצלי על תקן קבוע, כי השיר הזה כל כך מתאר את הילדות שלי שזה מדהים (חוץ מזה שלא גדלתי בכרמל, אבל בהחלט קרוב). ועכשיו, בקשר לאופציה 4... חחח. בפעם הראשונה שפגשתי את יודית, זה היה במאי בערך (כן, אני פחדנית) וגם זה היה אחרי שחברה שלי גררה אותי ביד (נראה לי שעד היום יש לי סימן) בשביל להצטלם איתה, התפדחתי ברמות. בכלל, בתחילת ההופעה ההיא שהיינו, הגענו ממש מוקדם, כי חשבנו שזה יותר רחוק, וישבנו באוטו ופתאום היא התחילה את הבלאנס. ואני דפקתי ספרינט מטורף לכיוון המקום ההזוי הזה (שנראה קצת כמו גנעדן), והכניסו אותנו לגן הזה שישבנו בו עד שהייתה פתיחת דלתות, ועברנו ליד הדלת של המועדון והצצתי כזה פנימה, ויצאה לי מן צרחה כזאת והמשכתי ללכת. ואח"כ כשהיא יצאה מהדלת עם חיים הכט (כי הוא המנהל של רדיו כל רגע) אז הייתה איזו שנייה כזאת שהסתכלתי עליה במבט הכי חולמני בארץ... משהו בסגנון "יודית, תעשי לי קבוצת כדורגל עם מחליפים ומאמן". ואחרי ההופעה, כשחברה שלי הכריחה אותי להצטלם איתה, אמרתי לה משהו בסגנון "היית מה-מה-מה-מה-מה-מדהי-מדהימה..." אח"כ ביומולדת שלי, בערד, דווקא הייתי הרבה יותר משוחררת, כאילו, פחות התפדחתי. ואח"כ הייתה עוד איזו פעם בתמונע שהיא ראתה אותי, וחייכה אליי (אבל אני חושבת שזה היה בלי כוונה), ובקמלוט באנו להגיד לה שהיה מדהים, אבל היא הייתה מבואסת ברמות מההופעה. אז לבוא אליה להגיד לה אחרי ההופעה שהיה מדהים, זה בכייף, אין לי שום בעייה לעשות, לא משנה אם היה מדהים או לא, זו יודית, היא לא יכולה לאכזב. אבל לשבת איתה, כאילו, ולדבר איתה? בלי להביך את עצמי באמצע עם איזו הערה, או בלי כוונה לבהות בה יותר מידי? אני לא חושבת שאני מסוגלת. וגם, אני לא חושבת שיש לי הרבה מה להגיד לה. אבל זה לא אומר שלא הייתי רוצה שזה יקרה!!!

חחחחח ../images/Emo6.gif מצחיקה

יש לי דווקא מספר דברים להגיד לה אם לא הייתי מתפדחת אבל - לא נורא
נמשיך לחלום ולדמיין

hilali1

New member
דווקא אחרי ההופעה בירושלים דיברנו

עם יהדוית שלא לומר הצטלמנו איתה

באהבתנו

New member
תשובההה ../images/Emo13.gif

התשובה מבחינתי היא 1, ולמרבה הטירוף- גם 4! כן כן, אין ספק... לו רק הייתה לי ההזדמנות הייתי הולכת לשבת קצת עם יודית, לשיר שירים, לדבר על הא ועל דא... אידיאלי!!

hilali1

New member
יש ילדות בתמונע במוצ"ש

דבר שני אתם שוכחים שהיא עובדת על האלבום הבא. לא נורא אם היא תנוח קצת.. כולם זקוקים לחופש

למעלה