סקר חדש - בואו להצביע ולהשפיע! בראש העמוד, תחת "סקר"
A Ambious New member 13/6/06 #1 ../images/Emo124.gif סקר חדש - בואו להצביע ולהשפיע! בראש העמוד, תחת "סקר"
ח חייםלוי Member מנהל 13/6/06 #2 הייתי מתקין אילו המחשב שלי היה מתאים. הלפטופ שלי לא עומד בדרישות המערכת של ויסטה. בעבודה התקנו על מחשב אחד. ההתקנה עברה בקלות ובלי בעיות. עכשיו אנחנו משחקים אתה.
הייתי מתקין אילו המחשב שלי היה מתאים. הלפטופ שלי לא עומד בדרישות המערכת של ויסטה. בעבודה התקנו על מחשב אחד. ההתקנה עברה בקלות ובלי בעיות. עכשיו אנחנו משחקים אתה.
A Ambious New member 13/6/06 #5 אני חושב שהמונח הנכון הוא "מבוגג" ../images/Emo6.gif אבל אם לא היו באגים, זאת לא היתה בטא, כך שלהתלונן על באגים זה די להחמיץ את התכלית של הפורום, ושל הבטא בפרט.
אני חושב שהמונח הנכון הוא "מבוגג" ../images/Emo6.gif אבל אם לא היו באגים, זאת לא היתה בטא, כך שלהתלונן על באגים זה די להחמיץ את התכלית של הפורום, ושל הבטא בפרט.
D DToNAToR New member 13/6/06 #6 אם כבר העליתי את זה בעקרון אני מפתח את התוכנה ב VB.net (ב VS 2003) עם MSSQL 2000. אתה צופה בעיות?
M mr lavi New member 14/6/06 #11 אני אישית מעדיף לחכות לגרסה הרשמית ולוותר על הבטא ועל וסיכויים הכרוכים בכך לגבי באגים וכו', למרות שזה נראה דבר ממש ממש מגניב הפלטפורמה הזו..
אני אישית מעדיף לחכות לגרסה הרשמית ולוותר על הבטא ועל וסיכויים הכרוכים בכך לגבי באגים וכו', למרות שזה נראה דבר ממש ממש מגניב הפלטפורמה הזו..