סקר, השרדות הגירסה הישראלית

../images/Emo124.gif סקר, השרדות הגירסה הישראלית

אז כולם כבר יודעים שגיא זוארץ נבחר לתפקיד המנחה. שמות נוספים שהוזכרו כאופציה: דני רופ ינון מגל צבי יחזקאל לירון לבו נדמה לי שהיו עוד כמה אבל לא מצאתי מקורות לכך, אתם מוזמנים להוסיף אז אם ההחלטה היתה בידכם, את מי הייתם בוחרים ולמה? בהנחה שכל האפשרויות פנויות, אגב שמעתי שחיים יבין פנוי
אני באופן אישי ממש אוהבת את ג'ף המנחה האמריקאי. [מקווה שזה הדדי
] אצלנו לפחות, לאור האישה שהוא נשוי לה, סיכויים קלושים לקבל קצת דרמות .

omer719

New member
אממ נראה לי שגיא זוארץ היא בחירה דיי בסדר .

אולי צביקה הדר XD כן בטח.. סתם. חח ולא עולה לי עוד שמות של אנשים..

../images/Emo6.gif "נולד לשרוד"

מזל שהאמריקאים מעורבים בזה, כי הישראלים בהחלט היו הופכים את זה למשהו כזה כולל SMS וכו'.

אגב

אני חייבת לתקן אותך על טעותך האמריקאים לא מעורבים בתהליך אלא צוות הפקה מקומי

זה לא מה שאני קראתי

זה גם לא נשמע הגיוני, שהפקה כזו רצינית תמכור זכויות בלי השגחה למדינה זרה. אני ינסה לחםש את המקור שקראתי ולצרף לך.

מה שאני קראתי

ואם את מוצאת מידע אחר אז אשמח לראות אגב אין קשר לכך שהפקה כזו רצינית מכרה את הזכויות, כל מה שאנחנו רואים על המשך מועתק, "כוכב נולד", "מי רוצה להיות מליונר" וכו....., וזה ממש לא אומר שמי שהגה את התוכנית יבוא להשגיח. מה גם שמבחינה כספית זה לא מסתדר, ההפקה האמריקאית בוודאי היתה עולה הון כי אין להם בעית תקציב, ואילו בארץ עשו את התוכנית עם תקציב מאוד דל, אני אופתע אם זה לא יהיה ניכר בהפקה. "ערוץ 10 עובד על גרסה ישראלית ל"הישרדות". הערוץ עמל בימים אלה על פיתוח "הישרדות" הישראלית, על-פי תוכנית המציאות הוותיקה והפופולרית. הגרסה הישראלית תעלה לקראת סוף השנה. הסדרה צולמה במשך חודשיים ברפובליקה הדומיניקנית שבאיים הקאריביים. במהלך חודשי הצילומים 16 המתמודדים בודדו מאמצעי התקשורת. המתמודד שניצח יזכה בפרס כספי גבוה. עד כה לא הופקה גרסה ישראלית לתוכנית מציאות הוותיקה והמצליחה, בעיקר בשל העלויות הגבוהות. בערוץ 10 החליטו לשכור את שירותיה של חברת הפקה מקומית, ובכך להפחית העלויות . מהצד הישראלי הופקה הסדרה על ידי חברת ’מימד’. הצילומים לתוכנית החלו בחודש יוני ונמשכו 60 יום, בהם שהו כל אנשי הצוות הישראלי - הפקה, תוכן, צילום ובימוי - בשטח יחד עם המתחרים בתוכנית ועם צוותים בינלאומיים, אשר הטילו גם הם חלק בהפקת התוכנית. השלבים בחיפוש אחר המתמודדים התקיימו תחת אחריותו של מורן מרציאנו. מנחה התוכנית הוא גיא זוארץ. התוכנית מופקת על ידי חברת ההפקה רייף המאירי וחברת הפקה מקומית (מהרפובליקה הדומיניקנית שם תצולם התוכנית) , ערכו אותה רוית ליאור מנדל ואייל אלקבץ. פינת אודישנים שבועית למעוניינים להשתתף בתוכנית נערכה בתוכנית הלילה עם ליאור שליין. שליין אירח באולפן את המועמדים הפוטנציאליים ובחן אותם במשימות שונות, שבדקו את כישורי ההישרדות שלהם בדרך הומוריסטית. צילומי התוכנית נגמרו ובימים אלה מוצגים בערוץ 10 פרומואים לתוכנית. " זה מתוך ויקיפדיה

דני רופ! הם קצת דומים לא?

אישית לא אוהבת את זוהרץ, ואף אחד מרשימה לא ממש גרם לי להתעלף, אבל אם כבר אז דני.

Fairywitch

New member
אני ממש לא סובלת את זוארץ../images/Emo5.gif

אז כל אחד אחר היה עדיף. הלוואי והוא יפתיע אותי לטובה... אני הייתי רוצה מאוד לראות בתפקיד, כמו שאמרתי כבר בעבר, את אלי אילדיס, שהנחה את "רצים לדירה". הוא עשה את זה מצויין, והייתי שמחה אם הוא היה מנחה גם את הישרדות. חבל שזה אבוד

בדיוק

גם אני לא סובלת אותו ולא ממש ברורה לי הבחירה מצד שני הבנתי שדני רופ היה ממש קרוב- גם כאן לא ברורה לי הבחירה אם כבר חזאים שיקחו את דני דויטש- שווינג

D e l i l a h

New member
דני רופ

הייתי מאוהבת בו בערוץ 22! או 10.. או מה שזה לא יהיה חח הוא היה חמוד XD אבל אין כמו ג'ף

למעלה