סקר: האם הלקים שלך מרמזים על אופייך?

סקרמנטה

New member
../images/Emo124.gif סקר: האם הלקים שלך מרמזים על אופייך?

אמנם לק אחד עלול להטעות, אבל אוסף לקים אישי בוודאי אומר משהו מהאמת... ומה אומרים הלקים שהיה לך האומץ לקנות, אבל לא ללבוש? לפני פחות משנה העליתי סקר דומה בפורום "יופי וטיפוח אישי". היה מאוד מעניין לקרוא את התגובות :) מקווה שהפעם יהיה מוצלח לא פחות! תודה על שיתוף הפעולה

רוני325

New member
אני ראשונה..

אני אוהבת לקים מיוחדים במיוחד את אלו החזקים פחות את הבהירים. אני חושבת שזה דיי מאפיין אותי כי אני אוהבת רק דברים מיוחדים למרות שביום יום אני לא תמיד הולכת איתם: אם זה נעליים, בגדים איפור, אפילו כמה פעמים במהלך שנה שעברה עשיתי קרחת סתם כי התחשק לי...

iefrat

New member
הבאה בתור

אצלי ההתפרעות באה בלקים. אני די שמרנית מטבעי, לא מחשופים מוגזמים, לא צמוד, אותה התסרוקת כבר עשר שנים. נועז=גופיה מנומרת מתחת לקרדיגן של של מנגו...נו באמת. אבל בלקים הכל הולך: יש לי צהוב, ורודים חזקים, ירוק בקבוק, יש לי בעיקר לקים עזי צבע: ורוד פוקסיה, סגול שחור, טורקיז-הכל מתאים. לעיתים רחוקות אני לובשת לק עדין, וגם ליום או יומיים אחר כך משעמם. אליו הייתי שמה את ידי על ה"מדבקות"ת המדהימות האלה - מנומר על הציפרניים גם הולך. ומאז שהכרתי את הפורום יצאת מהארון כי אני לא לבד יש!!!

Ultra marine

New member
הי! גם אני עשיתי קרחת סתם ככה!

טוב, זה היה מזמן
עבר כבר יותר מעשור מאז.. לומר את האמת, הסיבה שאני לא יעשה את זה שוב היא בגלל שלוקח לזה מאתיים שנה לגדול ויש שלבים "אללה איסטור"...

Ultra marine

New member
היה תענוג!

יש לי שיער מאוד דליל ומתולתל ככה שרואים בדר"כ באזור של הקרקפת כמו קרחות כאלה (נו, שיער דליל!) ועם הקרחת (לא היתה לגמרי, על מס' אחת במכונה) זה היה אחיד ומגניב כזה. לפעמים אני באמת מתגעגעת.. רק שהאמת שעם זה שהתאים לי מאוד לפנים, זה לא מאוד מחמיא לי לגוף..

סקרמנטה

New member
נאה דורש נאה מקיים ../images/Emo3.gif

אז בגדול התשובה היא כן. רוב הלקים שלי הם קרמיים, מקסימום פרוסטים. רגועים כאלה, בלי דעאווינים. קצת אדישים, אם אפשר להגדיר אותם כך. סגנון שמרני, כמוני. מצד שני חלקם בהירים וחלקם כהים. הכהים שלי, שהם בד"כ סביב חום-סגול-אדמדם, מבטאים נוכחות רגועה ואסרטיביות. והבהירים? מיועדים בעיקר לרַצות אחרים חחח (לדוגמא כשאני בבני ברק), ושקופים עדינים לי מדי. יש לי גם סגול בוהק וכחול מטאלי, וגם איזה אדום "ערס". אבל הם ממש לא אני. לא יודעת מה עבר עלי כשקניתי אותם. כנראה שהייתי אז במצב רוח קרבי במיוחד... לגבי לקים עתידיים: אי"ה בקרוב יצטרפו לאוסף לקים חלביים אטומים בגוונים פסטליים. חלופה קייצית הולמת ולא מתפרעת ללקים הבהירים שיש לי.

iefrat

New member
מה הכוונה קרמיים ואם אפשר דוגמא

מכירה טיפקסים (371 של ג'ייד או 204 של שיק למשל?) ומכירה שקופים ומטליים וניאונים. אבל כשאתן כותבות קמיים - לא ברור לי? (ועל הדרך איך מאייתים תמונה בפורום: סווצ' או סווטש או סווט'צ? אף אחת לא עונה לי לשאלה!!!

Ultra marine

New member
קרם זה פשוט מרקם חלק

שאין בו שימר או גליטר או משהו כזה. לק "רגיל" הייתי אומרת. יכול להגיע בכל צבעי הקשת. גם שחור או ירוק.. כיוון שסווץ' היא מילה אנגלית תכתבי אותה איך שנוח לך :) אני כותבת סווץ' כי נראה לי שזה הכי קצר

iefrat

New member
../images/Emo4.gifאז בעצם זה המרקם הכי אהוב עלי

רק שלא ידעתי שיש לו הגדרה, זה "הרגיל". ומהרנדומייל- נראה לי שזה יהה האסי הראשון שלי (או האפרסק של גב' פריזל)

Ultra marine

New member
:) אני חושבת שרוב הבנות

מעדיפות את המרקם הזה. אני פחות אוהבת אותו. אם אהבת את הלקים הרנדומליים תבדקי את כל הקולקציה הזאת של אורלי.

