סקר בקשר לשיניים ראשונות

• פותח הנושא niniv
  • פורסם בתאריך

niniv

New member
../images/Emo124.gifסקר בקשר לשיניים ראשונות

איזה תופעות הגיעו אצלכם יחד עם יציאת השן הראשונה?

עמית@

New member
עוד לא יצאו אבל תמר עם היד בפה כל

היום- ריר היסטרי- היא מתנהגת כאילו היא עומדת לצאת מדעתה כשהכאבים גוברים (מטלטלת את הראש ונושכת כאחוזת תזזית
מסכנה שלי) אין חום- אבל כאמור היא די קווץ' (יש לה בליטה לבנבנה בחניך התחתון
)

תופעות יחד עם שן ראשונה

סליחה מראש על הפירוט.. למי שיש קיבה חלשה לא להמשיך ליעל שלי (7 חודשים) יצאו שתי שיניים ראשונות ממש לפני שבועיים. לפני בקיעתן יעל היתה לא שקטה, הוציאה המון רוק, עשתה קקי יותר מכרגיל וגם שונה מכרגיל, אבל כמו שהבנתי משרשורים שונים בפורום מדי פעם, כל ילד הוא אחר. (וכמובן יעל נושכת ומכניסה לפה כל דבר אפשרי..) שבוע טוב

ammy

New member
השן עוד לא יצא אבל כבר יש הרבה

תופעות : יומיים חום מ-38.2 עד 38.9 + שילשולים (לא משהו רציני ,היא עושה קקי באותה תדירות רק שזה יותר דליל ,סליחה אם יצאה מגעיל).בנוסף היא התחילה להתעורר בלילה בין פעם אחת לפעמיים. אם תשאלי אותי איך אני יודעת שכל זה מהשיניים ,רואים סימן אדום על החניכיים והמקום גם בולט.אני מקווה שהתופעות לא יחזרו בכל שן ,לפתוח לא כולן.

שוגי13

New member
לילות בלי שינה../images/Emo7.gif

או יותר נכון שינה מקוטעת עם התפרצויות בכי כל חצי שעה בערך והרבה שיפשופים של הפה.

הרבה רוק, בכי, שלשולים

אצל אורן יש התראה מוקדמת - אודם בפיפי מראה שעומדת להגיע מחלה. אח"כ הופיעו השילשולים, בכי (מרחנו גליגם) ולפעמים כלום. הרוק מתחיל אפילו 3 חודשים לפני יציאת השן

T noki

New member
אצלנו יצאו 2 ביחד - בליל הסדר

לא היה חום או הקאות/שלשולים אבל האפרוח, שבדרך כלל ישן מצוין לפחות 9-10 שעות רצוף בלילה, בכה וקיטר ולא הצליח לישון רצוף (ואח"כ כמובן היה הרוג מהעייפות). וגם עכשיו, אחרי שהשיניים כבר בקעו, עדיין מדי פעם יש התקפת קיטורים ובכי ובעיקר אי שקט לילי. נו טוב, לפחות יצאו 2 ביחד...

טוטי30

New member
חוסר שקט וקוטראיי... אם זה באמת

מהשיניים - בטח נדע בקרוב, בנתיים אני מהמרת שזה מתחיל לרועי. הוא מקטר המון והתבכיינות מתוך שינה אפילו, התיאבון ירד בצורה דרסטית, והוא מכניס כל דבר שהוא יכול לפה שגם ככה עמוס ברוק בלי סוף. וההמצאה האחרונה - משחק עם הלשון כל הזמן! אין לו חום, אבל הוא קצת קווצ'י כל היום, אולי זה בגלל שהוא לא ישן טוב ולא אוכל טוב... בריאות ונחת

RB28

New member
סימנים לבקיעת שיניים

לאליה עוד לא יצאה אף שן אבל כבר הרבה זמן יש לו סימנים כאילו עוד מעט: הידיים שלו כל הזמן בפה,והוא נושך אותן (וגם את הציצי שלי). הרבה הרבה ריר. בימים האחרונים,בכי נוראי בלי שום סיבה נראית לעין ובפתאומיות. חום מדי פעם שבא והולך. אצל אח שלו (עוד מעט בן 4) כל שן לוותה עם חום שהגיע עד 40 מקווה שלאליה יעבור יותר בקלות !!! ו.... בוקר טוב לכווווווווולם.

מיקגאפ

New member
סימנים לשיניים אצלנו

ידיים בפה כמעט כל הזמן קווצ'יות וריור מוגבר יובל גם תופס לפעמים אצבע תורנית שלי או של אבא ומביא לפה בנסיון לנשוך, ולפעמים גם מצליח וזה די כואב! במיוחד מאחר ויש לו כבר שתי שיניים תחתונות. ולגבי יציאות מרובות - בזמן האחרון יובלי עושה המון פעמים ביום (וכבר מבצבצות לו שתי שיניים בחיך העליון). הרופא שלו טוען שאין שום קשר לשיניים, אבל מה הוא מבין בכלל?
שיעבור בקלות...

niniv

New member
אני שואלת כי

כבר שלושה חודשים בערך שאליאורי מכניס לפה כל דבר אפשרי, מרייר בטרוף, נושך את האצבעות שלי ושל אבא שלו, ובימים האחרונים הוא מנג'ז קצת יותר ומאתמול התחילו הקאות..... בקיצר מתי הם כבר יצאו השיניים האלו?????????

מאחר שכרגע קיבלתי את הטלפון המרגש

שליהב יצאה השן הראשונה אז ככה בשבועות האחרונים המון רוק וידיים דחופות היטב פנימה נושך כל דבר ומשפשף היטב את החניכיים קצת ירידה בתאבון והרבה התעוררויות בלילה בבכי קורע לב ועכשיו, בעודי אוכלת צהריים, אמא שלי מתקשרת לספר לי שיצאה השן הראשונה וכולה אנחנו בני 5 חודשים ו-4 ימים בדיוק (אבל מי סופר
)

קרן פ

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

מקווה שעכשיו הלילות יהיו פשוטים יותר.. נשיקות, קרן

talsh

New member
תופעות

המון רוק, ידיים בפה כל הזמן וקצת קווטצ' אבל השיניים שאחרי השתיים הראשונות - לילות ללא שינה וגם קצת שילשולים.

אצלנו (אולי נתחיל לכתוב גם כאן)

יש (בנתיים, שרק ימשך כך) תופעת לוואי אחת. (4 שיניים, חמישית בדרך) עייפות מטורפת! הוא ישן וישן וישן - ואני מבינה שעוד שן מגיעה. תקנאו ותקנאו~

למעלה