סקר הציטוטים

Wiccan Scorned

New member
../images/Emo124.gifסקר הציטוטים../images/Emo124.gif

אין לי מושג אם עשיתם את זה כבר אבל בכל זאת: מה הציטוט האהוב עליכם? עליי מעונה ראשונה בQ & A כשהיא נשאלת על העבודה שלה בSD-6 ויש תמונטז' ההוא וכשהוא ניגמר היא אומרת: I keep busy...חחחחחחחח ענק!!!! וגם
2X13: על המטוס כשהיא מרביצה לשמן ההוא ואומרת: What was wrong with the black one? חחחחחחחחחחחחח.... ענק!!!!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifפרק 2X01

בסצינה שאמא של סיד החזיקה בה ושאלה אותה מי שלח אותה לטייפה: IRINA: Tell me... Sydney... who sent you here? You must tell me. SYDNEY: What? I'm grounded? (Irina raises her gun and shoots Sydney in the left shoulder.)
אמממ לא אני לא משעה אני יורה חחחחחחחחחחחח

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאה עוד אחד....

פרק 2X10 כסיד ישבה עם וויל וסיפרה לו את מה שעבר עליה עם ההורים שלה ועל העמבוש שהם עברו ואיך שהם שרדו את זה ואז וויל אומר לה בסוף השיחה: WILL: Yeah, my parents and I sort of went through the same thing.
ו...בפרק 2X02 כשדיקסון וסיד יצאו לפעולה ודיקסון אמר לה שהיא תמיד עושה את הקטע הזה שלה עם השיער: DIXON: Okay, Syd. We're on. Syd, you close? SYDNEY: (off camera) I'm right behind you. (He smiles and looks out the booth. She walks in all glamorous and tucks her hair behind her ear.) DIXON: You know, you always do that. SYDNEY: What? DIXON: What you just did with your hair. It's your thing. SYDNEY: I don't have a thing! DIXON: It is. It's your thing. חחחחחחחח

inbal145

New member
אני רושמת את זה בכל שאלון ופורום../images/Emo13.gif

אוקעעע... אני אוהבת את הפתיחה של העונה הראשונה ("מיי ניים איז סידני בריסטו...")
זה בכלל ציטוט
ו...אמממ...
-207 הציטוט "המפורסם" שלי
: כשסלואן מציג למרשל את סארק ומרשל אומר Hi. Welcome. Don't Kill Me. הבנאדם קורע אותי

מווותק

New member
ציטוט מפרק 203 ../images/Emo58.gif

כשסיד ודיקסון נוסעים לסיביר כדי להשיג את תיבת הנגינה, הוא מסביר לה (בזמן שעוד רגע הם נקברים להם בשלג), שאם היא חלילה תיפול לתוך המים, הם יקפאו תוך 4 שניות. ואז היא מסתכלת עליו, כולה מכוסה בשלג ומצונפת לה בתוך החליפה שלה ואומרת לו בפרצוף משועשע: "Good to know". (לא משנה שהיא כמעט מתה מזה בהמשך הפרק...חחחחחחח).

קרלוצה

New member
אוי קורע!!!../images/Emo6.gif עוד אחד...../images/Emo58.gif

כל המונולוג בעצם
בפרק 2X10 כששולחים את סיד ומארשל ללונדון הוא הורג!! אבל הקטע שהכי הצחיק אותי זה כשסלואן אמר לסיד בישיבה שהיא נוסעת עם מארשל הפעם ואז מארשל אומר "?Marshall who"

BaLuN

New member
חחחח נכון!../images/Emo58.gif

המבטא שהוא עושה שם כל כך קווורע!! אממ מה הצחיק אותי?? מלאן דברים.. אבל היה את הפרק הזה (219 נראה לי...
*בודקת* אכן כן
.. קיצר
למי שלא ראה את 219..) שסיד נתנה לווהן את המגירה ואז אחרי זה הוא הלך לדבר עם וויס וויס אמר לו: |תופים| WEISS: Jack is going to shoot you in the face. VAUGHN: Just give me a half-hour head start. Tell him that she called your phone and you gave it to me. We only have ten hours to find Caplan. WEISS: If we end up sharing a cell in federal prison, I'm not giving you a drawer. חחחחחח נקרעתי כשהוא אמר את זה... הוא גם כל הפרק צחק עליו ועל המגירה שלו..
*ענבל צוחקת לעצמה ואף אחד לא מצטרף..*

RenanaD

New member
אמממ... בערך כל מה שרשמו פה

ולא עולה לי משהו אחר בראש כרגע

הרמוני

New member
../images/Emo58.gifיש לי שניים:

(אני מתנצלת מראש על כל שגיאות הכתיב, אני גרועה באיות אנגלית) אחד כשהקוויננט מנסים לעשות לסידני שטיפת מוח אז היא קשורה לאיזה כסא והרופא המעצבן הזה אומר לה: your name is julia thorn ואז היא עונה: realy, than why is my name sydnei bristow? זה ענק!! ועוד אחד אחרי שסיד חוזרת מהשנתיים האבודות היא ו-ווהן יוצאים לאיזו משימה והם נמצאים במטוס ואז הוא נותן לה ליפסטיק שהוא גם מצלמה או משהו, היא מסתכלת על הליפסטיק ואומרת: syd: don't you know that peach is totaly out this season? vaugn: exualy peach is the new green syd: ho, i thougt bej was the new green vaugn: no, bej is the new peach קורע!

gilmorefreak

New member
אממ...יואו...הרגתם אותי!!../images/Emo58.gif

הבאתם ציטוטים מ ע ו ל י ם !! חוצמהאחרון..היו רשום ספוילר אבל לא לאיזה פרק אז פשוט לא קראתי..אז אני לא יכולה להגיב.. אבל הציטוטים פה היו מעולים..במיוחד מהפרק עם מארשל וסיד..אני לא זוכרת איזה פרק זה היה..אחד האחרונים שראיתי..זה פשוט מעולה!! פרק קורע! וכמובן עם סוף מפתיע!! איך לא? אה..וראיתי גם פספוסים של הפרק..אוי זה בכלל היה טוב! צריכים לתת למרשל לשחק יותר!! הוא שחקן טוב ודמות משעשעת.. אין לי ציטוט אבל זוכרים מאותה הפרק את הקטע שהם במטוס..אז סידני רגילה לטיסות אבל מרשל ממש מפחד..ואממ..חוץ מהמצנח שבתיק שלו..איך הוא נבהל כשהילד משחק בגיימבוי אה? חחח..הוא קורע!!

למעלה