../images/Emo124.gifסקר חדש בפורום../images/Emo70.gif../images/Emo157.gif
לקראת הסיום הכמעט "רשמי" של עונת הסקי השנה - סקר חדש שיסכם לנו את עונת הסקי במקום האחד והיחיד בישראל - החרמון
נתחיל בתוצאות הסקר הקודם:
מה אתם מחפשים בחופשת סקי
פעילות ספורטיבית - 8%
חופשה - 3%
שלג - 28%
נוף - 5%
כל התשובות נכונות - 57% *התשובות הנ"ל עוגלו לצפייה נוחה יותר - תשובות מדויקות בארכיון הסקרים* סיכום התשובות: מן הסתם, כמו שצפיתי מההתחלה הרוב אומרים שכל התשובות נכונות. כי באמת, מה יכול להיות יותר טוב מחופשה ספורטיבית בנוף מושלג?! מהניצחון המוחץ של השלג את כל שאר הנותרים, הייתי די מופתע. שלא תבינו לא נכון, אני אוהב שלג! רק שמי שהצביע היה אמור להתכוון שכשהוא בא לחופשת סקי הוא בא בשביל השלג ואת זה אני לא מבין... אתם מחפשים שלג?! אז למה לשפוך את כל הכסף על החופשה הבכלל לא זולה הזו?! קודם כל יש חרמון! ואם בא לכם יותר בסטייל, לכו לטייל באיזור מושלג ותהינו! חבל להתקע... אני הייתי בטוח שאחרי כל התשובות נכונות תבוא הפעילות הספורטיבית, אבל למרבה ההפתעה, היא עקפה רק במקצת את אלה שמחפשים את הנוף, ולדעתי זה קצת יותר ממוזר... הרי אתם באים לחופשת הסקי כי אתם נהנים לגלוש סקי/סנובורד, לא?! ואם לא את הספורט... את האמת, אתם לא יוצאים לסקי כדי להתפלח קצת מהעבודה/בי"ס??? מי שלא, אבל באמת שלא, שידע שיקבל ממני ח"ח! ולמה אני אומר את זה? כי דווקא החופשה ירדה למקום האחרון. ולהסבר ההגיוני יותר: תפרקו את הצירוף "חופשת סקי". קיבלתם שתי מילים: חופשה וסקי. בסקר שלנו, את החופשה ייצגה המילה "חופשה" ואת הסקי ייצגה המילה "פעילות ספורטיבית. אז בעצם, כשאתם יוצאים לחופשת סקי אתם יוצאים לחופשה בה תעסקו בפעילות ספורטיבית. לכן הציפיה היתה שאת אלו הרוב יחפשו בחופשתם. שתי האפשרויות האחרות (השלג והנוף) הם שני מרכיבים שאומנם חשובים מאד בחופשה אבל הם באים כתוספת בלבד, ולא הם העיקר בחופשה. הסיבה שהרוב סימנו את "כל התשובות נכונות" כי רובנו אוהבים להנות מכל מרכיבי החופשה. זה לפחות ההיגיון שלי... והסקר החדש! הסקר החדש פחות או יותר יסכם לנו את השנה בחרמון וילמד אותנו לקח לשנה הבאה: לסיכום עונת החורף בישראל - איך היה לך בחרמון השנה?
היה מדהים! אחת מחופשות הסקי הטובות ביותר שהיו לי!
היה טוב מאד - החרמון לא איכזב בכלל השנה!
היה סביר.
לא כל כך טוב - צפיתי ליותר.
היה ממש צולע - לא נראה לי שאני לא חוזר לשם שוב בשנה הבאה
לא גלשתי בחרמון השנה.
לקראת הסיום הכמעט "רשמי" של עונת הסקי השנה - סקר חדש שיסכם לנו את עונת הסקי במקום האחד והיחיד בישראל - החרמון