Ultra marine

New member
לדעתי זה משקף את האישיות

אבל דווקא אני חושבת לכיוון ההפוך, אין ספק שמבחינה אישיותית אני לא "מיינסטרים" או אפשר אפילו לומר "נון-קונפורמיסטית". אבל לכולנו לפעמים מתחשק "לשחק את המשחק" מידי פעם. לכן, בין הלקים ה"מופרעים" שלי (סתם לדוג' כמו האטלנטיס שאין לי בעיה להגיע איתו לעבודה) יש גם לקים "סולידיים". אז הפוך על הפוך, לפעמים אפשר לראות אותי עם לק ורוד "רגיל" או לק אדום "רגיל" או נגיד לא בעל ייחוד כמו הרובי פמפס ואז אפשר לחשוב שאני "אחת מהשורה". אני לא תמיד מסתובבת עם לקים מופרעים. אבל אני משערת שאני מסתובבת איתם מספיק כדי שאי אפשר יהיה לפספס את העובדה הזאת. מעבר לזה, קשה לי ללכת עם לקים "עדינים" כי הם נתפסים בעיני כ"משעממים", שוב לדעתי זה משהו אישיותי. אז עם זה שיש לי לקים "רגילים" יש לי מעט כאלה ולרוב לא אלך איתם יותר מיום. ראיתי עכשיו באחד השרשורים את ה watermelon של אסי ודי ברור לי שאם ארכוש אותו בסופו של דבר הוא יעבור הלאה.. אז לגמרי - הלקים משקפים את מי שאני.

Leather

New member
חדשה פה,

בלבוש אני מאד מנסה לשמור על קו וינטג'י ונשי יחסית, בלקים אני מאד מתפרעת. פעם היה לי אוסף נורא גדול שכלל כמה חברות לא איכותיות, ניצלתי את מעבר הדירה כדי לדלל אותו קצת ולרכוש הרבה לקים טובים יותר. האהוב הנוכחי שלי הוא מינט קאנדי אפל של אססי, אפילו שהוא טכנית לא הולך עם דברים שאני לובשת.

תולי01

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif

ולפי ההודעה שלך, נראה לי ש
ההתמכרות שלנו למצטרפות חדשות כבר לא תעזור הרבה
בטוחה שתהני כאן

Leather

New member
לא לא, אני כבר עמוק בפנים

האמת היא שנורא אהבתי לקים עוד בגיל שמונה, אבל אז הם היו בעיקר ורודים וסגולים כאלו. בן הזוג שלי צוחק עלי כל הזמן שחדר הארונות והאיפור שלי מריח כמו אדי לק באופן קבוע.

Angel Of Moon

New member
במקום לנקות את הבית...עונה לסקר ../images/Emo178.gif

אני לא יודעת עד כמה הלקים שלי משקפים את האופי שלי.... זה הולך לפי מצביי רוח. אני חולה על גזרת הירוקים-טורקיזים-סגולים. ואנשים רגילים לראות אותי עם לקים "מזעזעים". מה שכן לפעמים בא לי להרגיש קצת עדינה וחמודה אז אני שמה איזה חלבי SHEER . אני לא חושבת שנתקלתי בלק שאמרתי שאני לא אלבש. מה שכן היו לי שתי נפילות, עם לקים כל כך משעממים שלא התאפקתי והורדתי אחרי כמה שעות. זה היה מחריד, כל כך ...... אין מילה לתאר, אפילו סבתא שלי שמה לקים יותר יפים מזה! (סבתא שלי דוגלת בלבן פנינה כבר מעל ל3 עשורים
)

PeachGirl

New member
האישיות שלי מאוד ססגונית ומגוונת

אז כן זה מתבטא בלקים... אבל קשה לי להגדיר את זה בהתחשב בעובדה שעד לפני כמה שנים הייתי בעיקר עם לקים שחורים או אדומים כהים מאוד- היה לי נורא מוזר לעבור לצבעוניות. הלקים מאפשרים לי לשנות ולגוון במקום שזה לא בולט כמו בבגדים, וזה מאוד נוח. אני עדיין בהתרגלות לצבעים החריגים (כחול, טורקיז וירוק) אבל מאוד נהנית לראות אותם כשאני שמה... הבן זוג- שונא את זה כל כך וחושב שזה יעבור =]

אצלי זה ממש ממש לא

מסתבר שאני אוהבת אדומים באותה מידה שאני אוהבת בהירים רגועים (ואת אהבתי לאדומים אני חייבת לתוקית. אח, אני מתגעגעת אליה...). האדומים תמיד נראו לי "נועזים" מדי לאחת כמוני, והנה כשניסיתי אהבתי ואהבו עלי. יצא יופי.

ענבל30

New member
בהחלט מעידים ../images/Emo3.gif

על פני השטח אני נראית אדם סולידי, שגרתי ואולי אפילו משעמם. אני גם נוטה להתלבש די סולידי, ג'ינס וטי שירט לרוב... אבל מי שמכיר אותי קצת יותר (או בוחן בדקדוק את ציפורניי...
) רואה שאני לא "כמו כולם". בחרתי להקים משפחה בדרך שונה מהרגיל, אני מורחת לק טורקיז על ציפורניי הרגליים ונצנצים על ציפורניי הידיים ואני פתוחה למדי לרעיונות חדשים, תמיד שמחה ללמוד ולהכיר. אני הרבה יותר ליברלית ממה שאני נראית - ואני חושבת שהלקים הם עוד דרך להראות את זה, לבטא את הצד הזה שלי. מה גם שאני מאוד אוהבת צבעים, להתעסק עם צבעים (אני מעצבת גרפית במקצועי - למרות שלא ממש עוסקת בזה כרגע), מציירת וצובעת, סורגת (יש לי כדורי צמר בכמות ומגוון צבעים כמעט כמו לקים
) ותמיד שמחה לנסות שילובים חדשים ומעניינים.

למעלה