סקר חדש דנדש

Principesa Reut

New member
../images/Emo124.gif סקר חדש דנדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תוצאות הסקר הקודם:
מי הדמות בהרמוני שהכי לא איכפת לכם לתת לה שיקוי מוות, או כרטיס טיסה מחוץ לבוסטון
וה"זוכה" היא... *תופים* תרזה "אית`ן ואני נועדנו להיות יחד
זה הגורל
" לופז פיצג'רלד סה"כ היו 106 מצביעים. אני גאה בכם
הסקר החדש:
מה הייתם עושים במקום תרזה
לכו להצביע

Bow Wow2004

New member
שביתה! ../images/Emo88.gif

אני לא מצביע עד שהסעיף המוצלח של הצלצולה נכנס לסקר
אולי לא צריך להגזים, לא להתאבד, אבל בהחלט לחזור לכלוב שממנו יצאה השימפנזה הזאת. לא רק איתן, גם I LOVE GWEN

עדיף היית שואלת,

נו עושים במקום אית'ן, כי זה די ברור מה המאעפנה הזו הולכת לעשות.. היא לא קולטת את הרמז!! וסליחה, אבל עליי להודות, היא באמת קצת שעירה כמו שבאוו אומר..

I n n u e n d o

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

תקציר ליום רביעי הבא: תרזה השבורה מחליטה להצטרף למנזר; וויטני מבקרת את צ'אד ומתאכזבת מתגובתו הקרירה; דמותה של פיית' מופיעה באש ומסיתה את צ'ריטי לרוע; טביתה חוששת מהשפעתו ההרסנית של התליון.

dark warrior

New member
קול קול קול קול קול

ה-forces of darkness מתחפשים לפיית'? לפחות ככה היא תפסיק לומר EVIL EVIL EVIL שטאביתה תקבל כבר את כל הכוחות שלה ושתשמיד את כל הרמוני...:)))) דרך אגב, באחד מפרקי מכושפות אם מישהו מוכן להזכיר לי איזה אז תודה:)))) טאביתה אומרת:"tonight I'm going to have my revange in all of Harmony" ופייפר אומרת-"like that would work" :))))

dark warrior

New member
דרך אגב....

מצטער על האיכות הגרועה אבל כל התמונות השוות שוקלות המון ולא עולות כאן...:(((((

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo12.gif טאביתה משתתפת במכושפות../images/Emo35.gif

יאאא בא לי לראות
כ"כ מתאים לה להיות איזה מכפשה רעה שם
אבל 5יך זה יכול להיות? רשמת /שזה קרה בעונה החמישית בלידה של פייפר ואני לא ראיתי שם את טאבי

Elder

New member
היא לא משתתפת

פייפר רואה טלוזיה והיא רואה תשוקות.. סצנה עם טאביתה.

../images/Emo23.gif

אני חושבת שבמקום לדבר שטויות כל החיים ולבכות שתלך להגיד לו את זה וזהו!! אהה בעצם היא אמרה לו כבר..אוופס!!חחחח... בקיצור שתשאל אותו מה התשובה פעם אחת ולא 1000000 וזהו!!!

backstreet girl

New member
גם לי.....

זה בגורל הפגיש ביני לבין אית'ן.. אני יודעת שאית'ן אוהב אותי....הוא פשוט לא יודע את זה... אחרי שאני אגיד לאית'ן מה אני מרגישה הוא יבין שהוא אוהב אותי ולא את גוון..... אני לא אוותר על אית'ן...הוא אוהב אותי ואני אוהבת אותו... אני ואית'ן נהיה ביחד לעד.. הוא אוהב אותי ....לא את גוון.......

למעלה